Nové bezpečnostní kamery Panasonic

Publikováno: 29. září 2016 | autor Redakce
panasonic-1.jpg

Společnost Panasonic představila na veletrhu Security Essen 2016 novou řadu síťových kamer, která v sobě snoubí rozlišení Full HD a nejnovější software společnosti, který dokáže oproti H.265 snížit paměťové nároky a šířku síťového pásma až o 80 %.

Tyto dvě nové skříňové kamery s označením WV-S1132 a WV-S1131 budou k dispozici od října 2016 a stanou se prvními přírůstky do nové kamerové platformy i-PRO Extreme. Kamery budou představeny v rámci nového systému H.265, který bude zahrnovat rekordér (WJ-NX400) a software (WV-ASM300).

Platforma využívá potenciál komprese H.265, která ve srovnání s H.264 umožňuje snížení šířky pásma o 50 %. Ve spojení s technologií Panasonic Smart Coding dokáže nová platforma oproti H.265 zajistit bezkonkurenční 80% zefektivnění šířky pásma a paměťových nároků.

Obě kamery jsou opatřeny novým 1/3" senzorem, který zprostředkovává působivý barevný obraz i při nedostatečných světelných podmínkách. Nový senzor zajišťuje stejné osvětlování při nedostatečném světle jako 1/2" senzor, ale při snížených nákladech.

Nová kombinace nativního komplexního H.265 a technologie Smart Coding bude k dostání v chystaném vnitřním i venkovním provedení, ve skříňových kamerách, ale i v modelech odolných proti vandalismu. Tato nová technologická platforma je určena k tomu, aby poskytovala extrémní výkon v extrémních podmínkách,“ řekl Gerard Figols, evropský šéf produktového marketingu v divizi Security Solutions. „Technologie Panasonic Smart Coding se vyznačuje unikátní funkcí AutoVIQS (proměnlivá kvalita obrazu v dané oblasti), která pomáhá snižovat celkovou šířku pásma prostřednictvím kategorizace a nahrávání různých oblastí obrazu v jedné ze tří úrovní kvality od nejkvalitnějšího nahrávání tváří po nejméně kvalitní nahrávání oblastí bez pohybu. Tím se zajistí průkazná kvalita nahrávky při zachování scenérie v pozadí, ovšem při nižší rychlosti datového toku.

Nová funkce Enhanced Super Dynamic se navíc stará o viditelnost tváří i v nekvalitních světelných podmínkách a poskytuje tak nejlepší možnou šanci pro identifikaci.

Platforma H.265 je vybavena systémem Panasonic Secure Communication, který slouží k ochraně kamery, rekordéru i softwaru před narušením soukromí. Systém byl vyvinut ve spolupráci s předním poskytovatelem bezpečnostních certifikátů a nabízí tři různé oblasti zabezpečení – využívání šifrování dat, šifrování komunikace a systém ověření a identifikačního klíče. To vše dohromady vytváří silné zabezpečení, které zajistí robustnost pořízeného důkazního materiálu.

Společnost Panasonic bude svou novou kamerovou řadu i-PRO Extreme a doprovodný rekordér a software předvádět na veletrhu Security Essen 2016.

Více informací o Panasonic Communication Solutions naleznete na stránkách: business.panasonic.co.eu/security-solutions

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.