Nová Xperia L3 od Sony je vybavena 13MP a 2MP duálním fotoaparátem

Publikováno: 14. dubna 2019 | autor Redakce
xperial3-packshot.jpg

Společnost Sony představila model Xperia L3 – novinku, která je novým vstupním modelem jejího portfolia chytrých telefonů zaměřených na svět zábavy.

Nová Xperia L3 od Sony je vybavena 13MP a 2MP duálním fotoaparátem s úžasným 5,7” HD+ displejem s poměrem stran 18:9

  • 5,7" displej s poměrem stran 18:9 umožní sledovat obsah se všemi detaily v realistických barvách a vdechne vaší zábavě život
  • 13MP a 2MP duální fotoaparát s efektem Bokeh vytváří kreativní snímky s nádherným rozostřením pozadí
  • Výkonná 3300mAh baterie s technologií adaptivního nabíjení Xperia Adaptive Charging od Sony a rychlým nabíjením USB Power Delivery

„Xperia L3 dále zdokonaluje způsob, jak můžeme našim zákazníkům poskytnout vše, co od každodenní zábavy očekávají. Displej modelu L3 má poměr stran 18:9 a doplňuje ho baterie se skvělou výdrží, která zajistí dostatek energie po celý den. Naši uživatelé se tak mohou věnovat déle tomu, co mají skutečně rádi,“ uvedl Tatsuya Tsuzuki, manažer produktového plánování společnosti Sony Mobile.

S Xperií L3 si užijete více obsahu díky 5,7” HD+ displeji s poměrem stran 18:9

Xperia L3 je vybavena elegantním velkým displejem s poměrem stran 18:9, který vypadá úžasně a skvěle padne do ruky.

Díky odolnému HD+ displeji o velikosti 5,7” si budete prohlížet obsah s dokonalými detaily, které vaší zábavě vdechnou život. Model L3 má nejen nádherný lesklý povrch, ale díky využití Corning® Gorilla® Glass 5 je také velmi odolný.

Staňte se umělcem s novým duálním 13MP a 2MP fotoaparátem modelu L3

Xperia L3 je prvním modelem z řady L, který je vybaven duálním fotoaparátem s 13 MP a 2 MP, s nímž můžete tvořit kreativní fotografie s nádherným efektem Bokeh.

Přední fotoaparát modelu Xperia L3 je s 8 MP ideálním fotoaparátem pro pořizování selfie, neboť nabízí režim Portrait, ve kterém můžete vybírat z celé řady zkrášlovacích efektů, např. Soft skin, Skin brightness, Sharp face nebo efekt Bokeh, jehož pomocí rozostříte pozadí. Tím u selfie docílíte „wow“ efektu. Model L3 je také vybaven bleskem v displeji, který vám umožní pořizovat dokonalá selfie i za slabého osvětlení.

Díky dlouhé výdrži baterie L3 se můžete bavit celý den

Vysokokapacitní 3300mAh baterie v kombinaci s čipsetem MediaTek Helio P22 (MT6762) poskytne dostatek energie i během náročných dní a umožní vám déle věnovat se všemu, co rádi děláte.

Technologie adaptivního nabíjení Xperia Adaptive Charging od Sony monitoruje proces nabíjení vašeho telefonu a zajišťuje, aby nedošlo k přetížení baterie. Díky tomu se životnost baterie prodlouží. L3 také podporuje nabíjení USB Power Delivery, díky němuž stačí telefon nabíjet pouhých pár minut, abyste ho mohli používat celé hodiny.

Zcela nová otevřená náhlavní souprava SBH82D pro pokročilý poslech

Na trh společně s modely Xperia 10 a Xperia 10 Plus přichází také nová stereofonní náhlavní souprava otevřeného typu s Bluetooth® SBH82D. Bude v prodeji v černé, šedé a modré variantě. Lehká, kompaktní skládatelná konstrukce za krk těchto bezdrátových sluchátek byla navržena tak, aby byla pohodlná i při celodenním poslouchání. Sluchátka SBH82D využívají stejnou vnitřní strukturu jako Xperia Ear Duo, která umožňují uživatelům poslouchat oblíbenou hudbu a zároveň také zvuky okolí díky otevřené konstrukci. SBH82D podporují funkci hlasového asistenta od společností Google™ i Apple a také možnost handsfree hovorů. Model SBH82D bude dostupný na vybraných trzích od května 2019.

Xperia L3 bude na českém trhu uvedena s Androidem 8.0 OreoTM* 25. února, a to ve dvou nových barevných variantách: černé a zlaté – v nabídce bude varianta pro dvě SIM **.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.