Nová TWS sluchátka Beyerdynamic Free BYRD – studiový zvuk s ANC a výdrž 11 hodin

Publikováno: 22. září 2022 | autor Redakce
beyerdynamic-freebyrd-22-04-girl-v2.jpg

Nová bezdrátová sluchátka beyerdynamic Free BYRD nabízí velmi intenzivní zvukový zážitek s přesnou reprodukcí všech tónů včetně intenzivních basů, na jedno nabití vydrží hrát až 11 hodin a umí aktivně potlačit ruchy z okolí (ANC).

A to není všechno – kromě toho umožňují přizpůsobit zvuk konkrétnímu posluchači a při reprodukci vyrovnávají nedokonalosti jeho sluchu. Tuto vlastnost jim propůjčuje technologie vyvinutá původně ve zdravotnictví pro lidi s postižením sluchu.

beyerdynamic-freebyrd-21-01-case-open-floating-earbuds-black-v1.jpg

Základem sluchátek je vynikající zvuk, založený na letitých zkušenostech s vývojem a výrobou studiových sluchátek této značky. Díky tomu nabízí vyrovnanou, a přitom působivou reprodukci celého spektra slyšitelných tónů od 10 Hz do 22 kHz. Na jedno nabití vydrží hrát až 11 hodin a přidávají absolutně bezdrátové provedení a dvě špičkové technologie.

ANC a vyrovnání sluchových nedokonalostí posluchače

První technologii, velmi populární ANC, najdou uživatelé dnes již v mnoha sluchátkách. Mikrofony vestavěné na vnější straně sluchátek spolu s propracovanou elektronikou umožňují snímat nežádoucí okolní ruchy a při reprodukci do uší je posluchači účinně „vymazat“. Díky tomu zajistí například i na rušné ulici optimální poslechové prostředí. První zahraniční recenze hodnotí kvalitu ANC u sluchátek Free BYRD jako vysoce nadprůměrnou.

beyerdynamic-freebyrd-22-01-byrd-case-open-black-v1.jpg

Druhá technologie, MOSAYC, pochází z lékařského prostředí, do audiotechniky ji implementovala německá společnost Mimi Hearing Technologies a umí něco opravdu výjimečného. Pomocí přibližně dvouminutového testu sluchu rozpozná, které tóny slyší uživatel následkem poruch sluchu hůře, a při reprodukci tuto nedokonalost vyrovnává.

Sluchátka pro ty, kteří chtějí být výjimeční

Značka beyerdynamic je velmi známá ve světě profesionální zvukové techniky i nadšenců precizního poslechu hudby. Některá z jejích sluchátek má ve svém vybavení většina profesionálních nahrávacích studií a její velká sluchátka se těší oblibě mnoha skalních hifistů. Free BYRD nyní dokazují, že i při vývoji malých bezdrátových sluchátek do uší si v beyerdynamicu zakládají na přesném zvukovém projevu s přihlédnutím na dynamiku a dostatečně intenzivní podání basových tónů.

beyerdynamic-freebyrd-21-01-earbuds-frontview-grey-v1.jpg

Uživatelé operačního systému Android ocení přenos zvuku s vyšší bitovou rychlostí díky podpoře kodeku Qualcomm® aptX™ Adaptive a vlastníky zařízení Apple potěší integrace standardu AAC. Pro případ, kdy chce uživatel pouze telefonovat, nabízí Free BYRD možnost mono režimu s využitím jen jednoho „špuntu“. Komunikaci s lidmi v okolí umožňuje přepnutí ANC do transparentního režimu, v němž elektronika naopak zvuk z vnějšku do uší propustí. Ovládání všech základních funkcí sluchátek, z nichž každé váží jen 7 gramů, je k dispozici pomocí dotykového ovládání.

beyerdynamic-freebyrd-21-01-earbuds-open-case-tableview-grey-v1.jpg

Bezdrátová sluchátka beyerdynamic Free BYRD jsou na našem trhu k dostání v černé a šedé barvě za koncovou doporučenou cenu 5 890 Kč.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.