Nová sluchátka Panasonic HD605N s potlačením okolního hluku. Ponořte se do hudby.

Publikováno: 2. srpna 2018 | autor Redakce
sluchátka Panasonic HD605N

Společnost Panasonic dnes představila novinku v řadě bezdrátových sluchátek. Model HD605N je vybaven adaptivním systémem tlumení okolního hluku a má mimořádně čistý a kvalitní zvuk s vysokým rozlišením při připojení přes Bluetooth i běžný kabel.

  • Tři režimy potlačení okolního hluku pro čistý zvuk
  • Autentický zvuk s vysokým rozlišením při připojení přes kabel i Bluetooth
  • Dokonalý uživatelský komfort s 3D kloubem

Systém tlumení okolního hluku

Mikrofon na vnější straně náušníků snímá zvuky okolí a elektronika se stará o jejich eliminaci při reprodukci uvnitř sluchátek. Díky tomu je tlumení maximálně efektivní a pokrývá celý slyšitelný frekvenční rozsah.

Součástí funkční výbavy je rovněž systém Ambient Sound Enhancer, díky němuž naopak uživatel v případě potřeby slyší okolí. To se hodí v případě, kdy při poslechu hudby chcete konverzovat.

Další výhodou je výkonná baterie. Se zapnutým systémem potlačení okolního hluku vydrží přibližně 20 hodin čistého času přehrávání. Díky rychlonabíjení lze ale už po pouhých 15 minutách v dobíječce sluchátka používat další 2 hodiny čistého času.

Výjimečná kvalita zvuku a uživatelský komfort

Sluchátka Panasonic HD605N reprodukují i při bezdrátovém připojení přes Bluetooth kvalitní širokofrekvenční zvuk ve vysokém rozlišení, plný jemných nuancí a detailů, na jaké jsou zvyklí nároční posluchači.

Sluchátka obsahují vysoce kvalitní komponenty, např. HD membránu 40 mm s technologií MLF (Multi-Layer Film) či antivibrační rám, díky němuž zaslouží pochvalu především kvalitní podání basů.

Další výhodou je velmi příjemné ergonomické provedení. Díky speciální konstrukci s kloubovou technologií 3D Ball Joint Structure lze sluchátka přizpůsobit jakémukoli tvaru hlavy a uší. O uživatelské pohodlí se starají náušníky s paměťovou pěnou, díky nimž sluchátka výtečně padnou na uši a tlumení hluku je tak opravdu účinné při zachování dlouhodobého komfortu.

Sluchátka jsou k dispozici v černé a hnědé verzi v šikovném ergonomickém provedení s 3D kloubem a náušníky s paměťovou pěnou.

Více informací k produktům Panasonic naleznete zde.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.