Nová rodina moto g přináší pět nových chytrých telefonů

Publikováno: 26. listopadu 2021 | autor Redakce
Nová rodina moto g přináší pět nových chytrých telefonů

Napříč všemi novými zařízeními moto g si díky technologii Dolby Atmos můžete vychutnat bohatší a rezonantnější zvuk. Nechte své oblíbené filmy znít, jako byste je sledovali v kině, a poslouchejte hudbu způsobem, který vám přiblíží umělce a jeho záměr. Pokud je jedna věc, která každého zajímá bez ohledu na to, jaké zařízení si vybere, je to dlouhotrvající výdrž baterie. Každý z těchto telefonů má obrovskou 5 000mAh baterii, která vás udrží v nabitém stavu i během těch nejrušnějších dnů a všechny z nich obsahují nabíječku.

Poznejte moto g200 5G: bleskurychlý výkon vlajkové lodi

Moto g200 5G je jedním z nejdostupnějších zařízení na trhu s mobilní platformou Snapdragon™ 888 + 5G. Tento chytrý telefon byl navržen pro spotřebitele, kteří chtějí výkon na úrovni vlajkové lodi a rychlosti 5G, aniž by museli platit vysokou cenu. Jde o prémiový zážitek s neuvěřitelným kamerovým systémem, pohlcujícím displejem, pokročilým bezdrátovým zvukem a transformačními funkcemi Ready For, které umocňují vše, co telefon dokáže.

Moto G200 5G

moto g200 5G je vybaven nejrychlejším čipsetem na trhu, ultravýkonnou mobilní platformou Snapdragon™ 888 + 5G. Můžete hrát hry vylepšené o AI, které reagují na váš dotek o 20 % rychleji, a to vše díky technologii Snapdragon Elite Gaming, která přináší hraní na úrovni stolního počítače do mobilu s vykreslením grafiky rychlejším o 20 %. Vychutnejte si bezkonkurenční rychlost s bleskovým připojením 5G a nejrychlejší mobilní Wi-Fi 6E v odvětví a pořizujte fotografie a videa o 35 % rychleji. Díky tomu získáte lepší kvalitu obrazu a nikdy nezmeškáte okamžiky, které si chcete nejvíce zapamatovat.

Mobilní platforma Snapdragon také umožňuje nejpokročilejší bezdrátový zvukový zážitek na jakémkoli telefonu Motorola. Díky Qualcomm® Snapdragon Sound si vychutnáte hudbu ve vysokém rozlišení, křišťálově čisté hlasové hovory a zábavu bez zpoždění s vynikající konektivitou a prodlouženou výdrží baterie. Společnost Motorola také uzavřela partnerství se společností Dolby, aby přinesla technologii Dolby Atmos do moto g200 5G. Díky vylepšené hloubce a čistotě zvuku nabízí Dolby Atmos pohlcující, trojrozměrný zážitek z poslechu, který vás opravdu ohromí.

Moto G200 5G 02

Mobilní platforma 888+ také poskytla výkon potřebný pro nádherný 6,8palcový displej FHD+ Max Vision s výkonnými a poutavými funkcemi. Šíleně rychlá obnovovací frekvence 144 Hz, která je lídrem v tomto odvětví, činí z hraní her, sledování akčního obsahu a scrollování na telefonu mimořádně plynulý zážitek. S rozsahem barev, který je o 25% větší díky certifikaci DCI-P3 a HDR10 má váš oblíbený obsah věrné barvy s vylepšeným jasem a kontrastem, takže obraz vypadá přesně tak, jak má – věrně a živě.

moto g200 5G je vybaven dosud nejpokročilejším kamerovým systémem v telefonu moto g, který využívá stejně výkonného kamerového systému, jaký je součástí rodiny motorola edge. Hvězdou představení je 108 Mpx fotoaparát s ultra vysokým rozlišením, který nejenže obsahuje více detailů v každém záběru, ale také zlepšuje kvalitu digitálního přiblížení. Technologie Ultra Pixel binning navíc poskytuje 9x lepší citlivost při slabém osvětlení spojením 9x větších pixelů do jednoho. Výsledek? Neuvěřitelně ostrý a jasný obraz i v těch nejnáročnějších světelných podmínkách. Moto g200 5G současně přichází s dalším pokročilým snímačem poskytující dvě úžasné perspektivy v jednom: ultraširokoúhlý a Macro Vision. Hloubkový senzor navíc spolupracuje s hlavním fotoaparátem na automatickém rozmazání pozadí. Následně se můžete vrátit zpět a upravit úroveň intenzity po pořízení otočením nahoru nebo dolů.

Moto G200 5G 03

moto g200 5G dokáže nahrávat videa v kinematografické kvalitě s nejvyšším rozlišením videa, jaké je dnes možné na chytrém telefonu - 8K. Abyste co nejlépe využili neuvěřitelný hardware, který je součástí tohoto zařízení, přináší spotřebitelům i opravdu skvělý video software. Můžete být kreativní s režimem dvojitého snímání, který vám umožní nahrávat pomocí přední i zadní kamery současně, čímž se v podstatě vytvoří dvoučlenná kamera. Tato funkce platí i pro fotografie. Nyní si dokonce můžete vybrat nahrávání ze dvou zadních kamer, jako je hlavní a ultraširokoúhlý, pro zcela novou perspektivu. Případně můžete použít super zpomalené video k zachycení videozáznamu ve vysokém rozlišení rychlostí až 960 snímků za sekundu a zpomalit akci tak, abyste viděli detaily, které vašim očím unikají normální rychlostí. Jedná se o 4x pomalejší zobrazování, než bylo běžné zpomalené přehrávání na předchozích telefonech Motorola. Funkce Face Beauty Video navíc zajistí, že na selfie videích budete vždy vypadat co nejlépe, a to díky vyhlazení vaší pokožky, což fotkám dodá krásně upravený vzhled.

Nová rodina moto g dostupná více spotřebitelům

Kromě moto g200 5G představuje Motorola také moto g71 5G, moto g51 5G, moto g41 a moto g31. Všechny z těchto zařízení přinášejí jedinečné funkce, aby mohl každý zákazník najít telefon, který vyhovuje jeho potřebám od nejvyšších rychlostí 5G, pohlcujícího displeje, neuvěřitelného kamerového systému až po mimořádně spolehlivou výdrž baterie a úžasný výkon.

moto-g71-5g.jpg

S moto g71 5G si vychutnáte jasný a barevný obraz na oslnivém 6,4" FHD+ OLED displeji. Se škálou barev větší o 25 % působí živěji a věrněji, přičemž získáte dosud nevídaný zážitek ze zobrazení za úžasnou cenu. Tento telefon je dodáván s technologií TurboPower™ 30, která vám umožní získat 50 % výdrže baterie za pouhých 30 minut nabíjení. 50MPx zadní snímač s technologií Quad Pixel vám navíc umožní zachytit úžasné fotografie i v těch nejnáročnějších světelných podmínkách. Zcela nová mobilní platforma Snapdragon® 695 s vylepšenou účinností poskytuje rychlost 5G a plynulý výkon.

Moto G51 5G 02

moto g51 5G přináší konektivitu jako z budoucnosti. S 5G můžete neprodleně uskutečňovat videohovory a hrát online bez latence. To vše je vidět na ultraširokoúhlém 6,8" displeji s rozlišením Full HD+ s jasnými a ostrými barvami. Zážitek je ještě lepší se super hladkou obnovovací frekvencí 120 Hz. Systém tří fotoaparátů s 50MPx snímačem je připraven okamžitě zachytit jakoukoli scénu, ať už je to malý detail nebo větší scenérie. Aby to vše bylo možné, mobilní platforma Snapdragon® 4350 Pro vše pohání pro bezproblémový zážitek, okamžitě reaguje a je dvakrát rychlejší než její předchůdce.

Moto G41

moto g41 nabízí 48MPx zadní snímač s technologií Quad Pixel umožňující zachytit úžasné fotografie během dne, v noci a kdykoli mezi tím. Optická stabilizace obrazu automaticky kompenzuje rozmazané snímky a videa v důsledku nežádoucího pohybu fotoaparátu, takže i když expozice trvá déle – řekněme při slabém osvětlení – dosáhnete čistoty a detailů. Moto g41 se dodává se stejným 6,4" FHD+ OLED displejem a TurboPower™ 30 jako moto g71 a můžete cítit, že váš telefon okamžitě reaguje na každý dotek, klepnutí a potáhnutí pomocí vynikajícího osmijádrového procesoru.

Moto G31

moto g31 přichází s krásným 6,4” Full HD+ Max Vision displejem, který má více než 400 ppi pro ostřejší detaily a OLED technologii pro realističtější barvy. Systém více kamer s rozlišením 50 MPx vám umožní zachytit vaše nejlepší vzpomínky v úžasných detailech. Můžete s ním pracovat 36 hodin na jedno nabití.

Už máte prosincové vydání časopisu FotoVideo?

Minulé vydání nám neprošlo díky krásné obálce Adolfa Ziky na prudérních a nemožných sociálních sítích, a tak jsme zvědavi, co s těmito sítěmi a jejich cenzory udělá naše aktuální prosincová obálka z dílny Gabriely Ksandr. Ale pojďme k věci a nechme sítě sítěmi!

V tomto vydání, které jsme vám namixovali z přebytku krásných materiálů a v duchu si potvrdili, že zase někdy musíme udělat nějaké trochu větší, najdete například moc zajímavé rozhovory s fotografy, kteří jsou opravdovými profíky. Jak už se stalo v pár předchozích číslech tradicí, přivádíme vám opět někoho z ciziny. Lorenz Holder bydlí kousek za hranicemi a tvoří na zajímavých lokalitách doslova fotografické obrazy. Velmi sympatická, španělská fotografka Marina Cano je pro změnu zase nejraději ve své milované Africe a v žánru wildlife si výborně rozumí s Vladimírem Čechem. Je to velmi zajímavý dvojrozhovor o jejich náročném focení a cestách divočinou za překrásnými záběry.

Časopis FOTOVIDEO 2021 12

A co takhle si prohlédnout skvělé práce Lucie Horůckové, čerstvě oceněného Kevina V Tona a přečíst si nádherné povídání o výpravách do makro světa s Veronikou Souralovou, která si k nám na chvíli odskočila od své náročné práce v Czech Photo Centru. Ve výčtu skvělých autorů prosincového FotoVideo samozřejmě nesmí chybět ani přední fotograf TASR Martin Baumann s jeho záběry které můžete vidět v řadě nejen slovenských médií.

Časopis FOTOVIDEO 2021 12 obsah

Ve svém výčtu doporučených článků se samozřejmě vždy dostaneme k praktickým materiálům Petra Březiny a spoustě novinek ze světa techniky. S napětím jsme očekávali, jak dopadne dvanácté kolo soutěže Fotograf roku na téma STOPY, se kterým jste se poprali opravdu dokonale. Přečtěte si výsledky a my se vám mezitím přiznáme, že jsme s průběhem této naší největší celostátní fotografické soutěže velmi spokojeni, protože roste a vzkvétá a my v redakci rádi každý den sledujeme nové a nové snímky z již započatého, dvaadvacátého ročníku.

Mějte se pohádkově, užijte si prosinec třeba i s tímto snad vydařeným FotoVideem občas v rukou a my se těšíme na setkání s vámi v ročníku dalším.

A určitě si nezapomeňte prohlédnout některé z videí, která vám v našich článcích nabízíme formou QR kódu. Dozvíte se mnohem a mnohem více…

Pozor! Už se můžete pilně věnovat třetímu tématu 22. ročníku soutěže Fotograf roku

Černobílý příběh má uzávěrku přesně s koncem roku 20211, tedy 31. 12. 2021

Fotografie založená na vyvážení kontrastu černé a bílé. Kvalitní černobílý snímek by měl být zamýšlen jako monochromatický v momentě stisku spouště. Černobíle můžeme ztvárnit všechny dostupné náměty. díky absenci barev lze černobílou zařadit k těžším fotografických žánrům vyžadujícím cit k detailu a preciznost při zpracování.

Více na: http://fotografroku.ifotovideo.cz

Časopis FOTOVIDEO 2021 12 obsah

Vybírejte s námi z prosincového vydání časopisu FotoVideo:

INTERVIEW: LORENZ HOLDER

„Podle mého názoru je nejdůležitější cíl…“

INTERVIEW: LORENZ HOLDER

ROZHOVOR: VERONIKA SOURALOVÁ

„Fotografie mravenců mě přivedly k soutěži Czech Press Photo.“

ROZHOVOR: VERONIKA SOURALOVÁ

FOTOUDÁLOST: FotoŠkoda FEST je úspěšně za námi

A můžeme se těšit na jaro ve dnech 30. 5. - 5. 6. 2022.

FOTOUDÁLOST: FotoŠkoda FEST je úspěšně za námi

PRAXE: TISK, NEBO MOKRÝ PROCES?

Co na to Libor Rambousek technický ředitel CEWE?

PRAXE: TISK, NEBO MOKRÝ PROCES?

TECHNIKA: Konec benzínových agregátů v Čechách?

Bateriové centrály EcoFlow DELTA Max a DELTA mini.

TECHNIKA: Konec benzínových agregátů v Čechách?

TECHNIKA: Tamron 28-75 mm F 2.8 Di III VXD G2

Jak nám vyšel v redakčním testu?

TECHNIKA: Tamron 28-75 mm F 2.8 Di III VXD G2

FOTOGRAF ROKU: KOMU PATŘÍ VÍTĚZSTVÍ VE 12. KOLE?

A poslední téma 21 ročníku naší velké soutěže je vyhodnoceno…

FOTOGRAF ROKU: KOMU PATŘÍ VÍTĚZSTVÍ VE 12. KOLE?

… a samozřejmě další na jeho stránkách…

Nové předplatné časopisu FotoVideo a další nové dárky. Chcete batoh, tašku? Vyberte si některou ze čtyřčlenných sad brašniček Lowepro, paměťovou kartu LEXAR, módní tašku či parfém, předplatné ZONER? Vybírejte rychle, jednotlivé dárky jsou v omezených počtech! Objednání předplatného FotoVideo stejně jednoduché, jako v jiných e-shopech!

Vybírejte si na našem webu: http://www.ifotovideo.cz/rubriky/predplatne/

Doporučujeme! Mít doma kvalitně tištěný časopis FotoVideo každý měsíc o den dříve, než se objeví ve volném prodeji na stáncích a v prodejnách, a ještě k tomu levněji za cca 60 % jeho normální, prodejní ceny, to už se fakt vyplatí! Šetříte tak své peníze a ještě vyděláte. Takové je naše předplatné!

FotoVideo podvanácté

 

 

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.