Nová nejmenší a nejlehčí tiskárna Canon Zoemini se obejde bez inkoustu.

Publikováno: 2. srpna 2018 | autor Redakce
Canon Zoemini

Canon Zoemini – lehká, kapesní a snadno přenositelná fototiskárna, která se díky tiskové technologii ZINK obejde bez inkoustu (Zero INK). Prostřednictvím Bluetooth a aplikace Canon Mini Print lze tuto tiskárnu připojit k jakémukoliv mobilnímu zařízení a rychle vytisknout snímek ve formátu 5 x 7,6 cm. Díky vysoké mobilitě nové tiskárny – při rozměrech 118 x 82 x 19 mm váží pouhých 160 gramů – mohou uživatelé kdykoliv využívat všechny kreativní možnosti včetně tvorby personalizovaných výstupů.

Přednosti fototiskárny Canon Zoemini:

  • Kompaktní, tenká a lehká tiskárna, která se vejde do kapsy nebo malé tašky
  • Inovativní bezinkoustová technologie ZINK
  • Tisk fotografií s odolností vůči roztržení ve formátu 5 x 7,6 cm (2 x 3 palce)
  • Tisk nálepek pro ozdobení různých předmětů a povrchů, například notebooku
  • Podpora kreativity s možností personalizovaných výstupů
  • Snadné připojení k aplikaci Canon Mini Print prostřednictvím Bluetooth

Nová fototiskárna je předurčená pro tvůrčí práci s fotografiemi – uživatelé na rodinných oslavách, dovolených či při setkání s přáteli určitě ocení možnost snadného tisku nálepek, které lze využít například k personalizaci běžných předmětů – od zrcátek a krytů mobilních telefonů až po tašky či notebooky.

Elegantní novinka se díky svým rozměrům snadno vejde do dlaně, kapsy i kabelky a k dispozici je ve třech barevných kombinacích –růžovo-zlato/bílá, bílo-stříbrná nebo černo-břidlicově/šedá.

Zdarma dostupná aplikace Canon Mini Print nabízí širokou škálu módních filtrů, orámování a efektů pro rozšířenou realitu, díky kterým mohou uživatelé dát volný průchod tvůrčím nápadům. Nechybí ani podpora tvorby velkých plakátů složených ze čtyř nebo devíti fotografií nebo jedinečné šablony pro tisk personalizovaných koláží. Tiskárna si také rozumí se sociálními sítěmi a cloudovými službami, vedle Facebooku a Instagramu například s Google Photos nebo Dropboxem.

Canon Zoemini bude v prodeji od 5. září 2018 a součástí standardního balení bude vedle samotné fototiskárny také jedna sada fotopapírů Canon ZINK (10 listů fotopapíru - samolepek odolných vůči vodě, rozmazání i roztržení + 1 kalibrační list), nabíjecí kabel mikro USB (USB A->USB mikro).

Více informací k tiskárně Canon Zoemini naleznete zde.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.