Nová multifunkční zařízení Canon imageRUNNER ADVANCE

Publikováno: 10. října 2017 | autor Redakce
image runner advance c256-356

Dnes 10. října 2017 – Canon představil nejnovější přírůstky do oblíbené série multifunkčních zařízení imageRUNNER ADVANCE – imageRUNNER ADVANCE C256i, imageRUNNER ADVANCE C356i a imageRUNNER ADVANCE C356P. Novinky mají za cíl nabídnout vynikající obrazovou kvalitu, zdokonalit pracovní postupy a především pomoci dosáhnout maximální efektivity, kterásnížícelkové náklady na tisk ve firmách a institucích bez rozdílu velikosti.

  • imageRUNNER ADVANCE C356 dosáhne rychlosti tisku až 35 stran za minutu
  • Ovládání zpříjemní barevný dotykový displej s úhlopříčkou 25,7 cm (10,1 palců)
  • Součástí nových zařízení je možnost připojení prostřednictvím Wi-Fi

Modelové série imageRUNNER ADVANCE C256 a imageRUNNER ADVANCE C356 vychází z úspěšných multifunkčních zařízeníimageRUNNER ADVANCE C255 a imageRUNNER ADVANCE C355. Představují moderní koncepcitypu „vše v jednom“ určenoupro firemní prostředí, kterým mohou nabídnout rychlost tisku až 35 stran za minutu[1]. Nejnovější modely disponují snadno použitelným barevným dotykovým displejem s úhlopříčkou 25,7 cm (10,1 palců) a díky kompaktnímu designu se skvěle hodí jak do domácích kanceláří, tak i do středně velkých firem i velkých kancelářských budov.

Modelové série imageRUNNER ADVANCE C256 a C356 těží i ze spojení technologie zpracování barevného obrazu V2 s vylepšeným tiskovým válcem a s novými tonery CS. Díky tomu mohou nabídnout lepší trvanlivost dokumentů i stabilitu barev. Špičkové výstupy konzistentní kvality zaručují i při velkoobjemovém tisku. Nechybí ani řada vylepšení pro tvorbu profesionálních výstupů – mezi tyto funkce a vlastnosti šetřící čas patří například třídění nebo sešívání.

Zařízení z modelových sérií imageRUNNER ADVANCE C256 a C356 jsou dostatečně univerzální. Díky kompatibilitě s platformouuniFLOW pro centralizovanou správu tisku i skenování napříč celým tiskovým prostředím je lze využít jako základ řešení pro bezproblémovou práci s dokumenty. Uživatelé ocení i podporu mobilního tisku, která dovolujetisk i skenování na cestách a zvyšuje produktivitu práce s dokumenty. Díky přímému bezdrátovému připojení lze využívat řadu mobilních aplikací a technologií, jako je například Canon PRINT Business, Apple AirPrint a Mopria. Součástí nových modelů je také software Universal LoginManger (ULM), který zjednodušuje správu nákladů i bezpečnostních tiskových politik. A nechybí ani pokročilá skenovací funkcionalita, která vedle řízení přístupu nabízítaké sdílení dokumentů v různých cloudových službách včetně Google Drive, Evernote nebo Dropboxu.

Nová multifunkční zařízení podporují nejnovější bezpečnostní standardy a opatření včetně šifrování pevného disku, filtrování IP a MAC adres, protokolu IPSEC nebo nového způsobu autentizace v bezdrátových sítích a splňují i podmínky certifikace dle standardu CommonCriteria. Zařízení z modelových sérií imageRUNNER ADVANCE C256 a imageRUNNER ADVANCE C356 tak výrazně zjednodušují správu a vynucování bezpečnostních nastavení i politik.

Nejnovější modely se mohou pochlubit prvotřídní spotřebou elektřiny (TypicalElectricityConsumption, TEC) – energetická náročnost v režimu spánku je pouhých 0,8 wattů. Jejich design je zaměřeným na udržitelný rozvoj – při výrobě nových multifunkčních zařízení využívá Canon recyklované materiály i bioplasty a minimalizuje tak dopady na životní prostředí. Všechny novinky navíc získaly i certifikát Energy Star a úspěšně prošly nejnovější velmi náročnou certifikací Blue Angel.

Multifunkční zařízení imageRUNNER ADVANCE C256 a imageRUNNER ADVANCE C356 budou v prodeji na všech obchodních místech společnosti Canon a u vybraných evropských distributorů od 1. listopadu 2017.

 

Více informací naleznete zde.

 

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.