Nová bezdrátová sportovní sluchátka Panasonic, jedna s LED světlem a tlačítkem pro spuštění asistenta

Publikováno: 11. července 2018 | autor Redakce
bts35-e-pp-gc-k-stylea-01-h170922.jpg

Panasonic uvedl na trh dvoje nová bezdrátová sluchátka do uší, takzvané špunty, RP-BTS35 a RP-BTS55 určená pro sportovní využití. Oba modely využívají patentovaný způsob bezpečného uchycení okolo uší 3D-Flex, nevadí jim pot ani déšť a pro působivou reprodukci využívají 9 mm reproduktory. Vyšší model má vestavěnu LED signalizaci a umí bez nutnosti vyndání telefonu spustit digitálního asistenta.

Nová bezdrátová sluchátka Panasonic RP-BTS35 a RP-BTS55 udělají svým provedením radost především aktivním sportovcům. Důmyslný mechanismus 3D-Flex kombinuje uchycení pomocí měkkých silikonových koncovek uvnitř ucha s pružnými a pohodlnými, přesto však pevnými obroučkami kolem uší. Tato sluchátka s plochým kabelem mezi levou a pravou částí včetně utahovacího prvku jsou navržena tak, aby nespadla z uší ani při intenzivním běhu či jakémkoli jiném sportovním nasazení, během kterého se necháte motivovat k vyšším výkonům působivě reprodukovanou hudbou. Standard IPX5 označující odolnost vůči tryskající vodě v praxi zaručuje, že se nemusíte o sluchátka bát ani ve chvílích, kdy vás při běhu zastihne prudký déšť.

Oba modely mají vestavěn mikrofon, který umožňuje handsfree telefonování a ovladač umístěný na kabelu za pravým uchem pro úpravu hlasitosti, přesun mezi skladbami, zapnutí i snadné párování s Bluetooth telefonem či hudebním přehrávačem.

Přes velmi lehké provedení vydrží oba nové modely sluchátek hrát na jedno nabití až 6 hodin, což bohatě postačí i amatérským běžcům při maratónských závodech.

AAC, LED signalizace, digitální asistent a pouzdro

Vyšší model RP-BTS55 nabízí kromě již uvedených vlastností  podporu kodeku AAC pro kvalitní bezdrátový přenos hudby a modrou LED signalizaci, kterou si můžete zapnout pro posílení pasivní bezpečnosti během večerního běhu nebo jednoduše proto, že chcete.  Dalším benefitem těchto sluchátek je možnost spuštění digitálního asistenta (např. Siri) dvojitým stiskem tlačítka, které se standardně využívá pro zapnutí sluchátek.

Sluchátka Panasonic RP-BTS35 a RP-BTS55 jsou nyní k dostání u autorizovaných prodejců za koncové doporučené ceny 1 999 Kč a 2 599 Kč.

Více informací naleznete zde.

Právě vychází
fv03-24-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.