Nová bezdrátová sluchátka Philips s potlačením šumu

Publikováno: 20. prosince 2019 | autor Redakce
ph805-bs-folded-flat-basis.jpg

Společnost TP Vision uvedla na český trh sluchátka Philips s náhlavním obloukem a potlačením hluku. Jedná se o sluchátka ve střední cenové kategorii se špičkovými parametry. V České republice jsou k dostání již od 4 699 Kč.

  • Sluchátka TAPH805 přinášejí prvotřídní výkon, zpracování a funkce pro střední segment trhu bezdrátových ANC sluchátek s náušníky
  • Pokročilá technologie Digital ANC umožňuje modelu TATAPH805 nabídnout znatelné snížení okolního hluku až o 27 dB, čímž vyruší přes 95 % hluku v pozadí
  • Použití sluchátek usnadňují dotykové ovládací prvky, fyzická tlačítka i ovládání hlasem
  • Navzdory svému chytrému skládání patří TATAPH805 k jedněm z nejlehčích bezdrátových modelů ANC s náušníky a hlavovým mostem. Jejich hmotnost je pouhých 235 gramů
  • Vysoce kvalitní 40mm akustické měniče dodávají sluchátkám potřebný výkon s vysokým rozlišením zvuku (HRA, High Resolution Audio)

ph805-bs-headband-basis.jpg


Požitek bez okolního hluku

Pokročilá digitální hybridní technologie Advanced Digital ANC sluchátek TAPH805 využívá čtyři mikrofony ECM: dva mikrofony jsou umístěny uvnitř mušlí sluchátek a dva směrované dopředu. Ty přinášejí výkonné potlačení okolního hluku, který mohou snížit až o 27 dB nebo o 95 %.

Náušníky mají ergonomické polstrování vyrobené z měkké paměťové pěny, které přispívají k dalšímu potlačení okolního zvuku.

ph805-bs-unfolded.jpg

Plně ovladatelné

Náušníky nesou snadno použitelná fyzická tlačítka a dotykové ovládací prvky – přejetím prstem nahoru nebo dolů po pravé mušli se ovládá hlasitost a základní funkce hlasového asistenta, zatímco jediným klepnutím se aktivuje nebo deaktivuje ANC. Sluchátka mohou přejít i do režimu „vnímání okolí“ a tak můžete slyšet více zvuků kolem vás, i když vaše hudba stále pokračuje v hraní. To je výhodné tehdy, když na uživatele promluví třeba letuška a ten ji slyší, aniž by musel přerušovat přehrávání hudby.

Použitím fyzických tlačítek můžete zvolit přehrávání a jeho pozastavení (Play/Pause), přeskok o jednu skladbu vpřed a vzad, nebo ovládat základní funkce při telefonování (režim hands free).

Zvuková kvalita

Zvuk zprostředkovávají kvalitní 40mm neodymové zvukové měniče, které jsou schopny dosáhnout vysokého výkonu – s HRA naměřenou širokou šířkou pásma 5 Hz až 40 kHz.

Lehké a chytře skládatelné

Navzdory vysoké úrovni výkonu a široké paletě funkcí jsou TAPH805 jedněmi z nejlehčích modelů v oblasti bezdrátových sluchátek s potlačením okolního hluku ANC s náušníky. Jejich hmotnost je pouhých 235 gramů. Jedinečný chytrý design skládání umožňuje sluchátka složit kompaktně nebo rovně, díky čemuž jsou sluchátka TAPH805 ideální pro cestování a snadné uložení, kdy zabírají ve složeném stavu minimální prostor.

A více…

Bezdrátové připojení Bluetooth 5.0 umožňuje uživatelům vychutnat si veškerou hudbu z telefonů, tabletů nebo notebooků ve vysoké kvalitě a bez jakýchkoli kabelů. Doba hraní na baterie je působivých 30 hodin – více než dost i pro nejdelší cestu – zatímco rychlé nabíjení pomocí USB kabelu nabídne další dvě hodiny přehrávání za pouhých pět minut nabíjení.

Sluchátka TAPH805 je ale možné připojit ke zdroji zvuku i s pomocí dodávaného audio kabelu. Další kabel, který je se sluchátky dodáván, umožňuje pokračovat v používání sluchátek bez napájení z baterie – zajišťuje připojení k zábavním systémům leteckých společností.

Konečným výsledkem je větší pohodlí a úplná svoboda pohybu v atraktivním a kompaktním designu.

ph805-bs-philips-wordmark-basis.jpg

O společnosti TP Vision

Společnost TP Vision je silným hráčem v oblasti spotřební elektroniky zaměřeným na vizuální digitální zábavu. TP Vision se zaměřuje na vývoj, výrobu a marketing televizorů Philips v Evropě, Rusku, na Středním Východě, Jižní Americe, Indii a vybraných státech Asie a Tichomoří a na audio produkty po celém světě. V TP Vision se spojuje dokonalý design a zkušenosti v oblasti inovací Philips TV s precizní výrobou, flexibilitou a rychlostí TPV. Díky tomuto spojení společnost přináší na trh vysoce kvalitní televizní přístroje: chytré a snadno ovladatelné, s důrazem na sofistikovanost, např. nové materiály a tenký design. Společnost při vývoji svých přístrojů myslí na to, aby uživatelům přinášely jen výjimečné televizní zážitky. S televizory Philips se TP Vision stala světovou jedničkou v oblasti prodeje hotelových televizí. TP Vision sídlící v holandském Amsterdamu je exkluzivním držitelem licence značky Philips TV ve všech zmíněných státech a v oblasti audio produktů Philips po celém světě. Společnost je ze 100 % vlastněná TPV, světovým lídrem ve výrobě monitorů a LCD se sídlem v Číně. Společnost TPV Group dlouhodobě posiluje svou pozici na světovém trhu díky využití dlouholetých zkušeností s vývojem, produkcí a logistickou efektivitou. TP Vision zaměstnává okolo 2 000 lidí na několika místech po celém světě.

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.