Nová akční kamera RolleiActioncam 550 Touch s dotykovým ovládáním

Publikováno: 5. listopadu 2018 | autor Redakce
rollei-actioncam-550-touch.jpg

Nová kamera RolleiActioncam 550 Touchje vybavena citlivým 2"dotykovým displejem, pomocí kterého je ovládání kamery pohodlné a intuitivní. Displej je snadno čitelný, a to i za špatných světelných podmínek, což usnadňuje ovládání všech funkcíkamery.

Snadné ovládání

Další ovládací prvky jsou již jen dvě tlačítka - spoušť a přepínání režimů. Díky integrovanému Wi-Fi připojení lze kameru snadno ovládat také pomocí mobilního zařízení se systémem Android nebo iOS. Kamera je navíc dodávána spolu s dálkovým ovládáním ve formě náramku s dosahem až 10m, který při sportu umožňujepohotové ovládání spouště kamery.

Bezpečnost pro kameru i uživatele

RolleiActioncam 550 Touch je dodávána s ochranným podvodním pouzdrem, díky kterému se s vámi může kamera potopit až do hloubky 40 metrů. Prohnuté a rovné samolepící 3M podložky dokonale přilnou na téměř jakýkoliv povrch a zajistí tak bezpečné uchycení kamery. Pevné a bezpečné uchycení k těmto podložkám zprostředkovává spojka s bezpečnostním systémem SRS (securityreleasesystem), který vás může ochránit před vážným zraněním v případě pádu nebo náhodného střetu kamery s překážkou.

Video ve vysokém rozlišení

RolleiActioncam 550 Touch nabízí širokou škálu rozlišení videí a fotografií s cílem zaznamenat každý okamžik vašich sportovních zážitků v nejlepší možné kvalitě.V režimu 4k můžete nahrávat s rychlostí 30 snímků za sekundu a v HD rozlišení (720p) při rychlosti 120 fps pak lze pořizovat neuvěřitelně ostré zpomalené záběry.

Více informací k RolleiActioncam 550 Touch najdete přímo tady!

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.