Notebook ROG Zephyrus G14 Alan Walker Special Edition

Publikováno: 21. srpna 2021 | autor Redakce
Notebook ROG Zephyrus G14 Alan Walker Special Edition

Výkonný 14" notebook pro hráče a kreativce dostal nový facelift díky světoznámému producentovi a DJovi Alanovi Walkerovi. Svět technologie se propojuje se světem hudby.

KLÍČOVÉ BODY

  • Notebook kombinuje jedinečný styl DJe Alana Walkera s praktičností potřebnou pro kreativní uživatele.
  • Herní notebook je vybaven nejmodernějšími technologiemi. Nabízí nejen špičkové technické parametry, ale i snadnou přenositelnost na cestách.
  • Designové prvky na míru od Alana Walkera - speciální akrylový box využívá dotykové podložky, takže slouží zároveň i jako hudební sampler a remixovací sada.

Notebook ROG Zephyrus G14 Alan Walker Special Edition

ASUS Republic of Gamers (ROG) představil novou speciální edici notebooku Zephyrus G14 Alan Walker, která vznikla ve spolupráci s tímto legendárním umělcem, DJem a hudebním producentem. Tento stroj s jedinečným stylem a vlastním samplerem ROG Remix je předurčen pro jakoukoli tvůrčí činnost.

Notebook ROG Zephyrus G14 Alan Walker Special Edition

Svět technologie se propojuje se světem hudby

Alan Walker se v mládí zajímal o počítače, programování a grafický design, což ho nakonec přivedlo k úspěšné kariéře v oblasti elektronické hudby. Walker začal jako producent samouk. Vydává skladby na YouTube a SoundCloudu, a proslavil se skladbou Faded z roku 2015. S miliardami přehrání svých skladeb na YouTube a Spotify je Walker uznávaným umělcem, který se angažuje v herním průmyslu a produkoval skladby např. pro hry PUBG Mobile a Death Stranding. A právě to, společně s jeho jedinečným smyslem pro styl, dokonale vystihuje hodnoty, které vyznává ROG.

Notebook ROG Zephyrus G14 Alan Walker Special Edition

Ultimátní notebook

Když společnost ROG poprvé navázala spolupráci s Alanem Walkerem, jeden notebook vynikal mezi ostatními jako dokonalý společník, který si poradí se vším, co potřebuje nezávislý tvůrce a hráč. Zephyrus G14 kombinuje nejlepší možnosti přenášení ve své třídě se silným výkonem 8jádrového 16vláknového procesoru AMD® Ryzen™ 9 5900HS a grafického procesoru NVIDIA® GeForce® RTX™ 3050 Ti. Pro Walkera – a všechny, kteří touží jít v jeho stopách - je to dokonalý nástroj. Byl vytvořen pro hráče a tvůrce, kteří chtějí kdykoli a kdekoli zařadit vyšší rychlost.

Notebook ROG Zephyrus G14 Alan Walker Special Edition

Designové akcenty Alan Walker na míru

Notebook Zephyrus G14 AW SE zaujme ještě prémiovějšími povrchovými úpravami a většími možnostmi personalizace než původní verze. Tato speciální edice ROG G14, navržená ve spolupráci s Walkerem, obsahuje jedinečné barevné akcenty, jako je odstín Spectre Blue na LED displeji AniMe MatrixTM, který je charakteristický právě pro tento model. Walker přišel s nápadem umístit vedle loga ROG jeho vlastní podpis. Tento štítek je vyroben procesem fyzikálního napařování, takže je reflexní a jeho vzhled se mění při pohledu z různých úhlů. Dva látkové pásky na víku notebooku dodávají značce ROG charakteristický kyberpunkový nádech, přičemž jeden pás používá reflexní text, který plynule splývá s maticovými LED diodami.

Notebook ROG Zephyrus G14 Alan Walker Special Edition

"Jsem velmi hrdý na to, že jsem dostal příležitost spolupracovat se společností ROG, a těším se, až světu ukážu, na čem jsme tak dlouho pracovali," řekl Walker.

Krabice na notebook - Walkerova oblíbená část projektu - je mnohem víc než pouhý kryt: je to kreativní doplněk sám o sobě. Když připojíte kryt k notebooku G14 pomocí USB-C kabelu, promění se v sampler ROG Remix s vodivými ploškami na povrchu, které uživatelům umožňí spouštět 18 Walkerových originálních zvukových efektů. Začněte s některou z Walkerových žánrových skladeb nebo importujte své vlastní melodie do speciáního softwaru, vyvinutého Walkerem a jeho týmem. ROG Remix také zobrazuje na hlavní obrazovce notebooku a panelu AniMe Matrix™ jedinečné animace inspirované ROG a Alanem Walkerem na základě zvolených MIDI vstupů.

Notebook ROG Zephyrus G14 Alan Walker Special Edition

Notebook ROG Zephyrus G14 Alan Walker Special Edition

Notebook je dokonce vybaven i vlastní spouštěcí animací a tapetou Alana Walkera. Skleněný touchpad je vystínován vlastním vzorem inspirovaným hudebním ekvalizérem, spolu s klávesami v barvách, které odpovídají podpisu Alana Walkera, a klávesami A a W s vytištěným logem tohoto producenta. Aby toho nebylo málo, v balení je nejen speciální edice plátěného pouzdra ROG Sleeve, ale přibalena je i baseballová čepice a pár ponožek ve stylu Alana Walkera a ROG, takže můžete Republiku hráčů reprezentovat opravdu kdekoli.

Notebook jde do prodeje od 18.8.2021 u vybraných partnerů v České Republice.



 

UŽ MÁTE SRPNOVÉ ČÍSLO ČASOPISU FOTOVIDEO?

Srpnové vydání je plné vzpomínek, testů i praxe

Věříme, že máte z čeho vybírat a určitě co číst. Náš vzorný kolega František Dostál vzpomíná na důležité chvíle srpna osmašedesátého roku, kdy to fotografové před hlavněmi kulometů opravdu neměli lehké. To je jedna z našich smutných a pro některé už hodně dávných vzpomínek. Jako další naše vzpomínání v tomto vydání lze tak trochu pojmout krásnou Analogovou školu, která se tentokrát zabývá alternativami kultovního fotoaparátu Leica. Z testů a praktických článků si určitě nenechte ujít rady a vyprávění holandského mistra Jana Vermeera nebo postřehy našeho skvělého krajináře Martina Raka. Inspirujte se speciálními projekty Matěje Derecka Harda nebo dokonalou architekturou Jiřího Šebka. Pokud vás zajímá naše povídání a testování filtrů, přečtěte si druhý díl se značkou Hoya a Jakubem Cejpkem.

Máte už čtečku QR kódů ve vašem mobilu?

Přehrajte si video, které dáváme prostřednictvím QR kódu už skoro do každého článku v našem časopise. V případě aktuálního, srpnového vydání tomu není jinak! Najdete v něm zase spoustu videí a webových stránek?

Jaká je vaše oblíbená fotolokace?

Vymysleli jsme pro vás další soutěžení s Fotografem roku. Nejen s ohledem na minulé a vlastně i tak trochu současné možnosti cestování, vám nabízíme focení a soutěžení a publikování v jednom. V naší skvělé soutěži Fotograf roku se totiž v rámci tohoto vydání objevují dvě nové a doufejme že i dlouhodobé soutěžní kategorie s jednoduchými názvy #CZfotolokace a #SKfotolokace do nichž můžete za určitých, předem daných podmínek (přečtěte si je uvnitř vydání) vkládat své snímky ze svých oblíbených, nebo dokonce nejoblíbenějších lokací v České a Slovenské republice. Nechceme po vás samozřejmě vaše fotografická tajemství! Naopak, určitě se rádi podělíte se svými kolegy o zkušenosti z míst, která máte nejraději. Těm, jejichž lokace ohodnotí naše odborná porota z hlediska fotografického i atraktivnosti jako nejlepší, se naskýtá možnost publikace jejich fotografické série v časopise FotoVideo a třeba i v některých evropských fotografických časopisech. A v případě, že dotyčný autor připojí i text o vybrané lokaci a vše bude publikováno, obdrží honorářovou prémii ve výši 3000 Kč. To už stojí za to, nebo ne?

Fotograf roku má nádherné téma s názvem „Rám“

Téma, které si určitě zamilujete. Rám je všude a vy rádi rámujete… Rám můžeme najít u obrazu či fotografie a také přímo uvnitř snímku, když použijeme okolí k „rámování“. Vyfoťte fotografii s použitím rámování nebo pro vás zajímavý rám. Foťte a vkládejte své příspěvky na toto téma do soutěže Fotograf roku průběžně a kdykoli a nejpozději do 29. srpna 2021 na http://fotografroku.ifotovideo.cz

Praktické srpnové FotoVideo

Srpnové FotoVideo například nabízí:

FOTOUDÁLOST: MATĚJ DERECK HARD

Čtěte o vzniku a průběhu úspěšného fotografického projektu Ne! v přírodě

MATĚJ DERECK HARD

VIDEOSERIÁL: JAK SE DĚLÁ Z SHOW?

Odpovídá Jan Kozák a Martin Přívratský – Honza zpovídá známé fotografy…

Odpovídá Jan Kozák a Martin Přívratský – Honza zpovídá známé fotografy

PRAXE: JIŘÍ ŠEBEK A LAOWA PŘEDSTAVUJÍ

Laowa 15 - nejširší shift objektiv pro bezzrcadlovky je opravdu dobrý! Přečtěte si!

JIŘÍ ŠEBEK A LAOWA PŘEDSTAVUJÍ

PRAXE: VYJIMEČNÁ ANALOGOVÁ ŠKOLA

Pět alternativ kultovního aparátu Leica? Které to jsou?

 

PRAXE: JAN VERMEER A JEHO FOTOLOKACE

Navštivte Kootwijkerzand – Saharu v Nizozemí a inspirujte se pro soutěž Fotograf roku

JAN VERMEER A JEHO FOTOLOKACE

TECHNIKA: MARTIN RAK TESTOVAL

Objektiv Canon RF 14-35 mm F4L IS USM 70 umí v Martinových rukou ty krajiny opravdu perfektně!

… a další a další zajímavé, inspirativní i praktické články

Blíží se podzim a je čas na nové předplatné! Chcete paměťovou kartu LEXAR, módní tašku či parfém? Vybírejte rychle, jednotlivé dárky jsou v limitovaných edicích! Objednání předplatného FotoVideo stejně jednoduché, jako v jiných e-shopech!

A VYHODNOCENÍ AKTUÁLNÍHO KOLA FOTOGRAF ROKU...

FOTOGRAF ROKU ZLATÁ HODINA

S naším předplatným opravdu ušetříte. Předplaťte si nás natrvalo, nebo si vyzkoušejte, zda nás chcete odebírat po jednom či dvou či třech či šesti či dvanácti výtiscích. Jak se vám to bude líbit. Ale s delší dobou předplatného výrazně klesá jeho cena a dárek je ZDARMA k novému, celoročnímu předplatnému.

Vybírejte si na našem webu: http://www.ifotovideo.cz/rubriky/predplatne/

Mít doma kvalitně tištěný časopis FotoVideo každý měsíc o den dříve, než se objeví ve volném prodeji na stáncích a v prodejnách, a ještě k tomu levněji za cca 60 % jeho normální, prodejní ceny, to už se fakt vyplatí! Šetříte tak své peníze a ještě vyděláte.

Praktické srpnové FotoVideo

Praktické srpnové FotoVideo

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.