Nejnovější EIZO CS2740

Publikováno: 20. února 2020 | autor Redakce
coloredge-cs2731-f-withcontents---kopie.jpg

Být první, kdo má tu nejčerstvější novinku v časopise a na webu, je úžasné. Ale současně i zavazující. Tento krásný a z výroby ještě „rozehřátý“ vzorek monitoru pro fotografy jsme do redakce dostali opravdu těsně před uzávěrkou.

Děkujeme všem, co se na té bleskové akci podíleli, protože díky nim se můžete seznámit a možná i duševně připravit na používání nového monitoru EIZO CS2740, jehož výraznou výhodou je vysoká kvalita reprodukce obrazu, výborné připojení USB-C a další uživatelsky nesmírně příjemné vlastnosti.
Text: redakce, foto: redakce a EIZO

Sample s perfektními vlastnostmi

Přestože jsme byli výrobcem upozorněni, že se jedná o vzorek, ihned po spuštění (funguje opravdu bleskurychle, což EIZO umí zařídit) nám bylo jasné, že se jedná o plnohodnotný model 27″, uživatelsky hodně příjemného monitoru pro všechny nadšené fotografy. Hodně potřeba je zdůraznit, že se jedná o 4K model EIZO řady CS za předpokládanou, zatím neznámou, velmi přístupnou cenu s prakticky profesionálními vlastnostmi.


coloredge-cs273-.jpg

Co říká výrobce?

Jako vždy jsme se při rozbalování klasicky bytelného ochranného obalu a při instalaci monitoru v redakci zajímali o to, co...
Celý článek si můžete přečíst v tištěném (nebo také elektronickém) únorovém vydání FotoVideo.
Více o tom, co najdete v únorovém vydání, najdete tady.


fv-vice-casopisu-2020-02-v2-.jpg


fotovideo-02-2020--titul-1000px.jpg

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.