Na Černý pátek nabízí společnost TCL exkluzivní ceny na své velkoformátové televizory

Publikováno: 22. listopadu 2023 | autor Redakce
TCL C955 hl

TCL jako přední světová značka elektroniky chápe, že je důležité vytvořit doma příjemné prostředí, které podporuje celkovou pohodu. Na Black Friday nabízí společnost TCL ve spolupráci se svými prodejci sortiment velkoformátových televizorů QD-Mini LED, které pozvednou zážitek ze sledování televize a zlepší životní styl.

TCL X955

TCL X955: Vaše cesta k domácímu kinu pro nezapomenutelné okamžiky

Dopřejte si filmové mistrovské dílo s televizorem TCL X955, který je vaší vstupenkou na zábavu, jaká tu ještě nebyla. Tento televizor s 85palcovou obrazovkou a dechberoucím rozlišením 4K Ultra HD (3840 x 2160 pixelů) se může pochlubit špičkovými technologiemi Mini LED Premium, QLED a Full Array Local Dimming (FALD), které vytvářejí bezkonkurenční vizuální pohlcení. Pokud máte náladu na velkolepé filmové večery, tento televizor promění váš obývací pokoj ve filmové útočiště.

Zažijte kouzlo HDR díky specializované technologii HDR Premium 5000 nitů, která podporuje HDR10, HDR10+, HDR HLG a Dolby Vision IQ a přináší ohromující kontrasty a živé barvy, které vás vtáhnou do každé scény. Výjimečná kvalita zvuku zvukového systému 4.2.2 s výkonem 80 W RMS a charakteristickým přínosem značky Onkyo zajišťuje, že každý zvuk je stejně podmanivý jako obraz.

Prozkoumejte svět neomezené zábavy s Google TV a integrovaným přehrávačem médií, a přitom zůstaňte připojeni díky funkcím Wi-Fi, Bluetooth, DLNA v1.5, AirPlay 2 a HomeKit. TCL X955 není jen televizor, je to vaše brána k filmovému zážitku určenému pro chvíle čisté radosti, a to přímo v pohodlí vašeho vlastního domova.

Doporučená cena na Black Friday od 199 990 Kč za 98palců a 109 990 Kč za 85palcový model.

TCL X955 dr

TCL 98C955: Vaše brána do rodinné pohody

Ponořte se do světa pohody a podmanivé zábavy s našimi televizory Mini LED a QLED, které vytvářejí dokonalé prostředí pro společné rodinné okanžiky. Nechte se pohltit nádherou hluboké černé, oslnivého jasu a precizního kontrastu, které vytvoří vizuální hostinu pro vaše smysly. Vychutnejte si bohaté a realistické barvy technologie QLED, kdy se každá scéna stane mistrovským dílem plným živých odstínů a poskytne vám vizuální zážitek, který rozproudí vaše emoce.

Díky nativnímu 144Hz displeji hry a akční sekvence plynule přechází do vzrušujícího zážitku. Bez ohledu na zdroj signálu je naše multiformátové HDR zárukou dokonalé kvality obrazu, která vám zajistí naprostou relaxaci ve vašem vlastním prostoru. Zvukový systém ONKYO 4.2.2 Dolby Atmos vás zahalí do pohlcujícího zvuku a nabídne zvukový zážitek, který potěší všechny smysl.

Doporučená cena na Black Friday od 149 990 Kč za 98palců.

TCL 98 C 955

TCL 98C805: Pozvedněte svou herní cestu na vyšší úroveň

Vydejte se na herní dobrodružství, jaké nemá obdoby, s naším špičkovým televizorem QD-Mini LED. Není to jen televizor, je to váš portál k mimořádným herním zážitkům, které si můžete vychutnat o samotě a zároveň se u nich pořádně vyřádit. Díky obrovské 98palcové obrazovce a úchvatnému rozlišení 4K Ultra HD ožije každá hra s bezkonkurenčním realismem. Díky maximálnímu jasu 1600 nitů barvy překypují živým životem a vytvářejí dynamické a pohlcující herní prostředí. Nativní variabilní obnovovací frekvence 144 Hz zajistí, že vaše herní seance budou neuvěřitelně plynulé a dokonale se hodí pro rychlé akce a srdcervoucí dobrodružství.

Co tento televizor skutečně odlišuje, jsou jeho neuvěřitelné schopnosti HDR. Ponořte se do dechberoucího obsahu HDR s naším specializovaným HDR Premium 1600 nitů, který je kompatibilní s renomovanými formáty jako HDR10, HDR10+, HDR HLG a Dolby Vision. Výsledek? Vaše oblíbené hry a filmy oslní ohromujícím kontrastem a dynamickým rozsahem a nabídnou nezapomenutelný zážitek ze samostatného hraní.

Doporučená cena na Black Friday od 99 990 Kč za 98palců a 49 990 za 85 palců.

TCL C805

TCL 85P745: Nekonečná domácí zábava

Televizor TCL 85P745 4K připravuje půdu pro výjimečný zážitek z domácí zábavy. Ponořte se do kouzla kina díky technologiím Dolby Vision a Dolby Atmos. Tento televizor nabízí živé rozlišení 4K, více než miliardu barev a zvuk, který vás zahalí do filmové atmosféry, takže si v každém okamžiku budete připadat jako v kině. Díky podpoře HDMI 2.1 zajišťuje prvotřídní herní zážitek s vysokým rozlišením obrazu, automatickou optimalizací obrazu a nízkou latencí. Herní akcelerátor 120 Hz zaručuje ostré a plynulé hraní. Elegance se snoubí s funkčností díky elegantnímu designu bez okrajů a tenkému kovovému lemování, které doplní jakýkoli domácí dekor. Kromě zábavy se TCL P745 stane vaším komunikačním centrem s funkcí Google Duo pro okamžité videohovory a hlasové poznámky.

S Google TV získáte přístup k více než 700 000 filmům a televizním epizodám, které jsou uspořádány a vyhledávány pomocí hlasových příkazů.

Doporučená cena na Black Friday od 32 990 Kč za 85palců.

TCL 85 P745

 

 

 

 


Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.