Motorola uvedla nový edge 30 pro s procesorem Snapdragon 8 Gen 1

Publikováno: 7. března 2022 | autor Redakce
motorola-edge-30-pro-europe-gallery-shoot-professional-photos-26.jpg

Nový telefon motorola edge 30 pro přichází s mobilní platformou Snapdragon 8 Gen 1, která je nejpokročilejší platformou od Qualcomm Technologies a pohání špičkové technologie 5G, AI, hry, fotoaparát, Wi-Fi a Bluetooth.

Uživatelé si mohou vychutnat celou sadu funkcí Snapdragon Elite Gaming™ a využít sílu plynulé odezvy, barevných scén HDR pro ultrarealistickou grafiku a funkce na úrovni stolního počítače.

Ve srovnání s předchozí generací poskytuje zařízení o 30 % vyšší výkon a o 25 % vyšší efektivitu díky grafickému procesoru Qualcomm® Adreno™. Mobilní funkce, VRS Pro a volumetrické vykreslování přinášejí úchvatné scény a živé efekty.

Výkon, který mění hru

Nové zařízení poháněné Snapdragon X65 RF-System se dokáže bleskově připojit k sítím 5G. Aby se co nejlépe využilo nové spektrum Wi-Fi 6 GHz, připojuje se zařízení ještě vyšší gigabitovou rychlostí prostřednictvím Wi-Fi 6E. Smartphone přináší až 4× rychlejší výkon pro aplikace uživatelů a tím přináší umělou inteligenci (AI) do všech oblastí od fotografování přes hraní her až po připojení.

motorola-edge-30-pro-europe-gallery-shoot-professional-photos-26.jpg

To vše s optimalizací výkonu aplikací, prodloužením životnosti baterie a zvýšením efektivity. A díky nové architektuře s nízkou spotřebou energie lze dosáhnout ještě delší výdrže baterie.

Jelikož výdrž baterie je pro zákazníky nejvyšší prioritou, je nové zařízení edge vybaveno baterií s kapacitou 4800 mAh. Kromě toho mohou zákazníci očekávat dosud nejrychlejší nabíjení TurboPower™ s nabíjecím výkonem až 68 W, které zajistí více než 50% nabití za pouhých 15 minut a také podporuje bezdrátové nabíjení Turbo Power s výkonem 15 W. Pro větší pohodlí může nový edge bezdrátově sdílet napájení s jinými zařízeními.

Systém tří kamer s vysokým rozlišením

Od vylepšeného zaostřovacího a stabilizačního hardwaru v hlavním objektivu až po výraznou redukci šumu a vylepšené funkce nočního vidění v předním objektivu disponuje nový edge kamerovým hardwarem a softwarem, který umožňuje trvale pořizovat kvalitní fotografie a videa.

Motorola vylepšila systém fotoaparátu do neuvěřitelných detailů díky dvěma objektivům s rozlišením 50 MPx pro ultraširokoúhlé záběry a extrémně detailní záběry. Fotografové mohou fotografovat s automatickým zaostřením pomocí všech pixelů, které využívá 32× více pixelů pro zaostření, což jim umožní rychlejší a přesnější snímky za jakýchkoli světelných podmínek. Nežádoucí chvění eliminuje nově vylepšená OIS, takže fotografie jsou vždy ostré.

motorola-edge-30-pro-europe-frontback.jpg

Začínající filmaře ohromí kamera motorola videem, které splňuje přísné standardy HDR10+ pro přesnost barev, barevný rozsah, jas a kontrast. Zařízení má také rozlišení 8K a nabízí více než 26 milionů pixelů, což je nejvyšší rozlišení videa, které je dnes v chytrých telefonech k dispozici

Nový edge vyřešil také dvě největší výzvy ultraširokoúhlých fotoaparátů: detaily a slabé osvětlení. Díky inovativním funkcím mohou uživatelé pořizovat ultraširokoúhlé fotografie s rozlišením 50 MPx s úžasnými detaily ve vysokém rozlišení za denního světla.

Spojením více pixelů do jednoho velkého pixelu zvyšuje ultraširokoúhlý snímač jas a ostrost i při slabém osvětlení. Pro extrémní detaily je navíc k dispozici vestavěný makroobjektiv Macro Vision, který vám umožní přiblížit se k objektu čtyřikrát blíže než standardní objektiv. Pokud vám to nestačí, je přístroj vybaven také 60 MPx selfie kamerou pro úžasné selfie snímky v ultravysokém rozlišení pomocí technologie Quad-Pixel.

Plynulý obraz a zvuk nové generace

Nové zařízení motorola edge oživuje filmy více než miliardou odstínů věrných barev na 6,7palcovém displeji OLED Max Vision. Díky rozlišení Full HD dosáhla Motorola ostřejšího obrazu s menším množstvím pixelů, který byl speciálně navržen tak, aby optimalizoval nejen zážitek ze sledování, ale také výdrž baterie. To vše je možné bez jakéhokoli zpoždění díky neuvěřitelně plynulé obnovovací frekvenci 144 Hz.

motorola-edge-30-pro-europe.jpg

Aby byl tento filmový zážitek ještě více podtržen, přichystala společnost Motorola také úžasný zvuk s technologií Dolby Atmos a dvěma velkými stereo reproduktory, takže vše bude znít živěji díky bohatšímu, prostorovějšímu a přirozenějšímu zvuku, ať už posloucháte přes sluchátka nebo reproduktory. Díky technologii Snapdragon Sound přináší nejnovější zařízení motorola edge také pokročilou kvalitu bezdrátového přenosu zvuku.

Inteligentní stylus s dokonalou přesností

S novým modelem motorola edge 30 pro přichází i vítaný doplněk: první chytré dotykové pero s přizpůsobitelným ochranným pouzdrem od společnosti Motorola. Je ideální pro navigaci, zvýrazňování, úpravy nebo jakékoli úkoly vyžadující přesnost. Vyberte si z rostoucího počtu aplikací - vaše oblíbené se zobrazí na obrazovce v okamžiku, kdy vytáhnete stylus.

motorola-edge-30-pro-europe.jpg

Ochranné pouzdro s inteligentním perem se prodává samostatně, anebo jako součást balíčku, přičemž dostupnost se liší podle země. Nový model motorola edge 30 pro bude v České republice dostupný od března v barvách Cosmos Blue za cenu 19 999 Kč.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.