Motorola moto g31 je lehká a s dlouhou výdrží

Publikováno: 8. února 2022 | autor Redakce
2021-moto-g31-gallery-shoot-professional-shots-(28)-europe.jpg

Společnost Motorola se neustále snaží inovovat své produkty a přinášet zákazníkům chytré telefony prémiové kvality. Nejinak je tomu i v případě smartphonu Motorola moto g31, který potěší při práci i zábavě.

Nová Motorola moto g31 dokazuje, že chytrý telefon může mít výkonnou baterii a přitom být lehký - pouhých 181 g. Baterie s kapacitou 5000 mAh a výdrží až 36 hodin snadno zvládne super výkon, který si užijete na kompaktním 6,4palcovém FULL HD+ OLED displeji, který nabízí živé barvy s optimálním kontrastem pro nejlepší zážitek ze sledování.

2021-moto-g31-basic-pack-baby-blue-pdp-hero(1).jpg

Technologie OLED je v této cenové kategorii výjimečná a patří ke špičce na trhu. V kombinaci s moderním designem si hravě najde příznivce mezi teenagery i ve firmách. Firmy určitě ocení tříletou podporu bezpečnostních aktualizací, která dělá z Motoroly moto g31 nedobytnou pevnost, takže data jejich zaměstnanců budou vždy v bezpečí. Jako jeden z mála telefonů ve své cenové kategorii podporuje systém Android Enterprise, který je ve firmách velmi žádaný.

2021-moto-g31-basic-pack-mineral-grey-frontback.jpg

Zaujme také inovativním procesorem MediaTek Helio G85, který zajišťuje nejrychlejší možnou odezvu a umožňuje snadný multitasking. Díky systému trojitého fotoaparátu s 50Mpx hlavním snímačem zachytí Motorola moto g31 všechny fotografie realisticky za všech světelných podmínek.

2021-moto-g31-gallery-shoot-professional-shots-(3)-europe.jpg

Motorola moto g31 poskytuje pohodlí v každém ohledu, ať už jde o velikost úložiště 64 GB s možností rozšíření až na 1 TB nebo o podporu Dual Sim, která z něj dělá soukromý i pracovní telefon zároveň. Na své si přijdou uživatelé, kteří sáhnou po neutrálních barvách, ale i ti, kteří hledají živější barevné schéma. Motorola moto g31 je již v prodeji za cenu 4 999 Kč v elegantní barvě Mineral Grey.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.