Monitor ViewSonic VG2440V pro vaše bezproblémové videokonference.

Publikováno: 30. března 2021 | autor Redakce
Monitor ViewSonic VG2440V pro vaše bezproblémové videokonference.

Pořádáte často videokonference a potřebujete nový monitor? V tomto případě je tu pro vás monitor ViewSonic VG2440V s integrovanou webkamerou a ergonomickým stojanem.

  • Integrovaná Full HD webová kamera a mikrofon
  • Jednoduché polohování webkamery ve vertikálním směru až o 5 stupňů
  • Krytka webkamery pro zajištění soukromí
  • Ergonomický stojan
  • Dva dopředu směrované integrované reproduktory 2W
  • vDisplay manager software
  • Konektorové vybavení: HDMI, Display Port, VGA, USB hub, Audio in/out
  • Monitor ViewSonic VG2440V pro vaše bezproblémové videokonference.

Monitor ViewSonic VG2440V s úhlopříčkou 24" a Full HD rozlišením byl navržen speciálně pro videokonference a kvalitní živé vysílání. Vestavěnou Full HD webkameru je možné polohovat a přizpůsobit tak obraz vašim potřebám. Pro zajištění bezpečnosti a soukromí lze webkameru zakrýt krytkou.

Monitor ViewSonic VG2440V pro vaše bezproblémové videokonference.

VG2440V je plně polohovatelný, díky ergonomickému stojanu je možné ho otáčet, naklánět i posouvat nahoru a dolů. Jasný a čistý zvuk videokonferencí pak zajišťují dva integrované mikrofony umístěné po obou stranách webkamery a dva dopředu směrované reproduktory 2W ve spodní části monitoru. Pro zefektivnění práce a jednodušší ovládání monitoru lze využít software vDisplay Manager, který umožňuje rozdělit obrazovku na několik oken a zároveň také upravovat nastavení jasu nebo hlasitosti.

Monitor ViewSonic VG2440V pro vaše bezproblémové videokonference.

Při používání VG2440V se nemusíte bát ani o svůj zrak. Monitor totiž disponuje funkcemi Flicker-Free a Blue Light Filtr, díky nimž se můžete věnovat práci, aniž byste namáhali své oči.

Více informací na www.viewsonic.com.

Už máte dubnové FOTOVIDEO?

Vzniklo vydání, které opět myslí na všechny své čtenáře a příznivce, a přitom je opět tak trochu mimořádné. Narodilo se totiž v době focení a natáčení nepříznivé, s upřímnou nadějí, že si už ten duben venku i v interiérech užijeme? Je to tak? Splnila se naše redakční očekávání a vaše upřímné přání? To jsme v době jeho přípravy nemohli vědět.

Spousta videa v časopise FotoVideo

Velké téma, které hýbe naším virtuálním a digitálním světem. Zájem o video roste přímo exponenciálně a my to jasně vidíme na množství stažených QR kódů, které přidáváme do jednotlivých článků. Opravdu vás nesledujeme, ale autoři a zpovídaní fotografové sami píší, že na svých webových či YouTube stránkách zaznamenali výrazný nárůst většinou hned po zveřejnění v našem časopise. Také máte ve svém chytrém telefonu nahranou čtečku QR kódů? Je to snadné, těch aplikací je několik a nezaberou v telefonu téměř žádné místo. Jen si jí kliknutím otevřete a rámeček lehce přiblížíte ke QR kódu v časopise a video či webové stránky se vám hlásí a automaticky běží. Žádné další složité operace a vy máte dvojí zážitek – z četby i doplňujícího videa. Foto a video prostě patří k sobě!

A velké fotografické lahůdky

Vyberte si z naší široké nabídky, která vznikla opět a jenom na základě vašich potřeb. Jak už jsme se zmínili, pracujeme v týmu a díky tomu dokážeme reagovat na velké množství naprosto aktuálních podnětů. Na tomto vydání se podílela opět řada významných osobností, kterým jsme za skvělou spolupráci velmi. Nebudeme tentokrát vyjmenovávat tu řadu skvělých jmen, seznámíte se s nimi postupně při listování dubnovým FotoVideem, které vám nabízí vše, co máte rádi (snad?) a hlavně přeje pohodu (a to nejen s ním), zdraví a snad už konečně i to kvalitní, upřímné a Dobré světlo!

Vyberte si z dubnového FotoVideo třeba následující:

OSOBNOST: JAROSLAV KUČERA

Dívky a paní z nedávné historie? Určitě vás budou zajímat!

OSOBNOST: JAROSLAV KUČERA

RECENZE: ČESKÁ FOTOGRAFIE V DATECH 1839-2019

Vladimír Birgus a Pavel Scheufler uvádějí novou knihu, která patří do vaší knihovny.

RECENZE: ČESKÁ FOTOGRAFIE V DATECH 1839-2019

OSOBNOST: GARIK AVANESIAN

Velké lidské příběhy v dosud nezveřejněných fotografiích velkého fotografa.

OSOBNOST: GARIK AVANESIAN

PRAXE: ZVĚTŠENÁ VIDEOPORADNA

Jakou techniku zvolit pro natáčení videa? Poradí vám dva odborníci.

PRAXE: ZVĚTŠENÁ VIDEOPORADNA

TECHNIKA: TISKNEME SI FOTOGRAFIE SAMI

Velký průvodce výběrem tiskárny a fotopapíru – 1. díl

TECHNIKA: TISKNEME SI FOTOGRAFIE SAMI

FOTOGRAF ROKU: VYHODNOCENÉ TÉMA „DOMÁCÍ KVĚTINY“

Výsledky možná překvapí, ale jsou nádherné. Květiny se vám povedly!

FOTOGRAF ROKU: VYHODNOCENÉ TÉMA „DOMÁCÍ KVĚTINY“

… a samozřejmě další spoustu zajímavých článků!

POZOR! Už jste si objednali vaše FotoVideo až domů! Je to stejně jednoduché, jako v jiných e-shopech!

Navíc k vaší objednávce máme pro vás další dárky ZDARMA. K celoročnímu předplatnému časopisu FotoVideo prostě dárky odjakživa patří. Udělejte si radost (a také vašim blízkým?) na dalších dvanáct měsíců! S naším předplatným opravdu ušetříte. Vybírejte dle chuti, ale rychle, dárků je dost, ale některé jen v omezeném množství! Předplaťte si nás natrvalo, nebo si vyzkoušejte, zda nás chcete odebírat po jednom či dvou či třech či šesti či dvanácti výtiscích. Jak se vám to bude líbit. Ale s delší dobou předplatného výrazně klesá jeho cena a dárek je ZDARME k novému, celoročnímu předplatnému.

Vybírejte si na našem webu:

http://www.ifotovideo.cz/rubriky/predplatne/

Mít doma kvalitně tištěný časopis FotoVideo každý měsíc o den dříve, než se objeví ve volném prodeji na stáncích a v prodejnách, a ještě k tomu levněji za cca 60 % jeho normální, prodejní ceny, to už se fakt vyplatí! Šetříte tak své peníze a ještě vyděláte.

Užijte si dubnové FotoVideo

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.