Miggo Agua Stormproof Action Pack

Publikováno: 2. června 2017 | autor Redakce
Miggo Agua Strormproof Action Pack

Klidně se rozlučte s přeplněnou fotografickou brašnou a prohlédněte si nový Agua Action Pack, který výrobce nadějně nazval „inteligentní batoh pro vaše outdoorové kamery a fotoaparáty a veškeré jejich příslušenství. Tento obal je schopen odolat hodně drsnému počasí a je vyrobený pro každou výpravu, která vás napadne.“ Tolik výrobce. Ale nevypadá vůbec špatně.

Extrémní odolnost a vlastní studio v divoké přírodě!

Když je pořádně mokro a blátivo, na holé zemi určitě svá fidlátka rozbalovat nebudete. Pokud ho budete mít, použijete Agua Action Pack. Jednoduše otevřete horní kapsu a vytáhnete kovový závěsný hák určený k vertikálnímu zavěšení rozbalené tašky a zavěsíte toto své přenosné studio na větev stromu nebo vyčnívající výstupek skály. A rázem máte k dispozici rychlý a bezpečný přístup k vybavení, navíc poměrně přehledný.

Dva skladovací prostory

Tento zvláštní a praktický obal obsahuje dvě oblasti úschovy fotozařízení a příslušenství. Prvním je hlavní pouzdro uzavíratelné na zip, do kterého se vejde až šest Go-Pro kamer včetně obalů, kabelů a připojovacích šroubů. Druhou úložnou plochou je prostor, který se snadno otevře a vytvoří vám přehledné přírodní studio.

Cena: 1 729 Kč

Více informací najdete zde.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.