Lowepro Photo Stream RL 150

Publikováno: 25. května 2017 | autor Redakce
Lowepro Photo Stream RL 150

Lehký kolečkový fotokufr pro ochranu a transport profesionální techniky.

Nová produktová série Lowepro Photo Stream se na rozdíl od sofistikovanéřady Pro Roller X vyznačuje jednoduchostí, lehkostí a rozměry splňujícími normy „carry-on“ leteckých společností.

Hloubka kufru pouze 18,5 cm předurčuje Photo Stream RL 150 především pro použití s profesionálními bezzrcadlovkovými systémy.

Dokonalý uvnitř

Vnitřní prostor má dokonale polstrovanou hlavní fotokomoru, kterou lze pomocí sady oddělovacích příček přizpůsobit objemu uložené techniky a individuálním potřebám fotografa. Dvě tuhé nosné příčky doplňují inovované, velmi tenké a ohebné oddělovací příčky, které výrazně zvyšují celkovou kapacitu úložného prostoru. Celou sadu oddělovacích příček lze samozřejmě z vaničky vyjmout a vytvořit tak jediný, dokonale chráněný prostor pro uložení osobních věcí. Kufr pak lze využít jako klasické cestovní zavazadlo. Nechybí dvě kapsy na zip na vnitřní straně hlavního víka pro uložení drobného příslušenství. Jsou vyrobeny z transparentního, elastického materiálu, který umožňuje rychlejší organizaci a přehlednost uložených věcí. Pak je tu i kapsa na suchý zip na 15" notebook a dokumenty na vnitřní straně hlavního víka

A ještě lepší zvenčí!

Má lehkou a velmi pevnou konstrukci, odolné vnější materiály, víko se zipem se dvěma kovovými jezdci, které lze semknout visacím zámkem. Víko je vyrobeno z perforované EVA pěny s možností částečného otevření pro přístup k notebooku. Exteriér doplňují dvě kompresní pásky na boční pravé straně pro uchycení stativu a dále dvouosá teleskopická výsuvná rukojeť (madlo) na tažení kufru na kolečkách. Samozřejmostí je i polstrovaná rukojeť na horní a boční straně pro pohodlné nošení kufru podél těla. Pogumovaná kolečka o průměru 75 mm jsou vybavena vysoce odolným antivibračním povrchem. Kolečka jsou navíc chráněna bezpečnostnímkrytem z kompozitního plastu.

Více informací najdete zde.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.