Lowepro Highline AW

Publikováno: 26. září 2016 | autor Rudolf Stáhlich
lowepro-highline.jpg

Lowepro je designová značka a přináší na trh stále nové lahůdky pro ty, kteří nepotřebují být zasunuti v šedi nekonečných lidských mas.

Představujeme vám novinku určenou hlavně pro vybrané a také náročné cestovatele. Takže můžete i nemusíte s sebou zrovna tahat své fotografické vybavení a řada cestovních zavazadel Lowepro Highline AW je vám pokaždé k dispozici.

Použití

Tato nová řada sestává ze dvou zajímavých batohů a jednoho kolečkového kufru. Můžete si vybrat, anebo kombinovat. Zavazadla Lowepro Highline AW jsou určena pro všechny lidi na cestách, kteří preferují neformální outdoor, osobní (až osobitý) styl, kvalitu, praktičnost a funkčnost. Když si je tak trochu charakterizujeme (ale není nad to si zajít třeba do Centra FotoŠkoda a tam si je pořádně vzít do ruky a prohlédnout…), tak jsou to originální outdoorová cestovní zavazadla vyrobená z lehkých a vysoce odolných technických materiálů. Mají ve všech případech velkou hlavní komoru (vnitřní transparentní kapsa na drobnosti, stahovací pásky s přezkami pro uložení oblečení), dále objemnou přední komoru na vnější straně hlavního víka pro uložení notebooku, tabletu, dokumentů a osobních věcí (vnitřní transparentní kapsa, oddělená kapsa na tablet). Samozřejmě nechybí dvě menší kapsy na přední a horní straně batohu pro přehledné uložení cestovních dokladů, telefonu, brýlí a dalších − i dámských− nezbytností!

I vnitřek má styl!

Muži i ženy u obou batohů i kufru uvítají vyjímatelný obal z transparentního PE materiálu pro „čisté“ uložení oblečení, transparentní vyjímatelné PE pouzdro na hygienické potřeby, vyjímatelný organizér Jum-Kit pro přehledné uložení dokladů, tabletu, telefonu, psacích potřeb atd., takže důležité věci budou stále po ruce, i když bude batoh v úložném boxu na druhé straně letadla (ten je součástí modelů 300 AW a 400 AW). Samozřejmě je tu i nezbytný a sofistikovaný systém fixačních pásků s karabinami a úchytovými oky pro upevnění velmi těžké výbavy na přední a boční stranu zavazadla, dále dvě boční síťové kapsy na láhev a další osobní věci, dvě kompresní pásky s přezkami pro stažení batohu a omezení plného otevření hlavní komory. Rukojeť je na horní straně pro pohodlné nošení batohu/kufru podél těla. U Lowepro je už zvykem a nezbytností ActivZone System pro dokonalý komfort při pohybu; ergonomické ramenní popruhy a perfektně tvarovaná a polstrovaná záda s funkcí ventilace (typy 300 AW a 400 AW), nechybí ani hrudní fixační pásek s karabinou (typy 300 AW a 400 AW).

Do nepohody, kamkoli…

Batohy i kufr jsou opět vyrobeny z mimořádně odolných vnějších materiálů a mají samozřejmě bytelné a spolehlivé zipy. Povětrnostní vlivy− tedy sníh, déšť, prach a bahno − by neměly být problémem. Robustní pevné zipy YKK jsou vybaveny vždy dvěma uzamykatelnými jezdci. Nezbytností je i pláštěnka AWC (All Weather Cover) pro ochranu v extrémních klimatických podmínkách.

Roller kufr Lowepro Highline x400 AW je výjimečný

Má samozřejmě rozměry palubního zavazadla (pro většinu leteckých společností), a tudíž i lehkou a pevnou konstrukci se skořepinovou vanou. Jeho dvouosá teleskopická výsuvná tažná rukojeť (madlo) je elegantní, matně oranžové barvy (u Lowepro si designéři poslední doboudost hrají s touto zajímavou barevnou kombinací). Dvě páskové rukojeti na bočních stranách jsou určeny k pohodlnému nošení kufru v horizontální poloze. Zajímavé jsou čtyři kompresní pásky s přezkami pro stažení kufru při nevyužitém objemu. Kufr má vysoce kvalitní pogumovaná kolečka (průměr 80 mm) s odolným antivibračním povrchem, navíc tato kolečka a celá spodní hrana kufru jsou chráněny bezpečnostními kryty z kompozitního plastu. ■

Více informací najdete zde.

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.