Logitech představuje MX Brio – svoji dosud nejdokonalejší webkameru

Publikováno: 19. března 2024 | autor Redakce
high-resolution-jpg-mx-solutions-mx-brio-envr-macro-pearl-gray-669-wscreens.jpg

Společnost Logitech představila revoluční špičkovou webkameru MX Brio/MX Brio 705 for Business, která byla navržena tak, aby splňovala požadavky náročných koncových uživatelů a firem.

MX Brio je dosud nejpokročilejší webová kamera společnosti Logitech a patří spolu s klávesnicemi a myšmi MX do ekosystému řady Master Series. Přináší vynikající funkčnost a uživatelskou zkušenost ze streamování pro podporu kvalitní spolupráce.

high-resolution-jpg-mx-brio-700-3qtr-frnt-l-tilt-graphite.jpg

Rozlišením Ultra HD 4K pomáhá kreativním profesionálům a vývojářům vylepšit dojem z jejich virtuálních prezentací a efektivně sdílet výsledky práce a další nápady.

„Víme, že uživatelé MX spolupracují a komunikují z mnoha různých prostředí a potřebují univerzální webovou kameru s nejlepší kvalitou obrazu a zvuku,“ řekl Anatolij Polyanker, generální ředitel divize MX společnosti Logitech. „MX Brio je naše nejkvalitnější webová kamera, která nabízí mnoho možností přizpůsobení a umožňuje ukázat sebe a svoji práci tím nejlepším možným způsobem.“

high-resolution-jpg-mx-brio-700-3qtr-frnt-r-open-pale-grey.jpg

Rozlišení Ultra HD 4K a pokročilý snímač webkamery MX Brio jsou dokladem neustále probíhajících inovací ve společnosti Logitech, jelikož oproti svojí předchozí vlajkové lodi, webové kameře Brio 4K, nabízí o 70 % větší počet pixelů, což umožňuje získat mimořádně ostrý obraz. Kvalita obrazu je kromě obvyklé automatické korekce světla zvýšena pomocí umělé inteligence s důrazem na vykreslení obličeje. Výsledkem je přirozenější obraz a video s 2x lepší viditelností obličeje a 2x jemnějšími detaily obrazu v obtížných světelných podmínkách ve srovnání s kamerou Brio 4K, jak bylo potvrzeno testováním v laboratoři DXOMARK.

Vylepšené funkce umožňují uživatelům vyladit svůj vzhled ručním nastavením expozice, barevného odstínu, živosti barev, velikosti zorného pole a dalších parametrů pomocí softwaru Logi Options+, Logi Tune a G HUB. Režim Show Mode usnadňuje snímání náčrtů nebo jiných fyzických objektů na stole pouhým nakloněním webové kamery. MX Brio má také dva směrové mikrofony pro potlačení hluku v pozadí, takže vás bude lépe slyšet, a integrovanou clonu pro ochranu soukromí. Firemní uživatelé MX Brio 705 mohou pomocí Logi Tune aktivovat funkci automatického rámování RightSight, která detekuje mluvčího a zaměřuje se na něj, i když se pohybuje.

high-resolution-jpg-mx-solutions-mx-brio-life-human-r-mx-keys-s-mx-master-3s-pale-grey-238-wscreens.jpg

Pro IT týmy, které vybavují pracovní stanice zaměstnanců a domácí kanceláře, je určen model MX Brio 705 for Business, který je kompatibilní s většinou videokonferenčních platforem, je certifikován pro Microsoft Teams, Google Meet a Zoom a spolupracuje také s Chromebookem. Navíc mohou správci IT vybavení bezpečně aktualizovat firmware a řešit problémy různě vybavených pracovních týmů prostřednictvím webové platformy pro správu zařízení Logitech Sync.

Podpora udržitelnosti

Kamery MX Brio byly zkonstruovány v souladu s cílem společnosti Logitech vytvářet produkty, které zlepšují život lidí. To znamená, že při každém posuzování návrhu bereme v úvahu i environmentální a sociální dopady. Webové kamery jsou stejně jako ostatní produkty Logitech certifikovány jako uhlíkově neutrální a papírové obaly pocházejí z lesů s certifikací FSC™ a dalších kontrolovaných zdrojů.

high-resolution-jpg-mx-solutions-mx-brio-life-video-edit-or-mx-mechanical-mini-mx-master-3s-graphite-human-222-wscreens.jpg

Plastové díly kamer MX Brio obsahují certifikované recyklované plasty pocházející ze staré vyřazené spotřební elektroniky a jejich podíl činí 82 % u grafitové a 75 % u světle šedé verze.

Cena a dostupnost

Kamera MX Brio bude k dostání v České republice u vybraných prodejců (Alza.cz a CZC.cz) a na logitech.com od března 2024 v grafitové a světle šedé barvě za doporučenou maloobchodní cenu 5 799 Kč.

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.