Limitovaná edice telefonu Free Fire realme 9 Pro+ už v dubnu

Publikováno: 20. dubna 2022 | autor Redakce
image-9.png

realme přichází na trh s limitovanou edicí 9 Pro+ Free Fire, na jejíž tvorbě spolupracovala s autory jedné z nejoblíbenějších mobilních her současnosti. Premiéra limitované edice pro některé evropské země je naplánovaná na 21. dubna.

realme si od samého počátku své existence dalo za cíl přinášet svým zákazníkům stylové produkty se skvělým výkonem. Z tohoto důvodu vyhledává zajímavé značky, s kterými se pak snaží společně posunout hranice technologie i designu.

To platí také o jedné z nejpopulárnějších mobilních her Free Fire, s jejímiž tvůrci se realme spojilo, aby poprvé ve své historii maximalizovalo herní zážitek. Svým uživatelům to umožní prostřednictvím obalů a designů inspirovaných Free Fire a ovládáním her na úrovni vlajkových lodí.

fltom4saaaysumv.jpg

Není to první případ, kdy se společnost realme při navrhovní designu telefonů inspirovala u populárních her, příkladem z nedávné doby může být Dragon Ball. Další modely pak realme chystá k uvedení na trh v tomto roce.

V minulosti realme spolupracovalo s proslulým japonským designerem Naoto Fukasawou při tvorbě řady realme GT 2, která byla uvedena na evropský trh letos, a na řadě realme GT Master Edition v loňském roce. K navrhování sluchátek realme Buds Q pak značka přizvala designera společnosti Hermès José Lévyho.

gsmarena-003.jpg

Inovativní spolupráce pomáhají realme dobýt prostor, který patřil tradičním smartphonům s nudným vzhledem. Místo něj nabízí svým fanouškům a zákazníkům to nejzajímavější vybavení a neotřelý design.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.