Kingston Digital představuje novou SD kartu Canvas React V60

Publikováno: 6. března 2024 | autor Redakce
ktc-keyfeatures-sd-sdr2v6-kf1-md.jpg

Nejnovější přírůstek rozšiřuje řadu paměťových karet Canvas React určených vášnivým fotografům, kteří využívají rozhraní UHS-II.

Nová SD karta V60 je určena jak jim, tak začínajícím tvůrcům, kteří si hlídají náklady, a nabízí rychlosti až 280 MB/s a úložné kapacity dosahující 1 TB. Mění tak způsob, jakým fotografové zachycují a ukládají své digitální portfolio.

Fotografové vědí, že výkon fotoaparátu závisí také na jeho paměťové kartě. SD karta Canvas React Plus V60 tento výkon zvyšuje a umožňuje fotografům pořizovat rychlé akční snímky a videa v rozlišení 4K Ultra HD plynule, bez zpoždění či přerušení. Její skvělou vlastností je výjimečná rychlost zápisu až 150 MB/s.

sdr2v6-1024gb-pkg-zm-lg.jpg

Ta umožňuje jasné a přesné snímky v režimu sekvenčních záběrů nebo nepřetržitého snímání a zajišťuje vynikající výkon při pořizování videa v rozlišení 4K s vyšší frekvencí snímků za sekundu (fps) než UHS-I. Tím se odstraňuje doba čekání na vyrovnávací paměť fotoaparátu, což zaručuje bezproblémový tvůrčí proces a vyšší efektivitu pracovního postupu.

Kromě působivé rychlosti nabízí SD karta Canvas React Plus V60 velkorysou úložnou kapacitu až 1 TB. Fotografové tak nyní můžou nosit celé své portfolio v jednom praktickém a kompaktním balení a odpadá jim nutnost časté výměny paměťových karet. Profesionálové tady můžou ukládat tisíce snímků a videí ve vysokém rozlišení, což jim zajistí klid a pohodlí při plnění úkolů i na cestách.

sdr2v6-1024gb-zm-lg.jpg

„Společnost Kingston nabízí všem fotografům i profesionálním kameramanům řadu řešení při ukládání nafoceného a natočeného materiálu,“ říká Oscar Escayola Kaloudis, Flash Business Manager v společnosti Kingston. „Uvedením SD karty Canvas React Plus V60 jsme vyšli vstříc požadavkům uživatelů, kteří přecházejí na rozhraní UHS-II, a umožnili jim snímat a ukládat jejich práci výjimečnou rychlostí a do velkého úložného prostoru. To vše za dostupnou cenu.“

ktc-keyfeatures-sd-sdr2v6-kf1-md.jpg

SD karty Canvas React Plus V60 společnosti Kingston jsou k dispozici v kapacitách od 128 GB do 1 TB a opírají se o doživotní záruku, bezplatnou technickou podporu a legendární spolehlivost značky Kingston.

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.