Jak pracovat chytřeji a efektivněji? Platforma od Huawei nabízí řešení

Publikováno: 12. září 2022 | autor Redakce
kv-adjusted-02.jpg

Ve světě digitálních technologií už jsme si pravděpodobně všichni zvykli, že jsme více či méně neustále propojení s mnoha elektronickými zařízeními. Jak se v tom ale neztratit a pracovat se všemi snadno a efektivně?

Pracovat každý den hned s několika zařízeními, to už je pro většinu z nás běžná rutina. Používáme je doma, v autech, nosíme je po kapsách a neobejdeme se bez nich ani v kanceláři.

Díky mobilním zařízením se také zcela proměnil náš přístup k práci – jsme výrazně flexibilnější, můžeme být neustále ve spojení, a dokonce spolupracovat s našimi kolegy, klidně z různých koutů světa.

kv-adjusted-02.jpg

Více zařízení, více starostí?

Tím, že dnes k práci nepoužíváme pouze jediné zařízení, ale hned několik najednou, si umíme usnadnit, ale paradoxně také zkomplikovat, náš život. Stačí si představit běžný pracovní den. Ráno otevřete notebook, odepíšete na e-maily a začnete se připravovat na odpolední prezentaci.

Mezitím na telefonu komunikujete s klienty, u toho máte na uších bezdrátová sluchátka a na tabletu si píšete poznámky. Později potřebujete poznámky z tabletu a další soubor z telefonu přesunout do počítače. Nakonec ještě promítnete svou prezentaci na chytré televizi.

mkt-matebook-x-pro-morgan-f-product-image-ink-blue-special-01-psd-rgb-20220508.jpg

Dokážete si teď představit, že byste mohli veškerý svůj obsah vytvářet, sdílet, prohlížet na jednom místě nebo třeba využívat funkci jednoho zařízení na displeji jiného? HUAWEI pro svoje zařízení, které tuto funkci podporují, přesně s takovou možností přichází.

Vše hezky na jednom místě

Super Device, česky Zařízení+, je jednoduše řečeno prostor pro propojení zařízení HUAWEI, a to jak v rámci obsahu, tak funkcí a aplikací. Rozhraní pro připojení mezi zařízeními je velice intuitivní – aktuálně používané zařízení se vám zobrazuje uprostřed, přičemž ostatní dostupná zařízení ho obklopují. Pro spárování stačí přetáhnout ikonu okolního zařízení do středu a tím se naváže spojení.

mkt-matebook-d16-product-image-gary-special-03-png-20220216.jpg

Jakmile svůj MateBook spárujete s kompatibilním smartphonem HUAWEI, Super Device vám umožní na počítači otevřít až tři mobilní aplikace, díky čemuž můžete snadno sdílet soubory a obrazovku na displeji notebooku. Co více, prostřednictvím sdílení můžete aplikace ovládat myší a klávesnicí notebooku, takže například zvládnete rychle a pohodlně odpovídat na zprávy a e-maily, aniž byste museli otevírat telefon. Funkce AI Search vám zase umožní prohlížet a vyhledávat soubory napříč všemi připojenými zařízeními.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.