IP kamera důmyslně skrytá ve funkčních hodinách

Publikováno: 20. června 2018 | autor Redakce
alc-t11-03.jpg

SpyShop24.cz uvádí na český trh IP kameru ALC-T11 s HD rozlišením maskovanou ve funkčních hodinách.

Miniaturizace a digitalizace přináší bezpočet možností, jak skrytě a utajeně monitorovat vybrané prostory. Objektiv o průměru dva milimetry je možné instalovat do běžných zařízení a pomocí WiFi přenosu a  IP protokolu internetového připojení streamovat obraz na kterékoli místo na světě. Jedním ze zařízení s těmito vlastnostmi v nabídce společnosti Spyshop24.cz je i skrytá kamera ve funkčních hodinách ALC-T11. Moderní design digitálních stolních hodin nevzbuzuje žádné podezření, že by se v něm mohlo skrývat důmyslné zařízení pro záznam obrazu i zvuku.

Kamera je vybavena kvalitní matricí CMOS, která se používá i u fotoaparátů nebo rentgenových zařízení. Pokud se hodiny umístí do rohu místnosti, skrytá kamera pokryje téměř celý prostor. Kamera je schopna pořídit i záznam obrazu při nedostatečném osvětlení díky vestavěnému IR přisvícením, které je pro člověka neviditelné. Výsledkem je pak v tomto případě monochromatický obraz.

IP kameru ALC-T11 je možné ovládat přímo na zařízení nebo pomocí aplikace pro mobilní telefony Android nebo iOS.

Cena a dostupnost:

IP kamera skrytá v hodinách ALC-T11 je dodávaná na český trh prostřednictvím internetového obchodu Spyshop24.cz za aktuálně zvýhodněnou cenu 2 574 Kč včetně DPH.

Více informací o produktu naleznete zde.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.