Inovované Galaxy A53 5G a Galaxy A33 5G cílí na masy

Publikováno: 21. března 2022 | autor Redakce
a33-5g-frontback-black-4500x3000.jpg

Společnost Samsung představila nové chytré telefony Galaxy A53 5G a Galaxy A33 5G – sofistikované modely plné nejlepších funkcí a parametrů s výtečným poměrem ceny a výkonu.

Mezi jejich hlavní přednosti patří zbrusu nový procesor, vynikající fotoaparát s umělou inteligencí, velký a kvalitní displej, dvoudenní výdrž baterie a odolnost dle certifikace IP67.

a53-5g-frontback-blue-4500x3000.jpg

Za pozornost stojí i podpora 5G, špičkový systém zabezpečení, stylové, tenké, a přitom ekologické provedení a bohaté možnosti konektivity. Oba dva modely navíc do budoucna podporují aktualizace uživatelského rozhraní One UI i operačního systému Android OS, takže nezestárnou ani po letech.

Dostupnost a ceny

Samsung Galaxy A33 5G bude v České republice dostupný od 22. dubna 2022 ve variantě 6+128 GB, doporučená maloobchodní cena činí 8 999 Kč. K dispozici je v černé, bílé, modré a oranžové barvě.

a33-5g-frontback-black-4500x3000.jpg

Model Galaxy A53 5G bude dostupný od 1. dubna 2022 a doporučená maloobchodní cena je stanovena na 11 499 Kč ve verzi 6+128 GB a v konfiguraci 8+256 GB na 12 999 Kč. K dispozici je v černé, bílé, modré a oranžové barvě.

Úžasné fotografie v každé situaci

Rádi fotografujete či natáčíte a pak své výtvory sdílíte s přáteli? Oba nové telefony řady Galaxy A disponují špičkovými fotoaparáty nové generace se spoustou funkcí, které se představily teprve nedávno v nejvyšší kategorii Galaxy S.

Galaxy A53 5G se pyšní čtveřicí fotoaparátů s hlavním snímačem s rozlišením 64 megapixelů, optickým stabilizátorem a technologií VDIS, takže se uživatelé můžou těšit na ostré a jasné snímky, kdykoli stisknou spoušť. I přední fotoaparát má vysoké rozlišení 32 MPix, což nepochybně potěší milovníky selfies.

sm-a336-galaxy-a33-5g-awesome-black-back.jpg

Na kvalitě fotografií a videozáznamů se významně podílí umělá inteligence s dostatečným výkonem, za nímž stojí mj. zbrusu nový 5nm procesor. Každý snímek vypadá skvěle, dokonce i ve slabém světle.

Vylepšený noční režim automaticky skládá fotografie až ze 12 zdrojových záběrů, takže jsou dostatečně jasné a netrpí přehnaným šumem. Při natáčení v šeru či v potemnělém interiéru si zase fotoaparát automaticky upraví záznamovou frekvenci, aby byl výsledek co nejkvalitnější.

Skvělý obraz i v přímém slunci

V minulosti nestál obraz na telefonních displejích za slunečných dnů často za nic. Jenže nové modely řady Galaxy A využívají inteligentní algoritmy a obraz je skvělý v interiéru i venku. Displej Galaxy A53 5G má úhlopříčku 6,5 palce (16,5 cm), stojí na technologii Super AMOLED a pyšní se skvělou obnovovací frekvencí 120 Hz.

sm-a536-galaxy-a53-5g-awesome-blue-back.jpg

Galaxy A33 5G má displej s úhlopříčkou 6,4“ (16,3 cm), rovněž technologii Super AMOLED a obnovovací frekvenci 90 Hz. Za zmínku jistě stojí i dvoudenní výdrž baterie a rychlé dobíjení 25 W Super Fast Charging.

Elegantní a trvanlivé provedení

Nové telefony řady Galaxy A jsou elegantní, funkční a zároveň šetrné k životnímu prostředí. Díky tenkému rámečku kolem displeje působí přístroj dostatečně stylově, v designovém pojetí Ambient Edge prakticky nepoznáte přechod mezi tělem telefonu a fotoaparátem. Oba nové modely jsou vybaveny pevným ochranným sklem Corning® Gorilla® Glass 5 a odolností třídy IP67 proti vlhkosti a prachu.

U obou přístrojů je garantovaná aktualizace uživatelského rozhraní One UI a operačního systému Android OS po čtyři příští generace a bezpečnostní aktualizace po dobu pěti let.

Konektivita a spolehlivé zabezpečení

O spolehlivé zabezpečení dat se u nových modelů Galaxy A stará špičkový systém Samsung Knox. K ukládání soukromých fotografií, poznámek a aplikací slouží bezpečná složka Secure Folder – digitální sejf chráněný moderní šifrovací technologií. K jeho obsahu se nedostane nikdo jiný než majitel telefonu. Díky funkci Private Sharebmůžou uživatelé rozhodnout, kdo a na jak dlouho bude mít k jejich datům přístup.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.