Infinix uvádí na český a slovenský trh trio nových telefonů

Publikováno: 25. února 2024 | autor Redakce
smart-8-lifestyle-1.jpg

Na český a slovenský trh míří tři nové smartphony společnosti Infinix. Dvě novinky patří do řady HOT, konkrétně jde o HOT 40 Pro a HOT 40i. Třetím přírůstkem do portfolia je pak SMART 8.

Všechny tři kusy umožní hráčům i s omezenějším rozpočtem pořídit akční telefon nadupaný mobilní zábavou. Nová řada HOT40 totiž přináší významné vylepšení procesoru, displeje, funkcí fotoaparátu a softwaru.

hot-40-pro-family.jpg

„Řada HOT 40 udává trend svým výjimečným výkonem a převratnými funkcemi, to vše zabaleno v dokonalém designu. Ztělesňuje vizi společnosti Infinix o poskytování kvalitního zážitku našim uživatelům, spojení pokročilé technologie se stylem a praktičností, a to vše za rozumnou cenu,“ říká Lukáš Knotte, ředitel značky Infinix pro Česko a Slovensko.

Série HOT 40 je navržena tak, aby poskytovala výjimečný výkon pro každodenní úkoly, hraní her a zábavu. HOT 40 Pro se navíc může pochlubit vylepšenou 5000mAh baterií s dlouhou výdrží a s exkluzivním režimem Power Marathon. S režimem Ultra Power Saving si uživatelé mohou užívat až 2 hodiny hovoru, i když na displeji červeně svítí už jen 5 % baterie. Zařízení je také vybaveno 33W technologií Enduring FastCharge, která umožňuje uživatelům nabít baterii z 20 % na 75 % za pouhých 35 minut.

hot-40i-family.jpg

HOT 40 Pro potěší hlavně hráče mobilních her. Toto zařízení je vybaveno osmijádrovým 6nm herním procesorem MediaTek Helio G99 a může se pochlubit vzorkovací frekvencí dotyku 1200 Hz. HOT 40 Pro je vybaven prémiovou 120Hz FHD+ obrazovkou, která poskytuje ještě lepší zážitek z hraní. Úplnou novinkou je funkce Magic Ring, která uživatele jednoduše informuje o zámku obrazovky, stavu nabíjení a hovorech.

smart-8-family.jpg

Nový HOT 40 Pro boduje ale i při pohledu na fotovýbavu. Může se pochlubit 108MP hlavním fotoaparátem se snímačem HM6, který zajišťuje ostré a jasné snímky s 0,64 mikronovými pixely. 2MP makro objektiv je ideální pro pořizování detailních záběrů textur a složitých detailů. 32MP přední fotoaparát s vylepšenou umělou inteligencí poskytuje výjimečné skupinové fotografie a selfie, a to i při slabém osvětlení, díky pokročilému přednímu blesku.

Kromě toho HOT 40 Pro nabízí různé režimy pro vzrušující fotografie a videa při různých příležitostech, včetně režimu Professional Portrait Mode, Sky Remap a Dual View Video, které vylepšují zážitek z fotografování a natáčení videa.

hot-40-pro-lifestyle-1.jpg

Pokud jde o design, řada HOT 40 vyniká oslnivým designem s vrstvou třpytivých krystalů na pozadí hvězdné textury. Dokonale lesklý povrch mění vzhled a odráží světlo z různých úhlů.

Model SMART 8 pak představuje cenově nejdostupnější novinku v portfoliu Infinixu, která svým uživatelům ovšem nabídne funkce a pohodlí, na která jsou zvyklí u vyšších modelů. V jeho výbavě najdou například přední fotoaparát s vlastním bleskem, stejnou inovativní funkci Magic Ring jako u řady HOT 40, velkou 5 000mAh baterii nebo až 6GB rozšířenou RAM.

SMART 8 i modely HOT 40 zároveň nabídnou kompletní sadu příslušenství přímo v balení, konkrétně nabíječku s USB kabelem, průhledný ochranný kryt a drátová sluchátka. Uživatel tak přímo v krabici najde vše, co potřebuje k používání telefonu, a nemusí utrácet další peníze za doplňky.

hot-40i-lifestyle-1.jpg

Dostupnost a cena

Všechny tři novinky jsou na českém a slovenském trhu dostupné od poloviny února 2024.

Infinix SMART 8 se prodává v černém, zeleném a bílém provedení za doporučenou koncovou cenu 1 999 Kč / 84 €.
HOT 40i je dostupný v černém, zlatém a modrém provedení a dvou variantách pamětí za 2 799 Kč / 116,90 € (4 + 128 GB), resp. 3 599 Kč / 146,90 € (8 + 256 GB).
HOT 40 Pro je k dispozici v černé a zelené variantě za 4 699 Kč / 191, 90 €.

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.