Huawei v Istanbulu představil novou generaci mobilních produktů

Publikováno: 2. července 2022 | autor Redakce
huawei-matepad-paper.jpg

Huawei v Istanbulu představil klíčovou strategii společnosti a řadu nových produktů včetně nového skládacího smartphonu Mate Xs 2, 16palcových notebooků MateBook D 16 a 16s, prvního tabletu s e-ink obrazovkou MatePad Paper, nové přírůstky do rodiny chytrých telefonů Nova - Nova Y70 a Nova Y90 a nejnovější sluchátka FreeBuds Pro 2.

Huawei vytvořil výkonný ekosystém produktů, které mohou poskytnout bezproblémový život s umělou inteligencí. Strategie společnosti se zaměřuje na šest hlavních oblastí – inovace chytrých telefonů, produkty mimo kategorii chytrých telefonů, HMS ekosystém, B2B podnikání a řešení pro automobily a chytré domácnosti.

event-stage-photo-derek-yu-name.jpg

Společnost Huawei se zavázala k neustálým inovacím a přinášení digitálního světa každému člověku, rodině a organizaci. Udržujeme proto vysoké investice do výzkumu, vývoje a marketingu pro různé kategorie. Chceme spotřebitelům poskytovat revoluční inovace a neustále být lídrem v  odvětví,” řekl Derek Yu, prezident Huawei Consumer Business Group pro střední a východní Evropu, severskou oblast a Kanadu.

Vlajková loď – skládací smartphone Huawei Mate Xs 2

Jedním z hlavních produktů, které Huawei v Istanbulu představil, byl produkt z rodiny chytrých telefonů – skládací Huawei Mate Xs 2 s ultralehkým a ultratenkým tělem. Tento telefon představuje milník v historii Huawei. Po rozložení se obrazovka smartphonu stane plochou a hladkou, což uživatelům přináší působivější skládací zážitek, ideální pro zábavu a práci. Vybaven je také dalšími špičkovými funkcemi jako je 50 Mpx True-Chroma kamera s podporou Huawei XD Optics, která posouvá mobilní fotografie o level výš.  Nový smartphone se může pochlubit také 4 600 mAh baterií podporující 66W ultra rychlé nabíjení.

huawei.jpg

Na akci byly představeny také nové chytré telefony z řady Nova – Nova Y70 a Nova Y90. Nova Y70 uživatele překvapí výkonnou 6 000 mAh baterii, která vyžaduje nabíjení pouze dvakrát týdně. Nova Y90 disponuje 40W rychlonabíjením. Za pouhých 30 minut se nabije na 53 %. Obě zařízení zajišťují pohodlné používání díky velkým displejům, přičemž Nova Y90 disponuje 6,7placovým bezrámečkovým širokoúhlým displejem a Nova Y70 6,75palcovým širokoúhlým displejem. V kombinaci s výjimečnými fotografickými schopnostmi, stylovým designem a velkým úložným prostorem tvoří tato zařízení prvotřídní smartphony.

Huawei MateBook D 16 & 16s: ideální notebooky pro práci, studium i zábavu

Velký nárůst práce z domova si všimla i společnost Huawei, která do svého portfolia notebooků přišla s nejnovějšími přírůstky, které se pyšní 16palcovým širokoúhlým displejem. V Istanbulu představila notebooky Huawei MateBook D 16 a Huawei MateBook 16s disponující velkým displejem nahrazující velký monitor, který k práci využívá mnoho lidí. Laptopy nabízí dostatek prostoru pro práci a usnadňují správu mnoho úkolů najednou.

huawei-matebook-d16.jpg

Řada MateBook je poháněna procesorem Intel Core řady H 12. generace s TDP až 40W, dvoukanálovou pamětí RAM a vysokorychlostním diskem SSD, který efektivně a bezchybně zvládá multitasking a složité použití jako je analýza dat, kompilace kódů, otevírání více webových stránek, grafů, cit uživatelům umožňuje snadněji prohlížet obsah na větší zobrazovací ploše, aniž by museli dělat kompromisy v jiných aspektech, jako je výkon.

Huawei s modely D 16 a 16s ještě více zjednodušuje bezproblémové používání mezi zařízeními, a to díky správě souborů na více zařízeních, snadným přenosem souborů mezi počítačem, telefonem a tabletem. Uživatelé mohou být produktivní i na cestách díky ultralehkému kovovému tělu s hmotností podobnou tradičním 15,6palcovým laptopům.

Huawei na trh uvedl také svůj první e-ink table MatePad Paper, který je ideální pro každého, kdo pracuje v kreativním oboru a oceňuje svobodu pracovat odkudkoli. Huawei MatePad Paper je navržen tak, aby byl přenosný, vyniká svým tenkým tělem a nízkou hmotností přibližně 360 gramů. Je vybaven 10,3palcovým širokoúhlým displejem, který uživatelům nabízí komfort při čtení knih, emailů či zpráv. Jde o první e-ink tablet, který disponuje TÜV Rheinland Paper Like Display certifikací. Jedinečná kombinace obrazovky a pera umožňuje zažít pocit jako při psaní na papír a ponořit se tak do práce.

huawei-matepad-paper.jpg

Huawei FreeBuds Pro 2: první sluchátka s vysokým rozlišením zvuku a duálním zvukovým systémem TWS

V kategorii audio uvedla společnost Huawei sluchátka, která potěší všechny fanoušky křišťálově čistého zvuku. Huawei FreeBuds Pro 2 vynikají výbornou kvalitou zvuku, kterého je dosaženo díky systému Dual Sound. Sluchátka využívají dva integrované čipy digitálně-analogových převodníků a čtyřmagnetický dynamický ovladač s pokročilou frekvenční crossover technologií umožňující rozeznávat mezi vysokou a nízkou frekvencí.

freebuds-pro-2-cerna.jpg

FreeBuds Pro 2 přináší nejčistší kvalitu zvuku a jsou vybaveny prvním systémem Triple MIC ANS TWS, který je schopen poskytnou o 15 % více možností snížení okolního hluku v porovnání s předchozím modelem. V určitých chvílích je možné dosáhnout až 47 dB hloubky redukce hluku.

freebuds-pro-2-launched.png

Sluchátka jsou také vybaveny třemi dynamickými algoritmy pro optimalizaci poslechu zvuku, které jsou schopny detekovat změny hlasitosti, rozdíly ve struktuře zvukovodu a změny stavu nošení v reálném čase. Podporují také přístup All Scenario Seamless AI Life díky čemuž jsou kompatibilní s jakýmkoli operačním systémem.

Ceny vybraných produktů:

  • nova Y70 - 3 999 Kč
  • nova Y90 - 5 499 Kč
  • FreeBuds Pro 2 - 4 999 Kč
Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.