HUAWEI uvedl řadu nova 10 s 60Mpx předním fotoaparátem

Publikováno: 16. října 2022 | autor Redakce
huawei-nova10-kv10.jpg

Nové modely chytrých telefonů, nova 10 a nova 10 Pro, se mohou pochlubit stylovým designem, ultra výkonným předním fotoaparátem a pokročilým 100W nabíjením SuperCharge.

HUAWEI po dlouhém očekávání představil již 10. generaci řady nova, která po svých předchůdcích zdědila inovativní design, který je u této řady velmi známý. Celou řadu spojuje kvalitní řemeslné zpracování, včetně oslnivého a elegantního prstence Star Orbit. Kromě tradičního prstence jsou telefony vybaveny i špičkovým výkonem, 60Mpx předním fotoaparátem, a to vše v ultra tenkém těle.

huawei-nova10-kv3.jpg

Dokonalé a ostré snímky za jakýchkoli podmínek

Od selfie až po vlogování. Řada HUAWEI nova nadále vede v inovaci technologií předních mobilních fotoaparátů. S HUAWEI Multi-Vision nabízí nova 10 Pro vysoce kvalitní čočky s duálním předním fotoaparátem. Jedna čočka obsahuje 60Mpx ultraširokoúhlý fotoaparát s automatickým ostřením, který podporuje 100° širokoúhlý záběr a kvalitu videa 4K, cit nabízí vynikající rozlišení a citlivost na světlo. Druhý čočka je 8Mpx portrétní fotoaparát, který podporuje 2x optický zoom a až 5x digitální zoom, čímž rozšiřuje hranice lidského vnímání a přináší dokonalý zážitek z portrétního snímku.

HUAWEI nova 10 Pro je také vybaven prvním předním fotoaparátem s funkcí Instast AF s Quad Phased Direction (QPD), kde je každý jednotlivý pixel věnován fotografování a zaostřování. Oproti běžnému objektivu s automatickým ostřením slibuje 30% nárůst rychlosti ostření, což také výrazně zlepšuje rozlišení širokoúhlých snímků o 119 %.

huawei-nova10-kv2.jpg

Ve spojení s portrétní kamerou a automatickým zaostřováním na hlavní objekt nyní dosahují portréty zblízka o 150 % vyšší rozlišení. Kompozice rámečku XD Fusion také zlepšuje mobilní fotografování: přední osvětlení, protisvětlo a vícenásobné snímky s vysokým dynamickým rozsahem (HDR) pro dosažení jemných efektů bokeh, které uživatelům pomáhají zachytit jasné a vysoce kvalitní portréty zblízka jediným kliknutím závěrky.

Díky volnému zoomu 0,7X~5X zachytí HUAWEI nova 10 Pro 54mm portrétní ohniskovou vzdálenost, 27mm širokoúhlou ohniskovou vzdálenost a 19mm ultraširokoúhlou ohniskovou vzdálenost, čímž přináší konzistentní a vynikající kvalitu obrazu z jakékoli vzdálenosti.

huawei-nova10-kv5.jpg

Mezitím je zadní fotoaparát HUAWEI nova 10 Pro vybaven 50MP Ultra Vision Photography. Zadní kamera využívá HUAWEI vlajkovou loď RYYB Color Filter Array, ve srovnání s běžným senzorem zvyšuje příjem světla o 40 %. Podporuje také okamžité AF s QPD a technologii nulového zpoždění závěrky (ZSL), která nabízí ideální fotografické výsledky v prostředí se slabým osvětlením, a podporuje funkci AI Snapshot pro zachycení každé vzpomínky a okamžiku.

Vlogujte absolutně kdekoliv díky špičkovým technologiím

Vlogging se pro mladé lidi stal novým způsobem, jak se vyjádřit a sdílet svůj každodenní život, zejména prostřednictvím populárních platforem sociálních médií. Pomocí výkonného kamerového systému HUAWEI nova 10 Pro mohou uživatelé vytvářet vlogy, které odhalují jejich nejhlubší inspiraci.

Díky vylepšeným funkcím automatického zaostřování duálních předních fotoaparátů může HUAWEI nova 10 Pro inteligentně přepínat zaostření různých objektů ve fotoaparátu a prostřednictvím funkce Showcase Focus umožňuje jasné zobrazení objektů i ve videích natáčených v interiéru. Mezitím může využívat několik fotoaparátů smartphonu k současnému natáčení a nabídnout tak zážitek z natáčení z více fotoaparátů s kombinací dvou předních fotoaparátů a dvou zadních fotoaparátů. Pro venkovní záběry s širokým zorným polem mohou uživatelé libovolně nastavit zoom a snadno natáčet videa s 0,7x až 5x zoomem a navíc využít výkonné možnosti duálního automatického ostření předního fotoaparátu a pořizovat scénické snímky v okolí.

huawei-nova10-kv7.jpg

Při nahrávání objektů pomocí zadní kamery přichází HUAWEI nova 10 Pro s funkcí Follow Focus, která uzamkne a sleduje video objekt. I když je objekt dočasně odebrán, zaostření zůstane na objektu, když se znovu objeví před fotoaparátem. HUAWEI nova 10 Pro navíc kombinuje funkce sledování zvuku, potlačení zvuku na pozadí a široký barevný gamut P3. Řada nova 10 také obsahuje Petal Clip, aplikaci pro vytváření videí na jedno kliknutí, která zahrnuje pohybové fotografie, stabilizaci videa, barevné gradování, snímání zvuku a editační technologie pro vysoce kvalitní produkci vlogů.

Oslní z každého úhlu: elegantní a lehký design

Řada HUAWEI nova 10 zdědila design řady nova Star Orbit Ring, který ale dosáhl menších vylepšení. Zcela nový design Start Orbit Craft dodává struktuře designu lepší třpyt a hedvábnější nádech. HUAWEI nova 10 Pro přichází s tloušťkou 7,88 mm a váží 191 g, zatímco HUAWEI nova 10 je mnohem tenčí a lehčí, má tloušťku 6,88 mm a váží 168 g. Oba modely dosahují rovnováhy mezi výkonem a designem se snadným uchopením.

Smartphony řady nova 10 jsou nyní k dostání v barvě Starry Silver a doplňují zlatý design prstenu a ikony Star Orbit pro luxusní vzhled a dojem. Navíc přichází také v prémiové a jemné Starry Black.

huawei-nova10-kv9.jpg

Ultra špičkový výkon a rychlé nabíjení

Aby se společnost Huawei vyrovnala s problémy s výdrží baterie vyplývajícími z použití vysokofrekvenčních aplikací, jako je pořizování videozáznamů a hraní her, pokračuje v inovacích rychlého nabíjení. HUAWEI nova 10 Pro podporuje 100W HUAWEI SuperCharge a je nejprve vybaven novým režimem Turbo, který překonává limity spotřeby energie pro okamžité nabíjení. Nabití telefonu až na 60 procent trvá pouhých 10 minut, zatímco plné nabití telefonu je již za pouhých 20 minut.

HUAWEI nova 10 Pro je vybaven kapalinovým chlazením Ultra-Generation VC Liquid Cooling, které přináší odvod tepla s vyšší rychlostí a rovnoměrností. Přijímá technologii snímání teploty poháněnou umělou inteligencí, která detekuje horká místa na povrchu telefonu a optimálně redistribuuje teplo, čímž přináší chladnější a hladší uživatelský zážitek.

huawei-nova-10i10pro-kv-horizontal-ksp-ag.jpg

Ať už jde o hraní her, sledování videí nebo procházení fotografií, smartphony HUAWEI z řady nova 10 se zaměřují na živé zobrazení obrazovky a vylepšení detailů. Řada HUAWEI nova 10 podporuje 1,07 miliardy barev, vysokou obnovovací frekvenci až 120 Hz a vzorkovací frekvenci dotyku 300 Hz, což uživatelům nabízí plynulejší uživatelský zážitek, ať už jde o každodenní operace, procházení webu nebo jiné interakce se smartphonem.

Pokud jde o herní zážitek, řada HUAWEI nova 10 disponuje novým Touch Turbo 2.0. Uživatelé mohou jednoduše zatřást telefonem, aby spustili jakoukoli odpovídající operaci kláves, což efektivně zlepšuje uživatelský zážitek z mobilních her. Řada nova 10 je také vybavena stereo duálními reproduktory. Díky ultraširokému zvukovému poli Histen si uživatelé mohou také vychutnat pohlcující audio a video zážitek, ať už jde o poslech hudby, sledování filmů nebo hraní her.

Pokud jde o komunikaci, řada HUAWEI nova 10 podporuje Wi-Fi 6 Enhancement a modulaci 4K QAM, která přináší vyšší rychlost odesílání a stahování se špičkovou rychlostí až 3,2 Gbps, která nabízí superrychlé, plynulé stahování a rychlé sdílení.

huawei-nova10-kv10.jpg

HUAWEI Mate 50 Pro - vlajkový smartphone s průlomovým fotoaparátem

V rámci představovací akce dále uvedl HUAWEI novou vlajkovou loď Mate 50 Pro, který se jako první telefon na světě může pochlubit fotoaparátem s nastavitelnou desetistupňovou fyzickou clonou a všestrannými fotografickými možnostmi, jaké kdy byly na smartphonu řady Mate k dispozici. Nový vlajkový model také představuje velký krok vpřed v designu, odolnosti i výkonu.

Všechny zmíněné novinky z řad chytrých telefonů, Mate 50 Pro, nova 10 a nova 10 Pro najdete také na oficiálním e-shopu HUAWEI.

Chytrý telefon nova 10 seženete již za 13 999 Kč a nova 10 Pro za 17 999 Kč. V rámci limitované akce k nim získáte prémiová sluchátka FreeBuds Pro 2. Vlajkovou loď Mate 50 Pro seženete v předobjednávkové akci s Watch GT 3 46 mm již od 6. října do 31. října za 31 999 Kč.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.