HUAWEI uvádí nový skládací telefon Mate Xs 2 – lehčí a tenčí

Publikováno: 25. srpna 2022 | autor Redakce
mkt-mate-xs-2-ksp-shot-hq-video-call-en-rgb-jpg-20220414.jpg

Společnost HUAWEI uvádí na český trh novou vlajkovou loď, skládací smartphone HUAWEI Mate Xs 2, který je ztělesněním nových výzkumů ve vývoji skládacích telefonů.

Pochlubit se může svým mimořádně ultratenkým a ultralehkým tělem, atraktivním minimalistickým designem a mimořádnou spolehlivostí, aby uživatelům poskytoval ten nejlepší zážitek. Nový Mate Xs 2 zakoupíte již nyní a navíc k němu zdarma získáte chytré hodinky Watch GT 3.

mkt-mate-xs-2-ksp-shot-hq-cmf-white-jpg-20220413.jpg

Ultratenký, ultralehký a ultraodolný

HUAWEI Mate Xs 2 představuje interaktivní uživatelský zážitek i pro ty nejnáročnější. Je vyroben z inovativních a lehkých materiálů, jako jsou ultralehká skleněná vlákna na zadní straně telefonu, slitina titanu či vysoce pevná pokročilá ocel pro jeho konstrukci.

Tyto inovativní materiály dodávají zařízení vyšší odolnost proti pádu, vyšší odolnost proti nárazu a také vyšší odolnost proti rozdrcení. Snižují také celkovou hmotnost telefonu, která je pouhých 255 g, což Mate XS 2 činí nejlehčím skládacím telefonem na trhu a s nebývalou lehkostí tak vklouzne do každé kapsy a nezatíží žádnou ruku.

mkt-mate-xs-2-ksp-shot-hq-hand-held-expand-jpg-20220413.jpg

Pochlubit se může také exkluzivním elegantním designem dvojitého otočného systému Falcon Wing, který zajišťuje plnou kontrolu při rozkládání telefonu, a díky kterému se obrazovka po rozložení stane plochou a hladkou jako zrcadlo. To uživatelům přináší opravdu pohlcující zážitek, bezproblémové složení i ultratenký design - pouhých 5,4 mm, což je u skládacího telefonu opravdu nevídané!

Inovativní technologie s vynikajícím výkonem

HUAWEI sází nejen na inovace v oblasti designu, ale také na inovace v oblasti technologií, proto je Mate Xs 2 vybaven vlajkovými funkcemi, včetně špičkového 7,8palcového True Chroma skládacího displeje s vysokým rozlišením 2480×2200 bodů, který každého uživatele vizuálně pohltí.

Obrazovka disponuje také antireflexní nano optickou vrstvou, která pomáhá snížit odrazivost světla na displeji a poskytuje tak lepší zážitek ze čtení na slunci. Po složení má HUAWEIMate Xs 2 poměr displeje 19:9, což poskytuje držení srovnatelné s neskládacími telefony.

mkt-mate-xs-2-ksp-shot-hq-surround-design-jpg-20220428.jpg

HUAWEI Mate Xs 2 přinesl další průlom v estetickém designu se svým prvním inovativním 3D Fiberglass Design, který umožňuje vytvářet ještě jemnější textury. Poskytuje měkký pocit a zároveň snižuje šmouhy od otisků prstů.

Smartphonu nechybí ani nadstandardní výdrž baterie díky kapacitě 4600mAh, či funkce 66W HUAWEI SuperCharge pro rychlé a vyvážené nabíjení.

Barvy a detaily ostřejší než kdy předtím

Huawei pokračuje v investicích do inovací a vývoje a využívá své technologie k vývoji exkluzivního HUAWEI Image™. Mate Xs 2 se tak může pochlubit 50Mp True Chroma kamerovým systémem pro zachycení věrných barev, který podporuje XD Optics, což posouvá jeho vynikající výkon do nových výšin a zvyšuje čistotu a detaily obrazu.

mkt-mate-xs-2-ksp-shot-hq-video-call-en-rgb-jpg-20220414.jpg

Plně využívá HUAWEI XD Fusion Pro True-Chroma Image Engine, 10kanálový multispektrální senzor a barevnou kalibraci více než 2000 barev v plném barevném gamutu P3, stejně jako všestranný špičkový software, hardware a možnosti ladění.HUAWEI Mate Xs 2 věrně reprodukuje barvy a umožňuje uživatelům přesně zachytit veškerou živost světa.

Získejte svůj Mate Xs 2 již nyní!

Smartphone Mate Xs 2 můžete pořídit od 22. 8. 2022 na oficiálním e-shopu HUAWEI. Do 4. 9. 2022 k němu navíc zdarma získáte chytré hodinky HUAWEI Watch GT 3 46 mm s nerezovým řemínkem.

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.