Huawei přináší na trh stylový high-tech poslech – HUAWEI FreeBuds 5i

Publikováno: 17. ledna 2023 | autor Redakce
mkt-audio-series-creative-lifestyle-shot-hq-mkt-freebuds-5i-ksp-shot-blue-gym-aem-jpg-20220505.jpg

Společnost Huawei uvedla nová bezdrátová sluchátka HUAWEI FreeBuds 5i. Sluchátka vynikají vysoce kvalitním zvukem a disponují funkcí, která umožňuje aktivní potlačení okolního hluku.

Řada HUAWEI FreeBuds je známá především svou skvělou kvalitou zvuku a prvotřídním potlačením okolního hluku. Tyto funkce nechybí ani u nových sluchátek FreeBuds 5i, která se mohou navíc pochlubit stylovým designem, duálním připojením s možností hladkého střídání zařízení s různými operačními systémy. A také dlouhou výdrží baterie až 28 hodin.

mkt-audio-series-creative-lifestyle-shot-hq-mkt-freebuds-5i-ksp-shot-black-subway-anc-jpg-20220505.jpg

Rezonující zvuk, který vás vtáhne

HUAWEI FreeBuds 5i přináší svým uživatelům jedinečný poslech hudby s certifikaci Hi-Res Wireless. Spolu se silným hardwarem, algoritmy a LDAC™ HD audio codec zajišťují, že původní zvuk je vždy v co nejčistší kvalitě. Sluchátka také nabízí Multi-EQ efekty, které posluchačům umožňují zvýraznit basy nebo zesílit výšky tak, aby zvuk byl co nejpříjemnější pro každého posluchače podle jeho preferencí a vkusu.

black-1x1.jpg

Funkce aktivního potlačení okolního hluku pro ještě lepší poslech a příjemné telefonáty bez vnějších vlivů

Aby zvuk byl co nejčistší s minimálním narušením okolními zvuky, HUAWEI FreeBuds 5i přichází s technologií hybridního potlačení okolního hluku. Duální mikrofon ANC a hybridní technologie, která detekuje vnější hluk i uzpůsobuje hladinu zvuku přímo v uchu, nabízí potlačení okolních ruchů až do 42 dB. Při nošení HUAWEI FreeBuds 5i si může uživatel vybrat mezi Ultra, General a Cozy režimy potlačení hluku podle toho, kde se právě nachází – na letišti, v metru, v restauraci, v kanceláři nebo v tichosti domova.

blue-1x1.jpg

Kromě příjemného, ničím nerušeného poslechu, si se sluchátky užijete také volání, které už nikdy nebude rušivé a nepříjemné. HUAWEI Freebuds 5i přichází s AI funkcemi potlačení hluku, díky kterým spolu se speciálním algoritmem dokáží rozpoznat váš hlas a udržet naprosto čistý zvuk během hovoru.

white-1x1.jpg

Neuvěřitelná výdrž baterie a další neviditelní funkce, které vám zjednoduší život

Náhlé vybití baterie u sluchátek je noční můrou snad každého uživatele. A o to více, když máte právě před důležitou online schůzkou a sedíte v hlučné kavárně, nebo vás čeká dlouhý let a vy chcete poslouchat oblíbenou hudbu nebo podcast.

S FreeBuds 5i se nemusíte bát, že se sluchátka rychle vybijí. Baterie vydrží v případě plně nabitého pouzdra až 28 hodin. Každého uživatele jistě potěší, že sluchátka disponují také rychlonabíjením. Navíc po pouhých 15 minutách nabíjení sluchátka vydrží 4hodinové přehrávání.

mkt-orange-id-image-black-09-jpg-800-20220511.jpg

HUAWEI FreeBuds 5i přináší také další chytré funkce, jako je voděodolnost se stupněm ochrany IP54, která vám dovolí používat sluchátka ať už jste kdekoli, nebo podpora připojení na dvě zařízení zároveň. Můžete tak střídat různé smartphony, tablety, PC a hodinky s Androidem, iOS či Windows, aniž by manuálně museli přerušovat připojení.

Další praktickou funkcí je také možnost jednoduše pořídit snímek dvojitým poklepáním na sluchátka. Díky tomu nepotřebujete selfie tyč ani sprintovat od telefonu či tabletu se spuštěnou samospouští.

mkt-orange-id-image-blue-09-jpg-800-20220511.jpg

Design pro módní ikony

Jednoduchý, elegantní design se zajímavou texturou povrchu, to jsou nová sluchátka FreeBuds 5i. Váží pouze 4,9 g, takže v uchu téměř nejsou cítit a uživatel je tak může používat dlouho v kuse. Délka sluchátek byla oproti předchozím FreeBuds 4i o 7 mm zkrácena na 29 mm, což vede k lepšímu přizpůsobení tvaru ucha každého posluchače.

mkt-orange-id-image-white-05-jpg-800-20220422.jpg

V České republice jsou sluchátka HUAWEI FreeBuds 5i v prodeji od 9. ledna 2023 výhradně na e-shopu HUAWEI, a to v barvách Isle Blue, Nebula Black a Ceramic White za cenu 2 399 Kč.

Při nákupu až do 31. 1. 2023 získají zákazníci ochranné pouzdro na sluchátka jako dárek, dopravu zdarma a trojnásobek bodů. Mohou také využít služby kup teď a zaplať později.

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.