Huawei představil fotomobil P60 Pro a ohebnou skládačku Mate X3

Publikováno: 23. května 2023 | autor Redakce
p60-pro-product-creative-ksp-shot-headquarter-p60-pro--ksp-shot-16-9--lifestyle-cmf-dress--rococo-pearl-jpg.jpg

Společnost Huawei představila pro evropský trh své nové vlajkové lodě Huawei P60 Pro, Huawei Mate X3 a další nositelná zařízení a počítače.

Novinka ze série P se stejně jako její předchůdci chlubí atraktivním designem a díky vylepšenému optickému systému ještě lepšími fotografickými funkcemi. Díky tomu je také číslem jedna s nejvyšším skóre v historii DXOMARK. Ohebný smartphone Mate X3 naopak přináší inovace do světa skládacích telefonů – jde o nejtenčí a nejlehčí ohebný telefon na světě.

Huawei příchozími novinkami opět stvrdil své místo na trhu spotřební elektroniky a ukázal, že je možné přinášet digitalizaci do života každého a neustále inovovat. Společnost Huawei se i nadále zaměřuje především na technologické pokroky svých produktů, aby vytvářela stále inovativnější produkty. Má již 20 výzkumných center v Evropě a je nejvýznamnějším žadatelem u Evropské patentové kanceláře (EPO). Huawei doposud získal 4 505 patentů s každoročním nárůstem o více než 27 %.

p60-pro-product-creative-ksp-shot-headquarter-p60-pro--ksp-shot-16-9--lifestyle-cmf--black-jpg.jpg

Legendární řada P se vrací s Huawei P60 Pro

Pro více než 15 milionů evropských uživatelů je řada P synonymem pro skvělý zážitek z mobilní fotografie. „Díky malým, ale kvalitním mobilním fotoaparátům se může každý uživatel přiblížit k profesionální fotografii a sdílet důležité životní momenty v té nejlepší kvalitě. Smartphony od Huawei používám přes šest let a obdivuji jejich funkce, design a dlouhotrvající uživatelský zážitek. Mé předešlé smartphony z řady P mi dovolily zachytit emoce a události v neuvěřitelné kvalitě. Nový Huawei P60 Pro se skvělými fotografickými funkcemi dává uživatelům další možnosti, které jejich fotografické schopnosti posunou na vyšší úroveň,“ řekl Costin Mocanu, vítěz fotografické soutěže Huawei Next Image Awards 2022.

-p60-pro-wallpaper-black-front-(2).jpg

Novinka Huawei P60 Pro je smartphone číslo jedna s nejvyšším skóre v historii žebříčku DXOMARK. S vynikajícím skóre 156 bodů vyniká Huawei P60 Pro svým skvělým celkovým výkonem a fotografickými funkcemi, což z něj dělá nejpokročilejší fotomobil, který je v současnosti na trhu dostupný. Prestižní portál DXOMARK velmi dobře ocenil jak technické, tak fotografické možnosti nejnovější vlajkové lodi.

Nová vlajková loď Huawei P60 Pro pokračuje v odkazu série P s jejím optickým systémem a estetickým designem. Novinka má plně vylepšený optický systém a je prvním telefonem na trhu, který přišel s vybaveným Ultra Lighting Telephoto fotoaparátem s více skupinami čoček. Jeho design je tentokrát inspirovaný přírodou a moderní estetiku interpretuje perlovou texturou na zadní straně.

p60-pro-wallpaper-black-rear-30-right.jpg

Tato zcela nová barva se nazývá Rococo Pearl a obsahuje přírodní minerály z perlového prášku, který vytvořil světlý a lesklý efekt s přirozenou strukturou. Huawei P60 Pro také vyniká svou odolností. Nový Quad-Curve display s mimořádně odolným sklem Kunlun Glass výrazně zlepšuje pevnost a zvyšuje jeho odolnost vůči pádu.

Huawei Mate X3, Watch 4 series a další generace počítačů

Mezi další představené produkty v Mnichově patří i vlajková loď Huawei Mate X3. Ta svým příchodem představuje novou éru skládacích smartphonů. Je nejlehčím a nejtenčím skládacím smartphonem s velkou obrazovkou na světě a přináší vylepšení vnitřní a vnější obrazovky, vícerozměrný pant a zobrazovací systém nové generace.

p60-pro-product-creative-ksp-shot-headquarter-p60-pro--ksp-shot-16-9--lifestyle-cmf-dress--rococo-pearl-jpg.jpg

Představeny byly i nové chytré hodinky Huawei Watch 4 a Huawei Watch 4 Pro, které přichází s ještě větším zaměřením na zdraví uživatelů. Díky jednodotykovému vícebodovému sledování zdraví je péče sama o sebe ještě snadnější.

Huawei v Mnichově představil také nový Huawei MateBook X Pro – ultratenký notebook spojující estetiku, inovace a inteligenci do jednoho. Díky výkonnému procesoru Intel® Core™ 13. generace uživatelům nabízí ještě lepší optimalizaci jejich produktivity.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.