Huawei P50 Pro ukazuje novou éru fotomobilů

Publikováno: 26. ledna 2022 | autor Redakce
mkt-p50-pro-golden-black-front-30-left-wallpaper.jpg

Huawei představil dva z nejočekávanějších chytrých telefonů tohoto roku. Oba telefony přitom pocházejí z dobře známe řady P, která je synonymem pro prvotřídní fotografie a pokrokové technologie.

Huawei P50 Pro bude dostupný ve dvou barvách Cocoa Gold (Kokosově zlatá) a Golden Black (černá) za cenu 29 999 Kč. Tento chytrý telefon opět posouvá hranice fotografování mobilním telefonem a dnešním dnem vstupuje do nové éry Huawei Image TM, s technologiemi Huawei XD Optics a XD Fusion Pro Image Engine, které jsou součástí hlavního fotoaparátu Dual-Matrix.

mkt-p50-pro-cocoa-gold-front-30-left-wallpaper.jpg

Uživatelé obzvlášť ocení funkci True-Chroma, díky které budou jejich fotky zářit přírodními barvami a detaily budou zachyceny ostřeji než kdy předtím. Zjednodušený geometrický design nechá fotoaparátu Dual-Matrix skutečně vyniknout.

Čistý a elegantní design

Dva páry čoček. Tento design fotoaparátu se poprvé objevil u Huawei P9. Nový Huawei P50 Pro s Dual-Matrix kamerou nabízí nekonečné množství možností. Jeho vynikající výkon posouvá hranice fotografování na chytrém telefonu. True-Form Dual-Matrix fotoaparát umožňuje zachytit to, co vidíte, s původními barvami a zvýšenou čistotou.

Díky 120° ultra širokoúhlému snímači je možné snadno zachytit nádheru moří, hor i oblohy. Vše se lehce vejde do 256 GB paměti. O dostatek energie se stará baterie s kapacitou 4360 mAh s duálním Huawei SuperCharge nabíjením, které zahrnuje Huawei 66 W kabelový SuperCharge a bezdrátové nabíjení Huawei SuperCharge s výkonem 50 W.

mkt-p50-pro-golden-black-front-30-left-wallpaper.jpg

I přes 6,6palcový OLED displej byl Huawei P50 Pro navržen tak, aby byl lehčí, užší a snadněji padl do ruky. Nový OLED displej, který je po stranách zaoblený, podporuje obnovovací frekvence obrazovky 120 Hz a vzorkovací frekvence 300 Hz, což nabízí plynulý zážitek ze sledování jakéhokoliv obsahu. Navíc je odolný proti vodě a prachu díky certifikaci IP68.

Pro milovníky fotografie

Nový Huawei P50 Pro má stejně jako jeho předchůdci vynikající fotografické vlastnosti a potěší tak každého nadšence svou schopností pořizovat fotky, které dosahují profesionálních kvalit, ať už je to barvou, nebo ostrostí. Huawei P50 Pro má navíc jako první na trhu takzvaný Dual-Matrix fotoaparát s RGB čočkou, monochrom čočkou a širokoúhlým senzorem.

Nový periskopový objektiv s optickým zoomem 100 x zase umožňuje přiblížit si objekty, které jste dříve mohli vyfotit jen stěží.  Ultra širokoúhlý objektiv s ohniskovou vzdáleností 13 mm pro využijete pro širokoúhlé snímky a podporu makro fotografie zase pro objekty, které chcete vyfotit ze vzdáleností 2,5cm od objektivu.

mkt-p50-pro-cocoa-gold-rear-30-left-wallpaper.jpg

True – Chroma Image Engine je vybaven vylepšeným systémem snímání okolního světla a širokým nastavením barevného gamutu P3, který pokrývá více než 2 000 barev, a reprodukuje tak svět ve všech jeho skutečných barvách.

Videa v rozlišení 4K

Huawei P50 pro podporuje nahrávání videí v rozlišení 4K. Díky širokoúhlému přednímu fotoaparátu s úhlem záběru 100° a automatickému ostření s funkcí AIS proti roztřesení, a duálnímu videu zepředu i zezadu, můžete vytvářet působivá videa přesně podle svého gusta. Pro úpravy videí oceníte aplikaci Petal Clip, ve které si můžete vybrat z velkého množství filtrů a efektů.

Zcela revoluční Huawei P50 Pocket

Huawei P50 Pocket je luxusní designový smartphone s ohebným displejem. OLED obrazovka o velikosti 6,9 palce s poměrem stran 21:9 přináší pohlcují zobrazení. O notifikace nejste ochuzeni ani ve složeném stavu. Inovativní funkce totiž umožňují jejich zobrazení, i když je telefon složený. Obrazový engine True-Chroma umožňuje zobrazovat věrné barvy a oživuje jejich jemné vlastnosti a rozdíly. Baterie má kapacitu 4 000 mAh a Huawei SuperCharge s výkonem 40 W ji zase dokáže velmi rychle nabít. Odemykání obličejem či otiskem prstu je samozřejmostí.

Huawei P50 Pocket disponuje fotoaparátem s technologií Ultra Spectrum, která dokáže zachytit opravdovou krásu světa v jeho přírodních barvách. Revoluce přichází i v režimu selfie. Zadní obrazovka vám totiž umožní kontrolu oznámení, přijímání hovorů, přístup k navigaci, ovládání hudby a další i během focení.

Oba telefony jsou dostupné v prodejní síti za cenu Huawei P50 Pro – 29 999 Kč a Huawei P50 Pocket – 34 999 Kč

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.