Huawei má velkorysý herní monitor MateView GT

Publikováno: 10. ledna 2022 | autor Redakce
Huawei_monitor_X

Do rodiny Huawei monitorů se přidaly MateView GT 34” a MateView GT 27”, dva herní monitory, které pokračují v inovativním duchu řady Mate a zároveň zdědily DNA rodiny GT. MateView GT je ultra zakřivený monitor 1500R s vysokou obnovovací frekvencí 165Hz poskytuje jedinečný zážitek s výkonnými audiovizuálními prvky.

Extrémně živé vizuální prvky

Herní monitor MateView GT je vybavený 34 respektive 27 palcovým ultra zakřiveným monitorem s vysokou obnovovací frekvencí. U MateView GT 34” vás okouzlí rozlišení 3440 x 1440 v poměru stran 21:9 a v případě MateView GT 27” získáte poměr stran 16:9 a rozlišení obrazovky 2560 x 1440. Navrch zakřivený displej 1500R, který se dokáže přizpůsobit populárním hrám a filmům, poskytuje všem uživatelům pohlcující zážitek.

mkt-mateviewgt-soundbar-creativeshot-office-cn-hq-jpg-20210416.jpg

Reprodukci barev má na starost barevný gamut filmové úrovně. Monitor je pečlivě kalibrován podle profesionálních zásad a přísných standardů rodiny GT, aby bylo dosaženo přesnosti barev ΔE<2. Díky tomu poskytuje přesnou reprodukci barev a zároveň živé a autentické vizuální prvky. Huawei MateView GT navíc podporuje vysoký jas 350 nitů, kontrastní poměr 4000:1 a zobrazení s vysokým dynamickým rozsahem HDR 10, které oživí každý detail.

Mohutný herní displej s bleskovou obnovovací frekvencí

U displejů platí, že čím vyšší obnovovací frekvence, tím plynulejší zážitek ze sledování. Huawei MateView GT dosahuje působivé obnovovací frekvence 165Hz při rozlišení QHD. Na rozdíl od monitorů s nižší obnovovací frekvencí využívá potenciál grafické karty a navíc efektivně eliminuje blikání displeje, což přináší plynulý herní zážitek a pomáhá.

mkt-mateviewgt-soundbar-creativeshot-sound-hq-jpg-20210416.jpg

Monitor byl speciálně navržený pro hry First Person Shooter (FPS), proto obsahuje funkci Crosshairs. I bez zaměřovacího dalekohledu ve hře bude monitor poskytovat zaměřovací rozsah, který uživatelům pomůže rychle zamířit a mít přesnou mušku. Pro vylepšení herního zážitku přichází s dobře známým ovládáním Dark Field Control, které pomáhá uživatelům při hraní her odhalit skryté nepřátele úpravou kontrastu na obrazovce.

Kompletní řada portů pro vysokorychlostní I/O

Huawei MateView GT přichází s kompletním výběrem portů, včetně HDMI 2.0, DisplayPort 1.2 a nabíjecího USB Type-C, díky které nebude mít uživatel problém připojit jakýkoliv druh počítače nebo herní konzole. V případě většího monitoru získáte o jeden HDMI 2.0 port více.

mkt-mateviewgt-soundbar-creativeshot-office-cn-hq-jpg-20210416.jpg

Displej je navržen tak, aby uživatelům kromě působivého herního výkonu poskytoval celkově vylepšený zážitek, včetně vysoce nastavitelného držáku. Monitor navíc prošel certifikací TÜV Rheinland Low Blue Light a podporuje technologii DC Dimming pro eliminaci blikání. Tato kombinace pomáhá snižovat únavu očí a nabízí i jejich lepší péči.

Huawei MateView GT 34” můžete koupit za cenu 13 490 Kč a MateView GT 27” za 9999 Kč.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.