HUAWEI FreeBuds 5 vás dostanou fantastickým zvukem i zajímavým designem

Publikováno: 13. května 2023 | autor Redakce
mkt--creative-shot-hq-mkt-freebuds5-product-orange1-panorama-jpg-20230309-(1).jpg

Společnost Huawei zahájila prodej zcela nových bezdrátových sluchátek FreeBuds 5. Nejnovější přírůstek do řady čistě bezdrátových True Wireless Stereo (TWS) sluchátek se pyšní vysokou kvalitou zvuku, dlouho výdrží baterie a zaoblenými křivkami, které zvyšují pohodlnost jejich nošení.

Jsou tak nepostradatelným produktem pro mladé milovníky stylu, kteří hledají kvalitní, ale dostupná sluchátka. Maloobchodní cena FreeBuds 5 byla pro český trh stanovena na 3 799 Kč.

Neobyčejný design zaujme na první pohled

Pohodlí při nošení sluchátek je velmi důležité a je základním klíčem pro co nejlepší uživatelský zážitek. Zcela nový aerodynamický tvar sluchátek Huawei FreeBuds 5 tak zvyšuje pohodlnost jejich nošení a zároveň působí velmi estetickým dojmem. Futuristický vzhled sluchátek ve tvaru kapky je výsledkem desítek tisíc ergonomických simulací a stovek optimalizací, díky kterým bylo dosaženo maximálního přizpůsobení tvaru uší.

mkt-freebuds5-productkv-horizontal-en-rgb-20230315.jpg

V Huawei se zaměřili nejen na design samotných sluchátek, ale také na nabíjecí pouzdro, které zaujme svým elegantním a nadčasovým vzhledem. Oproti předchozímu modelu FreeBuds 4 nemají symetricky kulatý tvar, ale oválný. Díky tomu sluchátka skvěle padnou do ruky a pouzdro se otevírá a zavírá s pozoruhodnou lehkostí, i při použití jedné ruky.

FreeBuds 5 nabízí velmi silný akustický výkon díky inovativnímu samostatnému reproduktoru, bateriovému modulu a rozložení řídící desky. Zvukový výkon sluchátek Huawei tak byl povýšen na zcela novou úroveň. Novinka je k dispozici ve třech barevných provedeních: Ceramic White, Silver Frost a Coral Orange.

Pohlcující kvalita zvuku s vysokým rozlišením

Kvalitní reproduktory jsou to, co dělá sluchátka sluchátky. FreeBuds 5 své uživatele přesvědčí i v této oblasti, protože disponují ultramagnetickým dynamickým měničem, který je vybavený technologií bass turbo, což zajišťuje produkci basových tónů, které klesají až na 16 Hz.

mkt--creative-shot-hq-mkt-freebuds5-character-orange-white-background-close-up-woman-panorama-jpg-20230227.jpg

Frekvenční odezva je až o 50 % vyšší než u předešlé produktové řady díky duálním kruhovým magnetům. Trojitý adaptivní ekvalizér optimalizuje zvukovou kvalitu v reálném čase od 100 Hz po 2000 Hz tak, aby eliminoval nesrovnalosti způsobené tvarem ucha, způsobem nošení a hlasitostí, a poskytl konzistentní zvukovou kvalitu.

FreeBuds 5 podporují kodeky L2HC and LDAC™ a byly certifikovány od HWA a Hi-Res Audio Wireless. Přenosová rychlost zvuku sluchátek je až 990 kb/s a podporují audio 96 kHz / 24 bit HD pro zachování čistoty zvuku.

Dlouhá výdrž baterie a rychlé nabíjení

Baterie všech sluchátek Huawei je pověstná svou dlouhou výdrží. U nových FreeBuds 5 tomu není jinak. Sluchátka od plného nabití vydrží až 30 hodin a po rychlém pětiminutovém dobití vydrží hrát téměř další 2 hodiny. Oproti svému předchůdci nabízí Huawei FreeBuds 5 ještě o 200 % rychlejší nabíjení.

Kompatibilní s vaším zařízením bez omezení

Huawei FreeBuds 5 si skvěle rozumí nejen s ekosystémem Huawei, ale lze je připojit k jakémukoli smartphonu se systémem iOS a Android. Mechanismus snadného párování umožňuje uživatelům zažít vynikající kvalitu zvuku sluchátek Huawei na jakémkoli zařízení využívajícím Bluetooth. Inovativní technologie poskytuje pohodlný poslech kdykoli, kdekoli a na jakémkoliv zařízení.

mkt--creative-shot-hq-mkt-freebuds5-product-orange1-panorama-jpg-20230309-(1).jpg

Stačí spárovat a můžete se ponořit do světa své oblíbené hudby. Pokud hledáte personalizované ovládání, vyzkoušejte aplikaci AI Life. Uživatelé s Androidem si mohou nainstalovat aplikaci bezpečně z Huawei AppGallery a uživatelé s iOS mohou všech hlavních funkcí využít naplno prostřednictvím přímého spárování zařízení se smartphonem.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.