HP uvádí nové produkty s důrazem na personalizaci

Publikováno: 20. ledna 2024 | autor Redakce
p00016862-23q3-m27rataash-wired-day02-set04-lifestyle3041-v3-rgb.jpg

Společnost HP Inc. představila na veletrhu CES 2024 nové portfolio počítačů, monitorů a periferních zařízení, jež jsou navrženy tak, aby zvýšily kvalitu komunikace i života s technologiemi.

„Věříme, že nejlepší inovace jsou ty nejosobnější,“ řekl Samuel Chang, senior viceprezident a prezident divize Personal Systems Consumer Solutions společnosti HP Inc. „Nové technologie od společnosti HP umožňují dosud nebývalou úroveň personalizace. Využíváme průlomové technologie jako aplikace umělé inteligence, které mění způsob, jakým nás technologie posouvají vpřed.“

Rozšířené možnosti nových notebooků Spectre x360

HP představuje novou řadu notebooků HP Spectre x360 14" 2-in-1 HP Spectre x360 16" 2-in-1. Oba modely se vyznačují vysokou mírou adaptability a integrují technologii umělé inteligence.

Přizpůsobení uživateli: notebooky jsou vybavené speciálním AI čipem, který nabízí pokročilé bezpečnostní funkce, jako je zámek při odchodu, automatické probuzení při přiblížení nebo ochrana soukromí s varováním před možným sledováním. Dále umožňují adaptivní úpravy obrazovky, například automatické ztlumení, když se díváte jinam, nebo proměnlivou obnovovací frekvenci pro efektivní výkon a energetickou účinnost. Notebook také automaticky optimalizuje výkon na základě používaných aplikací a stavu baterie.

22c1-spectre-dashiell-14-naturalsilver-nonprivacy-t-ircam-nonodd-fpr-hero-lifestyle.jpg

Výkonná AI: díky třem procesorům (CPU, GPU a NPU) v procesorech Intel® Core™ Ultra a volitelným grafickým procesorům NVIDIA® GeForce RTX™ 4050 Laptop, poskytují notebooky jedny z nejvyspělejších technologií pro lokální úlohy s umělou inteligencí, jako jsou úpravy fotografií a videí. Zajišťují rychlejší a efektivnější tvorbu obsahu i spolupráci.

Pokročilá spolupráce: nejnovější notebooky Spectre jsou prvními spotřebitelskými zařízeními s vyladěním zvuku od značky Poly, jejíž pokročilé technologie zajišťují vysokou kvalitu zvuku. Notebooky také nabízí vylepšení hovorů a videí pomocí Windows Studio Effects s funkcemi umělé inteligence, jako je automatické rámování, rozostření pozadí a možnost udržovat oční kontakt.

23c2-spectre-willie-14-sahara-silver-t-9mp-ir-cam-fpr-nonodd-art-screen-core-set-front-whitebg.jpg

Dokonalý obraz: nejnovější notebooky Spectre nabízejí displej s až 2,8K OLED obrazovkou pro ostřejší obraz a živější barvy, spolu s certifikací IMAX Enhanced ideální pro sledování filmů. Poměr stran 16:10 poskytuje prostor pro zobrazení většího množství informací a lze jej upravit v rozmezí od 48 Hz do 120 Hz v závislosti na charakteru toho, co je zobrazováno.

Nová periferní zařízení pro větší volnost

Společnost HP také představuje nové periferie, navržené tak, aby vyhovovaly různorodým potřebám a životnímu stylu uživatelů.

Bezdrátová sluchátka Poly Voyager Free 20 nejnovější produkt z dílny Poly je ideální pro uživatele, kteří jsou často na cestách. Sluchátka Poly Voyager Free 20 poskytují výkonný zvuk a elegantní design. Jsou také vybavena adaptivním aktivním potlačením hluku (ANC), které efektivně eliminuje okolní ruch.

voyager-free-20-lifestyle-woman-city-lr-1.jpg

Sluchátka mají očekávanou výdrž baterie až osm hodin při poslechu a jsou dodávána s přenosným nabíjecím pouzdrem Qi, které prodlouží životnost baterie až 2,5krát. Pro zvýšení pohodlí a celkového zážitku z poslechu nabízí mobilní aplikace Poly Lens personalizovaný test přizpůsobení s doporučením ideální velikosti ušních koncovek.

Ergonomická bezdrátová klávesnice HP 960 představuje vrchol v oblasti adaptabilních klávesnic. Díky svému unikátnímu designu a dvěma zónám nabízí klávesnice vysokou míru pohodlí a přizpůsobení individuálním potřebám uživatelů. S 20 programovatelnými klávesami a samostatnou numerickou klávesnicí je HP 960 ideálním řešením pro různé pracovní úkoly.

24c1-ricekrispies-hp-960-ergonomic-wireless-keyboard-jackblack-numpad-coreset-greybg-frontleft.jpg

Díky bezdrátovému připojení přes Bluetooth a hardwarovému klíči umožňuje snadnou integraci do jakéhokoli pracovního prostředí. Klávesnice také reflektuje závazek společnosti HP k udržitelnosti – je vyrobená z 50 % recyklovaných materiálů a její obal pochází z udržitelných zdrojů.

Nabíjecí bezdrátová myš HP 690: HP představuje první myš na světě s Qi nabíjením a Bluetooth, která má šest a více programovatelných tlačítek. Myš je možné snadno přizpůsobit osobním potřebám prostřednictvím aplikace HP Accessory Center App.

23c2-hp-690-rechargeable-wireless-mouse-nightfallblack-coreset-whitebg-upperrearleft.jpg

Programovatelná bezdrátová klávesnice HP 430 poskytuje nejvyšší úroveň flexibility v oblasti mechanických klávesnic Bluetooth. Díky svému kompaktnímu designu je ideálním řešením pro ty, kteří často cestují nebo pracují na různých místech.

Cestovní rozbočovač HP USB-C G3: tento mobilní rozbočovač doplní notebook o pět základních portů, včetně jednoho portu USB-C®, dvou portů USB-A a portu HDMI. Nabízí škálovatelné napájení a možnost připojení plug-and-play na téměř jakémkoli zařízení.

Drátová klávesnice HP 400 s podsvícením: tato klávesnice je odolná proti polití a lze ji dezinfikovat. Dodává se s kabelem USB-C® a adaptérem USB-A pro snadné připojení.

Monitory řady 5

HP obměňuje svou řadu displejů pro domácí uživatele a představuje první monitory řady HP Series 5. Modely 24, 27 a 32 nyní nabízejí kontrastní poměr 1500:1 a vylepšenou obnovovací frekvenci 100 Hz. Díky tenkému, lehkému provedení a přidanému portu HDMI je lze bez námahy připojit k více zařízením.

p00016862-23q3-m27rataash-wired-day02-set04-lifestyle3041-v3-rgb.jpg

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.