HP ukázalo nejnovější produkty z oblasti osobních počítačů

Publikováno: 29. června 2022 | autor Redakce
hp-elite-x360-1040-g9-workspace-1.jpg

Společnost HP Inc uspořádala ve svém pražském sídle setkání s novináři, na kterém zástupcům médií předvedla nejnovější produkty z kategorie personal systems, určené pro hráče i profesionály.

Jsem rád, že jsme se po delší době mohli setkat s novináři v prostorách našeho sídla v Praze,“ uvedl Vít Janeba, produktový manažer pro komerční stolní počítače HP pro Českou republiku a Slovensko. „Myslím, že jsme zažili velmi cenné setkání, jelikož si zástupci médií mohli osahat naše produktové novinky přímo, což samozřejmě není během virtuálních eventů možné.“

Stroje pro opravdové hráče

Poptávka po kvalitních herních počítačích se zvýšuje. Společnost HP tento trend pečlivě sleduje, proto se snaží hráčům nabídnout jen to nejlepší, aby si mohli vychutnat herní zážitky na 100 procent. Příklad této snahy reprezentuje stolní počítač OMEN 45L, celosvětově představený na letošním veletrhu CES.

omen-45l-desktop---4.jpg

Nyní se „naživo“ ukázal i českým novinářům. Model OMEN 45L, jenž uspokojí potřeby i těch nejnáročnějších gamerů, disponuje unikátním řešením chlazení procesoru s názvem OMEN Cryo Chamber, snižujícím teplotu procesoru při plném výkonu až o dalších 6 °C, čímž mu pomáhá k dosažení ještě lepších výkonů.

omen-45l-desktop---3.jpg

Vedle vrcholného PC OMEN 45L byl v Praze k vidění i model Victus 15L, vhodný pro méně zkušené hráče. První PC značky Victus je vybaveno herními grafickými kartami ve verzi až NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti či AMD Radeon RX 6600 XT. O perfektní zážitky ze hry se starají procesory Intel Core i7 12. generace5 nebo nejnovější procesory AMD ve verzi až Ryzen™7 řady 5000 G.

victus-by-hp-15l-desktop---2.jpg

Gamerům, kteří se neobejdou bez mobility, je určen laptop Victus 16, nabízející vše, co k hraní potřebují. Tento notebook disponuje výkonným procesorem Intel®, kvalitní grafikou i vylepšeným systémem chlazení. Samozřejmostí je displej s vysokým rozlišením či aplikace OMEN Gaming Hub.

omen-27u-4k-gaming-monitor---3.jpg

Žurnalisté se na eventu HP seznámili i s herními monitory OMEN 27u a OMEN 27c. Oba 27palcové stroje spojuje funkce filtru modrého HP Eye Ease s certifikací EyeSafe, krátká doba odezvy 1 ms GtG, ale také další špičkové zobrazovací schopnosti. Zakřivený herní monitor OMEN 27c na sebe strhává pozornost díky kontrastnímu poměru 3000:1, model OMEN 27u zaujme rozlišením 4K UHD (3 840 x 2 160).

omen-27u-4k-gaming-monitor---5.jpg

Technologie pro hybridní práci

Jelikož život není jen hraní, předvedla společnost HP médiím i nové notebooky, určené především pro hybridní způsob práce – umožňují tedy plnohodnotné pracovní nasazení, ať už se uživatel nachází kdekoli.

Notebooky HP Elite x360 1040 G9 a HP EliteBook 1040 G9 se pro hybridní způsob práce dokonale hodí. Zásluhou tenkého a lehkého šasi s poměrem stran 16:10 ideálně slouží i při častých přesunech a navíc umožňují zobrazit více obsahu. Samozřejmostí je podpora technologie HP Presence pro videohovory.

hp-elite-x360-1040-g9-front-right.jpg

Velmi podobné parametry nabízejí i laptopy HP EliteBook řady 800, jež mají rovněž k dispozici volitelnou 5Mpx kameru s automatickým sledováním či audio Bang & Olufsen. Notebooky HP EliteBook řady 600 ocení především pracovníci, kteří potřebují jednoduše ovladatelná a dobře zabezpečená zařízení.

hp-elitebook-1040-g9-front-left.jpg

Zakřivený displej HP Z40c G3 s rozlišením 5K vyjde vstříc všem, kteří potřebují nahradit sestavu dvou monitorů jednou velkou obrazovkou, díky čemuž nemusí dělat při práci žádné kompromisy. Model HP Z40c G3 je největším konferenčním monitorem na světě s integrovanou webovou kamerou 4K. Velkou předností tohoto displeje je přítomnost velké řady konektorů (mj. USB-C s Thunderbolt 3, HDMI 2.0 i DisplayPort), proto taktéž zastane úlohu dokovací stanice.

hp-elite-x360-1040-g9-hero-light-and-playful.jpg

hp-elitebook-1040-g9-workspace-3.jpg

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.