HONOR Magic6 s funkcí LLM bude vybavený mobilní platformou Snapdragon 8 Gen 3

Publikováno: 17. listopadu 2023 | autor Redakce
01.jpg

Značka HONOR oznámila, že její nadcházející model HONOR Magic6 bude pohánět revoluční mobilní platforma Snapdragon® 8 Gen 3 a předvede sílu on-device Large Language modelu (LLM) s velikostí parametrů sedm miliard.

Spolupráce mezi značkou HONOR a Qualcomm Technologies využívá odborné znalosti obou společností k podpoře LLM a vytvoření ekosystému zaměřeného na člověka, který umožňuje bezproblémové chytré interakce napříč více zařízeními. Na této akci značka HONOR předvedla i několik vylepšených funkcí připojení MagicRing a zdůraznila tak úsilí o spolupráci mezi oběma společnostmi.

mceclip0-279.jpg

Ve společnosti HONOR se snažíme posouvat hranice inovací a vytvářet inteligentnější a intuitivnější uživatelské prostředí," řekl George Zhao, generální ředitel společnosti HONOR Device Co. Ltd. „Jsme odhodláni využít sílu umělé inteligence k tomu, abychom změnili způsob, jakým lidé komunikují s technologiemi, aby vše probíhalo bezproblémově, ještě více personalizovaně, s pozitivním dopadem na život uživatelů, a to s nulovým ohrožením jejich soukromí. Těší nás spolupráce se společností Qualcomm Technologies, která sdílí naši vizi usilovat o dokonalost zaměřenou na člověka. Budeme pokračovat v rozvoji inovací a v otevřené spolupráci s partnery utvářet budoucnost, v níž umělá inteligence posiluje a obohacuje životy jednotlivců na celém světě."

Jsme nadšení, že můžeme spolupracovat se společností HONOR na technologickém pokroku pomocí špičkových technologií," uvedl Alex Katouzian, senior viceprezident a generální ředitel pro mobilní, výpočetní a XR zařízení společnosti Qualcomm Technologies, Inc. „Těšíme se na užší spolupráci se společností HONOR, která přinese revoluci ve způsobu, jakým lidé žijí, pracují a komunikují, a vytvoří transformativní zážitky, které otevřou nové možnosti ve stále se vyvíjejícím světě umělé inteligence."

Na rozdíl od cloudových LLM, které jsou trénovány pomocí veřejně dostupných datových sad, LLM v zařízeních HONOR vychází z uživatelovy znalosti zařízení a poskytuje personalizované služby podle jeho preferencí. Na vývoji LLM v zařízení, který lze využít ve prospěch běžných spotřebitelů, spolupracovaly společnosti HONOR a Qualcomm Technologies se zaměřením na tři klíčové oblasti: výkon, efektivitu a soukromí uživatele. Výsledkem společného úsilí byly optimalizace, které umožňují mobilní platformě efektivně využívat LLM, aniž by odebírala nadměrné množství energie, a také ochrana dat, která zajišťuje, že data zůstanou v zařízení v bezpečí.

Chytrý telefon HONOR Magic6, který je vybavený mobilní platformou Snapdragon 8 Gen 3, bude poháněn LLM v zařízení se sedmi miliardami parametrů, které zahájí novou éru generativní umělé inteligence. Značka HONOR při své prezentaci předvedla také ukázku tvorby videa s umělou inteligencí, na které ilustrovala potenciál schopností AI. Zadáním příkazů inteligentnímu hlasovému asistentovi YOYO mohou uživatelé snadno vytvářet krátká videa s použitím fotografií a záběrů uložených v zařízení. Šablony, motivy a hudbu vytvářených videí lze také přizpůsobit pomocí dalších pokynů pro personalizované výsledky.

01.jpg

Na konferenci Snapdragon Summit 2023 značka HONOR předvedla také multimodální interakci založenou na sledování očí nazvanou Magic Capsule a tři klíčové funkce MagicRing: Connected Camera, Connected Input a sdílení obrazovky na více zařízeních. MagicRing využívá nejnovější technologii Snapdragon Seamless a umožňuje bezproblémovou výměnu většího množství dat mezi zařízeními, přičemž je stabilnější a energeticky úspornější než kdykoli předtím

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.