Hollyland představuje nový systém Tally pro vysílání

Publikováno: 2. dubna 2024 | autor Redakce
web-hollyland-tally.jpg

Společnost Hollyland rozšiřuje svou řadu bezdrátových komunikačních zařízení pro profesionální vysílací prostředí o nový intuitivní systém signalizačních světel Hollyland Tally, který podporuje až 16 dvoubarevných kanálů.

Signalizační světla zjednodušují proces zapojení natáčených subjektů před kamerou během vysílání nebo nahrávání z více kamer. Světla umístěná nad každou kamerou jsou propojena s boxem správce signalizačních světel, který je následně připojen k video přepínači. Když je kamera v živém vysílání, rozsvítí se příslušné signalizační světlo.

01-127733.jpg

Nový systém je schopen stabilní komunikace na vzdálenost přímé viditelnosti 800 m. Je přímo kompatibilní s vybranými video přepínači BMD, Sony, Roland, Datavideo, Panasonic, vMix a DeviceWell.

14-127733.jpg

Prostřednictvím funkce Sequence Learning je možné připojení k dalším přepínačům, které vysílají signály na úrovni elektrického napětí. Jediná baterie poskytuje výdrž přes 8 hodin, což překonává požadavky na délku provozu pro většinu scénářů použití.

10-127733.jpg

I když se zařízení Tally během provozu vybije baterie, můžete ji okamžitě vyměnit a zajistit tak nepřerušované používání. Baterie jsou kompatibilní s bezdrátovými interkomovými systémy Hollyland Solidcom C1 a Solidcom C1 Pro. Systém využívá adaptivní přeskakování frekvencí. Nehrozí tedy rušení nebo přerušení vysílání.

13-127733.jpg

Bezdrátový Tally box podporuje až 16 kanálů. To umožňuje snadné rozšíření nebo snížení počtu signalizačních světel pro projekty různého rozsahu nebo složitosti.

Ceny a dostupnost

Nové systémy Hollyland Tally budou dostupné v průběhu dubna 2024.

  • Hollyland Bezdrátový systém Tally - 4 světla – 17.890,- Kč / 707 €
  • Hollyland Bezdrátový systém Tally - 8 světel – 27.590,- Kč / 1.092 €
Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.