Herní monitor ViewSonic XG2431 s obnovovací frekvencí 240 Hz získal certifikaci Blur Busters

Publikováno: 8. února 2023 | autor Redakce
xg2431-scenario-03-scaled.jpg

Monitor XG2431 nabízí technologii AMD FreeSync Premium, bezrámečkový design a široké pozorovací úhly, takže je ideální pro profesionální hráče.

Společnost ViewSonic Corporation, přední světový dodavatel vizuálních řešení, má ve svém portfoliu herní monitor XG2431, který jako první prošel přísnými testy certifikačního programu Blur Busters Approved 2.0.

xg2431-lf01.jpg

Tento elegantní 24" monitor je vybaven IPS panelem, který poskytuje bezchybný obraz s mimořádně rychlou dobou odezvy 1 ms. Díky schválení renomovanou společností Blur Busters* pro redukci rozmazání pohybu dává hráčům možnost soupeřit po boku profesionálů v nejvyšších úrovních her typu First-Person Shooter (FPS), Multiplayer Online Battle Arena (MOBA) a Real-Time Strategy (RTS).

Díky nativnímu rozlišení Full HD 1080p a obnovovací frekvenci 240 Hz mohou profesionální hráči získat výhodu. Elegantní design bez rámečků a široké pozorovací úhly zajišťují, že monitor XG2431 je ideální pro herní sestavy s více displeji, což z něj činí skvělý model pro herní arény a turnaje.

xg2431-lb01-scaled.jpg

ViewSonic® XG2431 je vybaven technologií AMD FreeSync™ Premium, která synchronizuje výstup grafické karty a monitoru, čímž eliminuje trhání obrazu a zajišťuje plynulejší snímkovou frekvenci. Tento 24" monitor nabízí dokonalou kombinaci rychlosti, ovládání a barev. Velmi plynulá obnovovací frekvence 240 Hz umožňuje spouštět hry s mimořádně vysokou snímkovou frekvencí pro vynikající výkon, zatímco doba odezvy 1 ms zajišťuje rychlejší a přesnější hraní.

xg2431-l02.jpg

„Herní monitor XG2431 je monitor navržený speciálně pro náročné hráče,“ říká Ray Hedrick, produktový manažer společnosti ViewSonic. „Monitor jsme vybavili funkcemi a technologiemi, které dokážou držet krok se špičkovými grafickými kartami a procesory a připravit hráče na jakýkoli typ hry, ať už při domácím streamování nebo během turnaje.“

Model XG2431 je vybaven exkluzivními předvolbami ViewMode™, které uživateli nabízejí řadu přizpůsobitelných herních režimů, včetně nastavení pro hry typu FPS, RTS a MOBA. Možnosti připojení zahrnují rozhraní HDMI, USB a DisplayPort pro připojení externích zařízení a příslušenství a podporu notebooků a počítačů.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.