Grafické tablety EVOLVEO Grafico pro plynulou a přesnou práci ve Windows, Mac OS a Androidu

Publikováno: 24. října 2022 | autor Redakce
evolveo-grafico-tw-1n.jpg

EVOLVEO uvádí na trh řadu grafických tabletů, které se vyznačují rychlou odezvou, vysokou citlivostí a rozlišením snímací vrstvy.

Zaručují tak plynulost a přesnost tahů. Součástí setu všech tabletů EVOLVEO řady Grafico (T12, T8 a TW) je bezdrátové pero s 8 192 úrovněmi tlaku a odezvou 233 PPS. Snímací vrstva má rozlišení 5 080 LPI s detekcí pera 15 mm nad pracovní plochou.

evolveo-grafico-all-1-fb-n.jpg

Navíc je v dodávce 30 náhradních hrotů a grafická rukavice. Všechny pracovní plochy tabletů EVOLVEO Grafico umožňují inverzi pro práci leváků. Tablety jsou napájeny přes USB a podporují zařízení s operačními systémy PC, Mac OS i Android.

EVOLVEO Grafico T12

Profesionální grafický tablet s dvanácti programovatelnými klávesami a multimediální dotykovou lištou, který ocení nováček i zkušený grafik. Ovladače pro tablet jsou nahrány přímo uvnitř zařízení a okamžitě k dispozici po připojení k počítači s Windows nebo Mac OS, případně k zařízení s Androidem. Základní funkci kláves je možné změnit dle vlastních potřeb a preferencí. Aktivní pracovní plocha tabletu Grafico T12 je 250 × 150 mm.

graficot12.jpg

EVOLVEO Grafico T8

Model s osmi programovatelnými klávesami a dvěma aktivními klávesami pera je intuitivním nástrojem pro začínající i pokročilé grafiky. Díky implementovaným ovladačům není zapotřebí stahovat další software. Přednastavené klávesy je možné jednoduše přizpůsobit individuálním potřebám. Aktivní pracovní plocha je 193 × 143 mm.

graficot8.jpg

EVOLVEO Grafico TW

Grafický tablet s interaktivním kruhovým menu. Aktivní pracovní plocha 195 × 145 mm. Vzhledem ke své hmotnosti a rozměrům je grafický tablet Grafico TW snadno přenosný.

evolveo-grafico-tw-1n.jpg

Dostupnost a cena

Grafické tablety EVOLVEO řady Grafico jsou aktuálně dostupné ve třech verzích prostřednictvím sítě internetových obchodů a vybraných prodejců a také na webu eshop.evolveo.cz. EVOLVEO Grafico T12 má doporučenou koncovou cenu 1 459 Kč včetně DPH. Grafico T8 má doporučenou koncovou cenu 1 359 Kč včetně DPH a Grafico TW pak 1 350 Kč včetně DPH.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.