Fujifilm - Řada instax získá nový, čtvercový formát

Publikováno: 27. září 2016 | autor Redakce
Instax Square

Nový formát zpřístupní uživatelům fotoaparátů instax zbrusu nové možnosti fotografického vyjádření.

Společnost FUJIFILM sdělila, že pracuje na vytvoření výrobků nové generace: filmu a fotoaparátu ve čtvercovém formátu z řady instax SQUARE.

Poměr stran 1:1, který máme k dispozici ve čtvercovém formátu, se ideálně hodí jak pro portrétní tak krajinnou fotografii, a již odedávna se těší velké oblibě u fotografů, kteří chtějí propůjčit svým snímkům více uměleckého rázu. Móda na čtvercový formát, která trvá již nějakou dobu, způsobila, že se čtvercový tvar stal standardem snímků pořizovaných chytrým telefonem a sdílených na sociálních sítích.

Fujifilm věří, že instax SQUARE významně přispěje ke zvýšení role a popularity okamžité fotografii. Jakmile budou již dostupné modely mini a širokoúhlé doplněny čtvercovým formátem, uživatelů výrobků instax získají ještě více možností vyjádření svých fotografických vizí. Fotoaparáty a filmy instax budeme moci používat při fotografování úplně nových objektů a situací.

Kromě nového filmu ve čtvercovém formátu je vyvíjen také nový fotoaparát, který umožní plné využití potenciálu čtvercových fotografií. Další informace můžete nalézt zde.

Dostupnost: jaro 2017

Popis:

 

  • formáty filmu instax SQUARE:
  • Velikost obrazu: 62 mm (výška) x 62 mm (šířka)
  • Velikost snímku: 85,6 mm (výška) x 72 mm (šířka)
  • fotoaparát instax SQUARE: další informace již brzy

 

Společnost Fujifilm vyvíjí neustále nové výrobky a služby, které využívají inovativní výsledky technologického vývoje, aby bylo možné uspokojit stále rostoucí potřeby zákazníků. Kromě toho vybízí uživatele z celého světa, aby čerpali co nejvíce radosti z fotografování a možnosti zvěčnění důležitých okamžiků, a aby také prezentovali a zasílali své fotografie ostatním. Hlavním motivem aktivit společnosti je obohacení života prostřednictvím fotografie.

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.