Focus Nordic rozšiřuje distribuci časosběrných kamer Brinno

Publikováno: 10. října 2023 | autor artmagazin.eu
brinno-tlc300-time-lapse-camera-p2430073.jpg

Společnost Focus Nordic s hrdostí oznamuje, že rozšiřuje distribuci oblíbených časosběrných kamer Brinno do šesti nových zemí: České republiky, Slovenska, Rumunska, Bulharska, Slovinska a Chorvatska.

Brinno je jednou z předních světových technologických společností, které se zaměřují na vývoj a výrobu časosběrných kamer pro profesionální použití i pro koncové uživatele. V průběhu let získala řadu ocenění za své vysoce kvalitní inovativní výrobky.

01-123565.jpg

V rámci jejich nabídky produktů objevíte celou řadu možností, včetně časosběrných kamer, stavebních kamer, domácích bezpečnostních kamer, venkovních bezpečnostních kamer a kreativních kamerových sad.

03-118845.jpg

„Svědčí to o tom, že jsme odvedli dobrou práci a získali jsme zvýšenou důvěru společnosti Brinno,“říká Magdalena Ozarek, produktová manažerka a odpovědná osoba za značku Brinno ve společnosti Focus Nordic.

05-118847.jpg

Zaznamenáváme zvýšenou poptávku po jejich stavebních časosběrných kamerách, které mají úžasnou výdrž baterie až 120 dní a jsou robustně konstruované, aby odolaly náročným povětrnostním podmínkám.

brinno-bcc200--taipei-bridge-project-(3).jpg.jpg

Všechny stavební časosběrné kamery Brinno mají pouzdra odolná proti povětrnostním vlivům s krytím IPX. Díky flexibilnímu nastavení časového plánu je snadné dokumentovat proces výstavby a můžete si vybrat a naplánovat, které dny v týdnu chcete nahrávat.

brinno-tlc300-time-lapse-camera-male-contractor-screeding-floor-at-construction-si-2022-06-06-20-39-11-utc.jpg

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.