Extrémně širokoúhlý zoom objektiv NIKKOR Z 14–30 mm f/4 S formátu FX

Publikováno: 8. ledna 2019 | autor Redakce
z7-14-30-4-front34l.jpg

Nikon dnes do svých nových objektivů řady S s obrazovým polem ve formátu FX určených pro fotoaparáty mirorless Nikon Z doplnil objektiv NIKKOR Z 14–30 mm f/4 S.

Tento širokoúhlý objektiv se zoomem a zasouvacím tubusem se může pochlubit kompaktním provedením a plochým předním členem. Rozšiřuje kreativní možnosti fotografů s fotoaparáty řady Nikon Z. Skvěle se hodí na fotografování, ještě lepší je na video.

Objektiv NIKKOR Z 14–30 mm f/4 S je prvním širokoúhlým objektivem se zoomem s plochým předním členem s obrazovým polem ve formátu kinofilmu. Díky jeho provedení na něm můžete používat 82mm filtry a obejdete se bez neforemných držáků filtrů.

Souhrn klíčových vlastností

Umožňuje montáž filtru: První extrémně širokoúhlý objektiv s obrazovým polem ve formátu kinofilmu umožňuje používat 82mm filtry bez rozměrných držáků.
NIKKOR Z: Protože je tento objektiv navržený pro bajonet Nikon Z s velkým průměrem, dokáže v celém obrazovém poli zachytit víc světla.
Řada S: Optická konstrukce, která vám odhalí skryté dimenze. Antireflexní vrstvy Nano Crystal Coat. Plynulý a bezhlučný kombinovaný zaostřovací systém.
Přizpůsobitelný příkazový kroužek: Tento kroužek můžete využít k ručnímu zaostřování (výchozí možnost), regulaci clony nebo ke korekci expozice.
Skvělý na natáčení filmů: bezhlučné nastavení clony. Minimalizovány jsou změny ohniskové vzdálenosti při zaostřování a změny zaostření při zoomování.
Kompaktní a chráněný: Díky mechanismu teleskopického tubusu zabírá tento objektiv při transportu minimum místa. Důkladné utěsnění chrání objektiv před prachem a vlhkostí.

*Cena objektivu na českém trhu je 34 990 Kč vč. DPH

Více informací naleznete přímo zde!

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.