EVOLVEO rozšiřuje nabídku fotopastí o dva nové modely

Publikováno: 12. května 2022 | autor Redakce
evolveo-strongvision-4g-slots.jpg

EVOLVEO přidává do své nabídky fotopastí dva nové modely. StrongVision Pro 4G je optimalizovaná pro síť 4G LTE, StrongVision Pro Wi-Fi nabízí komunikaci prostřednictvím bezdrátové sítě.

Obě fotopasti nahradí i bezpečnostní kamery a přinášejí nejen vysoké rozlišení podle individuálního nastavení (až 4K video 30fps a 30 Mpx foto), ale také snadné ovládání pomocí vlastní, plně lokalizované, aplikace pro iOS a Android.

Noční přísvit dosahuje hodnot 58 IR LED 940 nm a zajišťuje kvalitní záznam při zhoršených světelných podmínkách a v noci. Mezi další přednosti těchto fotopastí patří Li-ion baterie s kapacitou 10 000 mAh a tedy velkou výdrží (až 6 měsíců v režimu stand-by) nebo možnost živého náhledu pomocí funkce LiveView.

evolveo-strongvision-4g-open.jpg

Fotopast EVOLVEO StrongVision Pro 4G je optimalizovaná pro síť 4G LTE a ukládá pořízené záběry a záznam na paměťovou kartu SD s kapacitou až 256 GB a současně vzdáleně do cloudového úložiště díky aplikaci EVOLVEO CAM. Aplikace i prostor v cloudovém úložišti jsou zdarma. V rámci jedné aplikace je možné spravovat více fotopastí.

Fotopast EVOLVEO StrongVision Pro Wi-Fi s dosahem až 20 metrů využívá bezdrátové připojení a umožňuje připojit fotopast k zařízení Android nebo iOS nejen pro živý náhled LiveView, ale také pro stažení a pořízených snímků a záběrů nebo pro změnu nastavení a kontrolu stavu baterie. Záznam z fotopasti se také ukládá na SD kartu až do kapacity 256 GB.

evolveo-strongvision-4g.jpg

Pro obě fotopasti je k dostání další příslušenství pro bezstarostný provoz, zabezpečení a ochranu. Ochranný a vysoce odolný kovový box StrongVision MB2 zamezí poškození nebo krádeži fotopasti. Jednoduchým ale efektivním řešení pro zajištění proti náhodné krádeži je také lanový zámek StrongVision LOCK, který díky své délce 2 m a 8mm silnému lanku dobře poslouží pro upevnění kamery například ke kmenu stromu. Zámek lze kombinovat i s kovovým boxem. Lanový zámek StrongVision LOCK díky svému provedení a univerzálnosti zabezpečí i jiné předměty jako jsou lyže, kolo, zahradní nábytek a další. Pro obě fotopasti je možné dokoupit i náhradní baterii BAT2.

Dostupnost a cena

Fotopast EVOLVEO StrongVision Pro 4G je dostupná prostřednictvím sítě internetových obchodů a vybraných prodejců již za 6 290 Kč včetně DPH. Fotopast EVOLVEO StrongVision Pro Wi-Fi pak za 3 890 Kč včetně DPH.

Kovový box StrongVision MB2 je k dostání za 890 Kč včetně DPH a multifunkční lanový zámek StrongVison Lock za 590 Kč včetně DPH. Náhradní Li-ion baterie BAT2 vhodná pro oba modely stojí 890 Kč včetně DPH.

evolveo-strongvision-4g-side.jpg

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.