Éra života v přímém přenosu právě začíná: Ode dneška je v prodeji Galaxy A80

Publikováno: 27. července 2019 | autor Redakce
infografika-galaxy-a80.jpg

Společnost Samsung Electronics oznamuje uvedení nového telefonu Galaxy A80, který je od července k dostání v internetových a kamenných obchodech na vybraných trzích. Telefon Galaxy A80, který byl vytvořen pro éru života v přímém přenosu, nabízí smysluplné inovace na zabezpečené a zajištěné platformě: první otočný fotoaparát s třemi objektivy a podmanivý displej New Infinity.

„Telefon Galaxy A80 je stvořen pro éru života v přímém přenosu – tj. pro svět, ve kterém digitální nomádi v jediném okamžiku pořizují záznamy, sdílejí je a spojují se s ostatními,“ uvedl DJ Koh, prezident a generální ředitel divize IT & Mobile Communications společnosti Samsung Electronics.

„Nejnovější inovace, které se týkají fotoaparátu, designu a výkonu Galaxy A80, přinášejí nový mobilní zážitek, který odpovídá potřebám současné generace, jež je neustále online a vždy ve střehu.“

Podělte se o své zážitky v přímém přenosu
Telefon Galaxy A80 je jako první přístroj řady Galaxy vybaven revolučním otočným fotoaparátem se třemi objektivy, které jsou stejně kvalitní vpředu i vzadu, takže nebudete muset nikdy dělat ústupky, pokud jde o kvalitu videí a fotografií. Otočný fotoaparát se třemi objektivy vám také umožňuje nepřetržité nahrávání bez ohledu na to, zda používáte přední nebo zadní objektiv, takže si své vzpomínky můžete uložit do jednoho videa.

Nezáleží na tom, jestli jste si přes den vyrazili na horskou túru nebo si vychutnáváte rychlé občerstvení na nočním trhu, Galaxy A80 vám pomocí hlavního fotoaparátu s rozlišením 48 Mpx umožní pořizovat jasné a ostré fotografie, ať už je den nebo noc. Díky ultraširokoúhlému objektivu se zorným úhlem 123 stupňů1 máte naprostou jistotu, že snadno pořídíte fotografii nebo video a budete moci v přímém přenosu sdílet vše, co uvidíte.

Fotoaparát 3D Depth umožňuje zachytit fotografované objekty s větší hloubkou a s využitím režimu videa s živým ostřením můžete natáčet ve filmové kvalitě videoklipy svých oblíbených okamžiků. Režim superstabilizace obrazu navíc redukuje otřesy a umožňuje vytvářet akční videa v profesionální kvalitě.

infografika-galaxy-a80---otocny-fotoaparat.jpg

Ponořte se do světa multimediálních zážitků ve filmové kvalitě
Galaxy A80 je jako první telefon značky Samsung vybaven novým displejem Infinity. Tento prostorný 6,7palcový Super AMOLED displej s rozlišením FHD+ sahá od okraje k okraji2. Nový Infinity Display s poměrem stran 20:9 vám umožní plně se ponořit do svého oblíbeného multimediálního obsahu. Svůj audiovizuální zážitek můžete posunout ještě o krok dál, pokud při používání sluchátek nebo Bluetooth reproduktorů aktivujete funkci Dolby Atmos.

Zůstaňte ve spojení pohodlně a bezpečně
Podobně jako další přístroje řady Galaxy nabízí i Galaxy A80 bezpečnostní platformu Samsung Knox splňující požadavky obranného průmyslu a poskytující komplexní ochranu sahající od čipové sady až po software. Samsung Pass vám navíc umožní bezpečně a pohodlně přistupovat k aplikacím a webovým stránkám prostřednictvím snímače otisků prstů.

infografika-galaxy-a80.jpg

Galaxy A80 je vybaven funkcí inteligentní optimalizace výkonu, takže od svého telefonu můžete očekávat, že bude pracovat výkonněji, rychleji a déle, kdykoli jej budete potřebovat. Software pro optimalizaci výkonu s podporou AI maximalizuje využití procesoru, paměti RAM i kapacity baterie a přizpůsobuje efektivitu Galaxy A80 vašim každodenním potřebám.

Nový smartphone Galaxy A80 bude v ČR dostupný za maloobchodní doporučenou cenu 16 999 Kč v černé barvě (Phantom Black) a ve verzi Dual SIM.

Více informací o Galaxy A80 naleznete na internetových stránkách www.news.samsung.com/galaxy , www.samsungmobilepress.com nebo www.samsung.com/galaxy

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.