Epson představuje svou nejnovější generaci ultralehkých 3LCD projektorů

Publikováno: 5. února 2022 | autor Redakce
pu2200-b-std-11.png

Řada PU2200U obsahující 3LCD projektory s vysokou svítivostí je založena na úspěchu řady EB-L20000U společnosti Epson a zahrnuje nejmenší a nejlehčí modely se svítivostí 20 000 lumenů na světě (EB-PU2220B / EB-PU2120W), které jsou o 70 % menší a o 50 % lehčí než jejich předchůdce (EBL20000U).

Nová řada nabízí uživatelům značné výhody včetně výrazně snížené velikosti a hmotnosti, snazší instalace a nastavení, zjednodušené údržby a skvělé kvality obrazu.

Tato nová řada ultralehkých, kompaktních laserových projektorů byla navržena pro použití ve velkých posluchárnách, na živých akcích, koncertech a v konferenčních místnostech, kde poskytuje ohromující a poutavé zážitky.

pu2200-b-std-02.jpg

Projektory nabízí značné výhody v oblasti ekologie, jako je například mnohem nižší spotřeba energie a významné snížení požadavků na balicí materiál s nižší uhlíkovou stopou, jelikož se projektory díky nižší hmotnosti a velikosti snáze skladují, přepravují a instalují, což šetří skladový prostor a náklady na práci a dopravu.

pu2200-b-std-05.jpg

Řada PU2200 obsahuje modely se svítivostí 13 000 lm, 16 000 lm a 20 000 lm a nabízí rozlišení WUXGA s technologií 4K enhancement, HDR a pokročilé instalační prvky. Tato kompaktní a lehká řada nabízí množství funkcí užitečných v případě pronájmu nebo během instalace, jako je zpětná kompatibilita s existujícími objektivy Epson. Projektory se snadno integrují do současných infrastruktur a nabízejí flexibilitu při instalaci i vysokou spolehlivost.

Všechny modely v této řadě mají funkce umožňující snadnou instalaci, skládání obrazů a ovládání a flexibilitu objektivů. Tato řada zahrnuje integrované zpracovávání pro skládání obrazů bez použití počítače. To znamená, že je možné zkombinovat obraz ze dvou podporovaných projektorů a tím zdvojnásobit jas, aniž byste při tom potřebovali počítač. Mezi další vlastnosti patří funkce NFC pro snazší instalaci, která umožňuje komunikaci mezi projektory a chytrými zařízeními Android kompatibilními s NFC, i když je projektor vypnutý.

pu2100-wh-std-07.jpg

Nová řada je také odolnější proti prachu, protože hermeticky uzavřená optická soustava a jednotka laserového zdroje světla zabraňují kontaminaci prachem, což zajišťuje delší životnost. Optická soustava a modul zdroje světla mají certifikaci IP5x a společnost Epson používá vysoce účinný systém kapalinového chlazení pro dosažení ještě vyšší spolehlivosti.

„Velmi nás těší, že můžeme představit naši nejnovější generaci ultralehkých a kompaktních projektorů s vysokou svítivostí,“ říká Michal Holovský, Account Manager Professional Displays ve společnosti Epson Europe CZ & SK. „Jsem přesvědčen, že tato nová zobrazovací platforma 3LCD se stane měřítkem kvality ve svém oboru, co se týče kvality a flexibility. Nejenže šetří čas strávený instalací a náklady na dopravu, ale také snižuje dopad na životní prostředí pro důležitý a rostoucí tržní segment přístrojů s 20 000 lumeny.“

pu2100-wh-std-06.jpg

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.