Epson představuje plochou kompaktní UV tiskárnu pro výrobu propagačního zboží

Publikováno: 14. února 2024 | autor Redakce
usage-scene-store1-english-ui.jpg

Společnost Epson vyrobila základní plochou UV tiskárnu ve formátu A4, která je speciálně určena pro potřeby malých podniků v odvětví propagačního zboží.

Vysoce kompaktní a cenově dostupné zařízení SureColor V1000 umí tisknout na téměř jakýkoli pevný povrch, takže je ideální pro vytváření reklamních a personalizovaných předmětů.

SC-V1000 bude zajímat řadu firem, od prodejců fotografií a výrobců drobného zboží až po elektronické obchody a návštěvnické atrakce, jako jsou zábavní parky.

numazu-a4-upperleft-cover-open-english-ui.jpg

Model SC-V1000 je založen na oceňované technologii SureColor společnosti Epson, a jako takový může přímo tisknout na celou řadu substrátů až do tloušťky 70 mm, včetně akrylátů, polykarbonátů, PVC, hliníku, kovu, polyesteru, pěnové desky, styrenu, dřeva nebo kamene.

Díky integrovanému systému zásobníků inkoustu se 6 barvami (CMYK plus bílá a lak) jsou obrázky vytištěné na SC-V1000 extrémně přesné a detailní, a lze je snadno přizpůsobit. Velmi kompaktní půdorys (699 mm x 699 mm) umožňuje tiskárnu snadno vměstnat na většinu standardních pracovních nebo osobních stolů, a protože zařízení za sebou nevyžaduje žádný prostor, není problém s umístěním do rohu nebo ke stěně.

numazu-a4-upperleft-english-ui.jpg

Vedle svého kompaktního a cenově dostupného provedení se model SC-V1000 také mimořádně snadno ovládá a nevyžaduje žádnou ruční údržbu, jelikož je vybaven automatickým čisticím systémem aktivovaným prostřednictvím intuitivní a jednoduché dotykové obrazovky.

Výměna inkoustů je mimořádně snadná díky technologii RIPS (Replaceable Ink Pack System) společnosti Epson. Tiskárna SC-V1000 je standardně vybavena integrovaným systémem pro filtraci vzduchu a funkcí pro potlačování zápachu.

Zařízení SC-V1000 umožňuje připojení přes USB nebo Wi-Fi a je dodáváno se softwarem Epson Edge Print RIP, připojením k Epson PORT a tříletou zárukou pro klid v duši.

usage-scene-store1-english-ui.jpg

„Jsme nadšeni, že nám tiskárna SC-V1000 umožnila vstoupit na trh s malými plochými UV signage tiskárnami,“ říká Slávek Gross, Commercial & Industrial Printing Manager ve společnosti Epson Europe CZ & SK. „Tato kompaktní a cenově dostupná UV LED plochá signage tiskárna pro trh s propagačními předměty se vyznačuje řadou jedinečných funkcí společnosti Epson a vysoce kvalitním tiskem na širokou škálu předloh.“

SC-V1000 bude od července 2024 k dispozici u prodejců Epson v celé Evropě.

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.