Epson představil šest nových projektorů pro domácí kino, hry a sport

Publikováno: 13. září 2022 | autor Redakce
fh02-high-visivillity.jpg

Společnost Epson představila šest nových projektorů pro domácí kino, které jsou ideální volbou pro fanoušky filmů, sportu a hráče toužící po působivém zážitku z velké projekční plochy.

Tyto nové projektory pomohou posílit pozici společnosti Epson jako jedničky na trhu s projektory a nabídnout řadu zařízení se skvělými specifikacemi v různých cenových hladinách pro jakýkoli rozpočet.

Od základních projektorů s technologií WXGA a novým elegantním designem, přes dostupné projektory s rozlišením 4K PRO-UHD s vestavěnou funkcí Android TV až po nejnovější projektor Epson EpiqVision Ultra s rozlišením 4K-PRO UHD a laserovým zdrojem světla – v nabídce je projektor pro každého.

ls800b-scene-04.jpg

Modely EpiqVision Ultra EH-LS800B a EH-LS800W, jsou první projektory Epson se super ultra krátkou projekční vzdáleností umožňující ještě bližší umístění ke stěně. Tyto projektory jsou k dispozici v černé i bílé barvě a nabízejí skvělou kombinaci vysokého jasu, vynikající kvality obrazu a všestrannosti využitím technologie laserového zdroje světla Epson. Díky jejich umístění blízko stěny a rozlišení 4K PRO-UHD nabízejí čistý a ostrý obraz, navíc se snadno používají a nastavují.

ls800b-scene-08.jpg

Jsou skvělou alternativou tradiční televize, hodí se i do těch nejmenších obývacích pokojů a nabízejí flexibilní velikosti obrazu od 80 do 150 palců počínaje vzdáleností jen 2,3 cm od stěny. Jsou ideální pro sledování seriálů, filmů a sportovních přenosů a také nabízejí nový herní port s rychlostí vstupní odezvy nižší než 20 ms.

ls800w-scene-01.jpg

Vestavěná funkce Android TV nabízí streamování, přenos obsahu a chytré ovládání. Ohromující reproduktory BY YAMAHA poskytují plný zvukový zážitek bez nutnosti použití externích reproduktorů.

Dalšími novinkami jsou základní projektory EH-TW6150 a EH-TW6250 s rozlišením 4K PRO-UHD. Nabízejí nový elegantní zakřivený design za dostupnou cenu, takže si uživatelé mohou díky flexibilnímu umístění prostřednictvím svislého posunu objektivu vychutnat nejnovější filmy, sportovní události a hry kdekoli ve svém domově. Tyto projektory jsou ideální pro filmové fanatiky a hráče hledající kvalitu obrazu s rozlišením až 4K PRO-UHD.

tw6250-w-std-02.jpg

Oba modely jsou dokonalými herními společníky se vstupní odezvou pod 20 ms, což zajišťuje rychlý a responzivní zážitek ze hry. Model EH-TW6250 je také vybaven funkcí Android TV pro hladké streamování.

Mezi novými modely se nacházejí také dva víceúčelové základní projektory tvořící novou „crossover“ řadu pro nový trend flexibilní práce z domova. Modely CO-FH02 a CO-W01 mají kompaktní design, takže se snáze přenášejí mezi místnostmi, a jsou ideální pro vzdělávací, domácí a kancelářské prostředí. Díky jednoduchému a čistému novému designu se hodí do jakéhokoli prostředí, takže není nutné dělat kompromisy ohledně velké a strhující projekční plochy.

w01-w-std-01-2.jpg

Model CO-W01 má rozlišení WXGA. Model CO-FH02 má rozlišení Full HD a je vybaven vestavěnou funkcí Android TV, takže můžete přímo do projektoru streamovat nejnovější filmy, seriály a jiný obsah.

fh02-w-std-01-rnr.jpg

Matěj Kopecký, Business Account Manager VI ve společnosti Epson Europe CZ&SK, uvedl: „Po uvedení těchto šesti nových projektorů si vhodný projektor najde skutečně každý. Ať už hledáte flexibilní, snadno použitelné řešení, které lze jednoduše přenášet mezi místnostmi nebo vzít s sebou do kanceláře, či chcete posunout svůj zážitek z hraní na novou strhující úroveň nebo dokonce zvažujete nahrazení své televize, máme pro vás řešení, které vyhoví jakémukoli rozpočtu.“

scene-01-w01-fh01.jpg

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.