Epson představil řadu mobilních tiskáren účtenek a barevných tiskáren etiket

Publikováno: 11. března 2024 | autor Redakce
width(1200).jpg

Společnost Epson poprvé představila nové cloudové řešení pro pokladní tiskárny, které je navrženo tak, aby poskytovalo lepší konektivitu, dokonalejší zákaznickou zkušenost s vyšší provozní efektivitou, která je šetrnější k životnímu prostředí.

Společnost Epson také představí svou inovativní řadu barevných tiskáren ColourWorks pro tisk štítků přímo ve firmách, která zahrnuje tiskárny CW-C4000 a CW-C6000. Ty jsou navrženy tak, aby oživily etikety používané v maloobchodě pomocí barev a ukázaly, jak mohou internetové obchody proměnit standardní černobílé přepravní štítky na živé, barevné a poutavé marketingové nástroje.

cw-c4000-lifestyle-03.jpg

Mezi klíčové produkty na stánku společnosti Epson (D40, hala 9) na letošním veletrhu EuroCIS patří:

Nejnovější model řady mobilních POS tiskáren TM-m30, navržený pro potřeby specializovaných prodejců, malých restaurací, kaváren, food trucků a kiosků. Nový model TM-m30III se vyznačuje zcela novým stylovým designem, zachovává si všechny funkce a kompaktnost předchozích modelů a přidává moderní možnosti připojení (USB typu C) a vyšší rychlost.

Nedávno modernizovaná řada přenosných termálních tiskáren účtenek TM-P společnosti Epson. Inovované produkty nejenže dále zlepšují komfort uživatelů v tradičních oblastech, jako je maloobchod a pohostinství, ale otevírají další možnosti pro použití na nových trzích, včetně aplikací ve vozidlech. Všechny produkty řady TM-P lze držet v ruce, připevnit na opasek nebo nosit přes rameno (volitelné příslušenství) a nabízejí možnost umístění na stůl – Desktop Mode (gumové nožičky) jako pohodlnou alternativu k pevné tiskárně.

Tiskárna TM-m30II-SL, která byla vyvinuta přímo na základě požadavků dodavatelů a zákazníků. Nová tiskárna mPOS má nádherný design a nedávno získala prestižní ocenění iF-World Product Design Award. Tiskárna TM-m30II-SL se vyznačuje nízkým profilem, vysoce stabilním a ergonomickým designem s flexibilními možnostmi instalace – lze ji snadno upevnit na stěnu nebo tablet a podle potřeby odejmout.

epson-cw.jpg

Inovativní řada barevných tiskáren štítků ColourWorks společnosti Epson zahrnuje modely CW-C4000 a CW-C6000, které byly navrženy tak, aby proměnily tisk maloobchodních etiket pomocí barev. Společnost Epson předvede, jak mohou maloobchodníci přeměnit standardní černobílé štítky na živé, barevné a poutavé marketingové nástroje, které zároveň pomáhají zefektivnit logistiku, snížit chybovost, a dokonce i omezit náklady spojené s přepravou a správou zásob. Společnost Epson předvede jedinečné výhody používání barevných přepravních štítků pro online prodej a ukáže, jak může barva vzbudit zájem zákazníků. Předvede také, jaký mohou mít barevné etikety přínos pro supermarkety při vážení a balení čerstvých potravin.

Nejnovější tiskárna bezpodkladových štítků TM-L100 společnosti Epson, která je navržena tak, aby bez problémů zapadla do jakéhokoli prostředí.  Kompaktní tiskárna s elegantní kovovou povrchovou úpravou předního panelu, která se hodí k designu každé kuchyně, má malé rozměry, které nezabírají cenné místo na pultu. Nový povrch ze silikonového laminátu usnadňuje čištění výrobku a zabraňuje ulpívání štítků. Snadno použitelná, časově nenáročná a spolehlivá tiskárna bezpodkladových štítků TM-L100 byla navržena speciálně pro click & collect, štítkování v prodejnách, pro rozvoz a dodávky. Tiskárna vytváří jasné a čitelné štítky bez nutnosti odlepování podkladového papíru a podporuje média s širokou škálou lepidel (např. permanentní, snímatelné, odolné vůči extrémním teplotám).

Návštěvníci stánku společnosti Epson také mohli zhlédnout speciální ukázku „robotického etiketování“ s využitím dvou tiskáren ColorWorks, chytré kamery a robota Epson. Prezentace ukazuje, jak je možné využívat roboty ve farmaceutickém průmyslu, kde se používají štítky na míru pro různě velké nádobky s léčivy. Automatizovaný systém umožňuje vyloučit jakékoli lidské zásahy, které byly u některých léčiv nezbytné, a eliminuje možné lidské chyby při označování.

„Epson si jako celosvětový lídr v oblasti tiskových technologií pro mPOS vybudoval pověst společnosti, která podporuje podniky inovativními a skutečně účelnými řešeními, jež splňují jejich potřeby. Letos představuje společnost Epson na veletrhu EuroCIS nové cloudové řešení pro portfolio svých POS tiskáren spolu s řadou nových tiskáren účtenek a inovací. To dokazuje naše dlouhodobé odhodlání zlepšovat se tím, že nasloucháme potřebám trhu,“ říká Oliver Rudling, produktový manažer řady TM-P a TM-m30 společnosti Epson Europe.

Robert Matuška, Business Account Manager ve společnosti Epson Europe CZ & SK dodal: „Jsme opravdu nadšeni, že můžeme ukázat, jak mohou barevné etikety na vyžádání zcela změnit maloobchod, podpořit intenzivnější zapojení zákazníků a přinášet zisk. Použitím barevných etiket mohou prodejci sdělovat informace poutavějším způsobem, zlepšit viditelnost značky, zvýšit povědomí o zvláštních slevách a nabídkách, a dokonce výrazněji upozornit zákazníky na důležité zdravotní informace, jako jsou alergeny a výživové hodnoty.“

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.