EIZO FlexScan EV2781: Prvotřídní kvalita obrazu a pestrá nabídka připojení na 27 palcích.

Publikováno: 23. srpna 2022 | autor Redakce
flexscan-ev2781-press.jpg

S monitorem FlexScan EV2781 představuje společnost EIZO udržitelný 27palcový monitor IPS, který díky připojení USB-C a vynikající kvalitě obrazu zvýší produktivitu na každém pracovišti.

flexscan-ev2781-wt-r-image-withcontents.jpg

Nejnovější přírůstek do stále se rozšiřující řady kancelářských monitorů EIZO ukazuje, jak má vypadat moderní konektivita. 27palcový monitor IPS s rozlišením WQHD 2 560 x 1 440 pixelů nabízí 1,8krát více pixelů než běžné displeje s rozlišením Full HD, což usnadňuje práci s více okny i používání náročných aplikací s rozsáhlými panely nástrojů.

flexscan-ev2781-wt-f-high-withcontents.jpg

EIZO FlexScan EV2781 se díky své všestrannosti skvěle hodí do jakéhokoliv pracovního prostředí. Moderní rozhraní USB-C přenáší současně jak obrazové nebo zvukové signály , tak také USB pokyny pro řízení obrazového nastavení nebo pro možnost připojení dalších USB periferií do monitorového USB hubu. Navíc monitor poskytuje napájení až 70W pro koncová zařízení jakými jsou např. laptopy nebo jiné pracovní stanice. Dalšími rozšiřujícími porty pro připojení monitoru jsou DisplayPort případně HDMI rozhraní a čtyři navazující porty USB.

flexscan-ev2781-wt-b-left.jpg

Monitor EIZO FlexScan EV2781 se hodí na každé pracoviště - ať už jde o klasickou nebo domácí kancelář nebo sdílený stůl. Monitor je předurčen i pro prostředí, kde se používá více počítačů. Režim Picture-by-Picture zde v případě potřeby umožňuje dokonce současné zobrazení dvou zdrojů signálu a zjednodušuje tak například přepínání mezi pracovním a soukromým počítačem v domácí kanceláři.

flexscan-ev2781-bk-l-withcontents.jpg

Nastavitelný stojan monitoru FlexScan EV2781 zajišťuje mimořádně vysokou ergonomii. Monitor lze otáčet a flexibilně nastavovat jeho výšku, sklon a natočení podle osobních potřeb. Spolu s automatickou regulací jasu Auto EcoView, účinnou antireflexní vrstvou, displejem bez blikání a optimalizovanými režimy obrazu je monitor šetrný k očím i při dlouhodobém používání a pomáhá předcházet bolesti zad a páteře. Díky svým vlastnostem je práce na monitoru FlexScan EV2781 produktivní a jednoduše zábavná.

Udržitelný výrobek

Společnost EIZO přikládá ochraně životního prostředí a udržitelnosti stejný význam jako ergonomii. Proto je monitor FlexScan EV2781 vyroben z 61 % z recyklovaného plastu. Místo polystyrenu drží monitor v obalu pevně lisovaná celulóza a přiložené kabely jsou místo v plastových sáčcích v celulózových tkaninách. Kromě toho je monitor FlexScan EV2781 certifikován podle globálních standardů udržitelnosti, jako jsou TCO Certified Generation 9, EPEAT a EnergyStar.

flexscan-ev2781-bk-f-withcontents.jpg

Společnost EIZO tak podtrhuje svými nároky pozici specialisty na reprodukci obrazu, pro kterého je moderní technologie stejně důležitá jako odpovědné jednání, udržitelnost a životnost výrobků. Společnost EIZO proto na model EV2781 poskytuje pětiletou záruku.

Dostupnost

Monitor EV2781 je dostupný u specializovaných prodejců za doporučenou maloobchodní cenu (včetně DPH) 16 790 CZK.

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.